Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana tėvams

Pagaliau sugalvojau ką padovanoti tėčiui bigsmile.gif Dovanosiu tuos, medinius rutuliukus, kurie dedas ant mašinos sėdynės, nežinau kaip tiksliai vadinas blush2.gif
Atsakyti
.

QUOTE(bitutes @ 2008 11 30, 17:33)
O kiek teciui metu?

Neseniai sventem mociutes 80-meti. Man taip pat sunku buvo isrinkti dovana. Vyresniems zmones maza ko reikia. Taigi padariau gimines medi. Paemiau dideli remeli, nupiesiau medi, suklijavau nuotraukas. Gavosi thumbup.gif O kaip buvo smagu, kai is visu dovanu (virdylys, garu puodas dar kazkas jau nebepamenu) mano dovana patiko labiausiai. Kaip ji sake - dovana sirdziai smile.gif

Gal ir cia galima kazka panasaus padaryti, jei ypac gyvenate toleliau vienas nuo kito. Galima padaryti kalendoriu su pvz vaiku ir anuku nuotraukomis - visus metus dziugins smile.gif Atviruka su jusu foto...

Na o siaip ka dar galiu pasiulyti...
Jei ruko - porcigarus
Jei zvejoja - zveju zurnalo prenumerata
Jei skaito - knygyno ceki
Jei daug buna gamtoje - termosa, grilio irankiu rinkini, siltas kojines ar salika (jei savo megztos tai manau ypac dziugins)
P.S. Del minetu kalendoriu, atviruku galite kreiptis i mane (atsiusiu pvz) Sorry, kad cia rasau, tiesiog veluoja patvirtinti mano tema  ax.gif  blush2.gif

as irgi uzsakisiu tokias dovaneles, kalendorius su vaiku nuotraukom savo ir vyro teveliam, ir gausis viena dovanele 2 mamytei ir teveliui....manau ir nebrangu ir miela ir reikalinga, ir galva nereikia sukti... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata33: 16 gruodžio 2008 - 14:55
QUOTE(renata33 @ 2008 12 16, 15:52)
.
as irgi uzsakisiu  tokias dovaneles, kalendorius su vaiku nuotraukom savo ir vyro teveliam, ir gausis viena dovanele 2 mamytei ir teveliui....manau ir nebrangu ir miela ir reikalinga, ir galva nereikia sukti... blush2.gif  ax.gif

o kur tokius kalendorius daro? ax.gif labai thumbup.gif dovanele
Atsakyti
QUOTE(iingaxxx @ 2008 12 16, 19:27)
o kur tokius kalendorius daro? ax.gif labai  thumbup.gif  dovanele

siaip turbut daug yra tokiu imoniu, kuriuos situo uzsiema, as tai uzsakynesiu pas drauge, ji dirba tokioi imonei, kur tokius dalykus daro....
P.S. ir jei neklystu, viena is mamyciu sitoi temoi net rase, kad pas ja galima kreiptis... smile.gif
Atsakyti
na va ir as niekaip neisrenku dovanos pateviu. Patevis is man dar neseniai taip kad labai siltu jausmu nera it nelabai tinka " mylimam teciui, geriausiais tevelis" tai va ir irskau ka nupirkti, o isvis blogiausia yra tai kad kad jis megsta tikrai kokybiskus ir grazius daiktus ( o tai brangu ) ir nemeksta apskrauti - kas nenaudojama iskart keliauja i siuksliu kibira. tai va ir bijau dovanti ka nors simbolisko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 12 18, 04:30)
na va ir as niekaip neisrenku dovanos pateviu. Patevis is man dar neseniai taip kad labai siltu jausmu nera it nelabai tinka " mylimam teciui, geriausiais tevelis" tai va ir irskau ka nupirkti, o isvis blogiausia yra tai kad kad jis megsta tikrai kokybiskus ir grazius daiktus ( o tai brangu )  ir nemeksta apskrauti - kas nenaudojama iskart keliauja i siuksliu kibira. tai va ir bijau dovanti ka nors simbolisko. g.gif

nupirk geru saldainiu deze arba kokio stipresnio gerimelio, dabar yra labai graziai supakuotu thumbup.gif
Atsakyti
mano tetis medikas ir as jam siemet dovanosiu ta naujai atsiradusia knyga ,, seimos sveikatos enciklopedija". pati ja jau pavarciau- tiks paskaityti ir ne medikams. labai idomi knyga ir naudinga thumbup.gif
Atsakyti
Mes tėvams dovanojam saldainių dėžę ir gero vyno butelį. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
anytai- knyga- labai megsta skaityti, uosviui buteli, tevui parfumu, po skutimosi, mamai vilnos liemene smile.gif neoriginalu, bet praktiska smile.gif musiskiai nesupranta idejiniu dovanu, kaip pvz tuscias stiklainis , vadinamas "a jar of nothing", nors tokius ir reiketu padovanot, nes jie amzinai sako "nedovanokit mums tu dovanu, neislaidaukit, mums NIEKO nereikia" biggrin.gif
Atsakyti
Na aš jau vyro tėvams esu sugalvojiusi dovaną beliko tik nupirkti,o užad savo tėvams nieko nesugalvojiu g.gif . Jie sako '' Visko mes turime'' Na ir patikėjau doh.gif . Manau mamai tai reikės kosmo diska pirkti,gal kas turite,ar geras jis ? g.gif .O tėčiui dar nežinau . smile.gif
Atsakyti
Aš praeitais metais tėvui dovanojau marškinius ir kvepalus, o mamai rankinę ir veido kremą. Liko labai patenkinti, bet šiais metais galvoju ką nors originalesnio ir įdomesnio. Kas įsimintų visą likusį gyvenimą, kažką bandysiu atrasti nepaprasto, todėl labai anksti pradėsiu šiais metais Kalėdų karštligę mirksiukas.gif
Atsakyti
KaleduManiake-aš irgi norėčiau,kanors orginalesnio padovanoti,tik dėja yra daug reikalingesnių dalykų . verysad.gif Taigi daugiau galvojiu apie juos smile.gif Vistiek mano ir mano vyro tėvai jau nebejaunuoliai biggrin.gif . mirksiukas.gif
Atsakyti