Manau kad teveliai labiausiai apsidziaugtu gave ne pirkta dovana, o pacios padaryta - ar atvirute, ar siaip piesineli, gal kokia kompozicija...
QUOTE(Reda 2 @ 2006 12 19, 02:22)
Sveikos!Norėčiau jūsu paklausti ką novanoti tėvams?Nes man dar tik 12 metu.Bet aš noriu jiems atsidėkoti už jų dovanas man.
Kadangi tu dar neuždirbi, manau dovana turi būti nemateriali.
Tai būtų : kamabarių sutvarkymas, pasakyti kad juos labai gerbi ir myli, pasižadėjimas pasistengti būti geresne ateinančiais metais, pasidžiaugti kad tu juos turi ir jie tave myli !!!!!!
QUOTE(upe_5 @ 2006 12 23, 16:52)
Kadangi tu dar neuždirbi, manau dovana turi būti nemateriali.
Tai būtų : kamabarių sutvarkymas, pasakyti kad juos labai gerbi ir myli, pasižadėjimas pasistengti būti geresne ateinančiais metais, pasidžiaugti kad tu juos turi ir jie tave myli !!!!!!
kambariu sutvarkymas ir papuosimas butu puiki dovana teveliams
QUOTE(Latelle @ 2006 12 20, 17:44)
Labai faina tu paneliuke,kad nori teveliams atsidekoti....noriu,kad ir mano dukra tokia butu...bet koks demesys jiems,jau nudziugins,bet kokia smulkmenele...Saunuole!
Sutinku,kad ne dovanos dydis svarbu o parodytas dėmesys,o jei dar tai padarytum išradingai
Prisimenu kaip su seserim irgi taip norėjom tėvelius su Kalėdom pasveikint. Beje nebuvom pasiturinti šeima. 2 mėnesius iki Kalėdų mokykloj nepirkom ir nevalgėm pietų, kad tik susitaupytumėm pinigėlių dovanai. Nupirkom kavos servizą, nes tuomet kažkaip visi puodeliai buvo išsidaužę ir nieko geresnio nesugalvojom. Kai tėvai rado po eglute dovaną skirtą jiems, labai nustebo ir pamanė, kad nuo kaimynės Tai teko prisipažint, kad nuo mudviejų
Nesvarbu ką padovanosi, svarbu, kad parodysi dėmėsį
Nesvarbu ką padovanosi, svarbu, kad parodysi dėmėsį
Kaip smagu jums:wub: Deja, nebeturiu kam dovanot....
QUOTE(allegro @ 2007 11 04, 10:44)
Kaip smagu jums:wub: Deja, nebeturiu kam dovanot....
Uzjauciu
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 04, 13:35)
Uzjauciu
Nieko, toks gyvenimas, vienam anksčiau ta diena ateina, kitam vėliau, bet nė vienas neliks nepaliestas šio jausmo... Na gana čia apie liūdnus dalykus, juk tema apie kalėdines dovanas
Mano sūnus 12m. ir jis vis kokį suvenyriuką man padovanoja Nors tikrai užtektų ir gražių žodžių Svarbu vaiko gražūs norai
Pernai per Valentino dieną grįžus iš darbo radau paruoštą stalą su vakariene(iškepė marinuotų sparnelių,burokėlių salotos,bulves išvirė,na tik nusunkti pamiršo )Tai turbūt prisiminsiu visą gyvenimą,va tokie siurprizai labai malonūs
Pernai per Valentino dieną grįžus iš darbo radau paruoštą stalą su vakariene(iškepė marinuotų sparnelių,burokėlių salotos,bulves išvirė,na tik nusunkti pamiršo )Tai turbūt prisiminsiu visą gyvenimą,va tokie siurprizai labai malonūs
hm, as tai vis kiekvienais metais taupyt pinigus pradedu nuo rudens pradzios, kad galeciau ka tevams nupirkti, taciau sumastau vis ka nors originalesnio vienais metais buvau issiuvinejusi paveiksliuka, kitais ir ranku darbeli buvau padariusi, nupirkusi bendra dovana - virduli, taciau po truputeli tos dovanos pasikeite, tad siemet sumasciau padovanoti praktiska dovana. tetei 24 poras kojiniu, o mamai vis dar mastau ka gal koki apatinio trikotazo rinkinuka? bet siaip svarbiausia, kad ko nors nepadovanojusi negaliu, nes kitaip jauciuosi ne kaip... atrodo, va, tevai stengiasi, perka dovanas... o kad as nieko jiems nepadovanociau tai uj... man sirdis taip neleistu...
tėčiui, manau, dovanosiu marškinėlius su jo mėgstamos grupės foto, o mamai ką nors iš sarmos ar rankdabių