Parduotuvėje C&D Style nupirkau medinę dėžutę abatos pakeliams susidėti.Labai dailiai padaryta.Dar nupirksiu įvairios arbatos pakeliais ir sudėsiu.Dėžučių yra trijų dydžių:mažiausia-39LT ,vidutinė-59LT ir didžiausia-99LT.Pirkau vidutinę,kad dviem žmonėm tiktų.
QUOTE(skera @ 2007 12 06, 12:26)
Parduotuvėje C&D Style nupirkau medinę dėžutę abatos pakeliams susidėti.Labai dailiai padaryta.Dar nupirksiu įvairios arbatos pakeliais ir sudėsiu.Dėžučių yra trijų dydžių:mažiausia-39LT ,vidutinė-59LT ir didžiausia-99LT.Pirkau vidutinę,kad dviem žmonėm tiktų.
Matai, tema daugiau mažiau apie vaikus, ką jiems dovanoti tėvams, tad abejoju ar jiems tokios kainos įkandamos. (tavo pasiūlytas dėžutės man kažkaip labai gražiai pavyksta įsivaizduoti ir dar arbatos ... Dovana iš ties puiki, bet ne dvylikamečiui )
QUOTE(Reda 2 @ 2006 12 19, 01:22)
Sveikos!Norėčiau jūsu paklausti ką novanoti tėvams?Nes man dar tik 12 metu.Bet aš noriu jiems atsidėkoti už jų dovanas man.
As nezinau, ar tavo tevliaim butu aktulau, bet as saviskiams nupirkau ir jau padovanojau nesenai isleista Partizanu dainu albuma, kuris su nuotraukomis, natomis, dainu zozdziais ir kur visos dainos aranzuotos siuolaikiskai ir dainuoja zinomi Lietuvos aktoriai ir bardai. Tikrai nuostabios dainos. Tevai buvo lanai patenkinti.
Pirkau Pegaso knygyne. kaina -30 lt
QUOTE(jusumarykay @ 2007 12 07, 13:05)
As nezinau, ar tavo tevliaim butu aktulau, bet as saviskiams nupirkau ir jau padovanojau nesenai isleista Partizanu dainu albuma, kuris su nuotraukomis, natomis, dainu zozdziais ir kur visos dainos aranzuotos siuolaikiskai ir dainuoja zinomi Lietuvos aktoriai ir bardai. Tikrai nuostabios dainos. Tevai buvo lanai patenkinti.
Va kur galima paziureti, kaip sis CD atrodo ir net poros dainu paklausyti:
http://www.bernardin...es/69252/DESC/2
QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 08, 13:46)
Aš jaučiu kai pakuosiu dovanas, tai įdėsiu dar ir po teleloto bilietą
Ir paskuo uzgrausi save kai "mylima" drauge laimes miliona
Anais metais norėjau jau draugėm dovanot, po to galvoj jei laimės?
Nieko sau " drauges" esat
tėvams dovanosiu stalo įrankių komplektą
QUOTE(voveriena @ 2007 12 08, 13:11)
Nieko sau " drauges" esat
Tai jauna esu, nemanau ,kad dar galiu turė jau tokių GERŲ draugiu
QUOTE(Dovyte @ 2007 12 08, 12:37)
Manau tevams, arba anytai labai tinka austi dirbiniai- staltiese ar serveteles
Ypac vyresnio amziaus zmonems, kur turi savo sodybas
Ypac vyresnio amziaus zmonems, kur turi savo sodybas
Laabai grazu
O kur tokiu rasti, jug paprastai parduotuveje ju nera pirkt...