Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(AsIrTu @ 2007 01 25, 23:22)
Na, bet aš dėl visą ko pradžioj atsiklausiu vis tik. Nes ir man nepatiktų, jeigu be mano žinios kokie nors mano darbai būtų internete platinami ax.gif

niu supratau wink.gif
Atsakyti
gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Medu ax.gif kokia muzika jie groja ir kur galima butu jos pasiklausyti?
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 01 26, 10:05)
gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Medu ax.gif kokia muzika jie groja ir kur galima butu jos pasiklausyti?

o tu žinai kiek jie nori už vakarą g.gif nes kai aš jų klausiau kainos, tai pasakė už 1 dieną 2000 doh.gif

bet esu aš jų klausiusi, bet nebepamenu jų svetainės, nes tokiu įdomiu pavadinimu buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 26, 10:14)
o tu žinai kiek jie nori už vakarą  g.gif nes kai aš jų klausiau kainos, tai pasakė už 1 dieną 2000 doh.gif

bet esu aš jų klausiusi, bet nebepamenu jų svetainės, nes tokiu įdomiu pavadinimu buvo schmoll.gif

niu jeigu rimtai 2000lt tai tada sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 01 26, 10:44)
niu jeigu rimtai 2000lt tai tada sakes doh.gif

as tau rimtai sakau, kai skambinau rugsejo vidury tokia kaina pasake, o dabar juk jau sausio galas, tai turbut koki 3000 uzsiprasys doh.gif

matai jie ne tik dainuoja, bet daro ir sou mirksiukas.gif nu tipo persirengineja zinomais dainininkais ir juos pamegdzioja tongue.gif gal del to it tokia kaina yra baisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 26 sausio 2007 - 09:51
QUOTE(maziulele @ 2007 01 26, 10:50)
as tau rimtai sakau, kai skambinau rugsejo vidury tokia kaina pasake, o dabar juk jau sausio galas, tai turbut koki 3000 uzsiprasys doh.gif

matai jie ne tik dainuoja, bet daro ir sou mirksiukas.gif nu tipo persirengineja zinomais dainininkais ir juos pamegdzioja tongue.gif gal del to it tokia kaina yra baisi lotuliukas.gif

oi man tada nelabai patinka, jeigu persirengineja ir cirkus isdarineja schmoll.gif as kazkaip susidokejau, nes girdejau, kad jie saksofonu groja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 01 26, 10:12)
oi man tada nelabai patinka, jeigu persirengineja ir cirkus isdarineja schmoll.gif as kazkaip susidokejau, nes girdejau, kad jie saksofonu groja g.gif

Laba. Cia http://www.gyvamuzika.net/ grupes Medus svetaine, galima paklausyti ju muzikos, pati jais domejausi butent del to,kad groja saksofonu. Kainos tiksliai nzn, o SM radau ir geru, ir nelabai atsiliepimu...
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 26, 11:39)
Laba. Cia http://www.gyvamuzika.net/ grupes Medus svetaine, galima paklausyti ju muzikos, pati jais domejausi butent del to,kad groja saksofonu. Kainos tiksliai nzn, o SM radau ir geru, ir nelabai atsiliepimu...

aciu, paziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 26, 09:14)
o tu žinai kiek jie nori už vakarą  g.gif nes kai aš jų klausiau kainos, tai pasakė už 1 dieną 2000 doh.gif

as tai kiek cia apie juos atsiliepimu paskaitinejau, tai nutariau net neskambint jiems...nekokie bendroj sumoj atsiliepimai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 01 26, 15:08)
as tai kiek cia apie juos atsiliepimu paskaitinejau, tai nutariau net neskambint jiems...nekokie bendroj sumoj atsiliepimai schmoll.gif

Na tai va del to ir as neskambinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakitineju cia ir jau net galva susisuko doh.gif
Nezinau kaip cia bus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildute19: 27 sausio 2007 - 21:54
QUOTE(Mildute19 @ 2007 01 27, 21:37)
Sakitineju cia ir jau net galva susisuko doh.gif
Nezinau kaip cia bus blink.gif

niu reikia bandyt ieskot ir kazka rasim..o jau ka, tai vienas dievas tezino smile.gif
Atsakyti