sveikos. gal zinot, ar Chemija dainuoja rusiskose vestuvese? idomu , kiek jie kainuoja?
QUOTE(Natelė @ 2007 01 18, 12:05)
sveikos. gal zinot, ar Chemija dainuoja rusiskose vestuvese? idomu , kiek jie kainuoja?
manau turetu
Gal pas ką nors grojo kapela "Bičiuliai"?
Laba diena,
Naujoke esu,aktyviai ieskau muzikantu sau siai vasarai Anykščių raj..
Gal esat ka girdeje apie trupe ,,Aidas" is Zarasu?Arba apie Astą ir Vidą iš Panevėžio?Jie gražiai kalbėjo,bet reikėtų,kad kas girdęjęs būtų..
Ačiū,jei kas atsakytų apie juos, nes kitą savaitgalį jau reikės apsispęsti..
Naujoke esu,aktyviai ieskau muzikantu sau siai vasarai Anykščių raj..
Gal esat ka girdeje apie trupe ,,Aidas" is Zarasu?Arba apie Astą ir Vidą iš Panevėžio?Jie gražiai kalbėjo,bet reikėtų,kad kas girdęjęs būtų..
Ačiū,jei kas atsakytų apie juos, nes kitą savaitgalį jau reikės apsispęsti..
QUOTE(Mija23 @ 2007 01 10, 15:19)
mes irgi juos uzsisakem , pas mus i kauna vaziuos, tai uz kura sake 100lt
na mes ir kaune svesim norejau paklausti kiek is jusu ima jie na kokia kaina?vienam vakarui ar 2 dienom ?
as issiunciau e-meila gal atrasys o jau paskui skambinsiu detaliau.
o cia tik taip juos zinot ar kas rekomendavo jau po baliaus ju paklauses nes labai svarbu . viena kad dainuoja cia nete neblogai o kita gal per baliu kas nusivyle tai butu idomu isgirsti atsiiepimus.
o ar jie biski veda ar tik groja?
aciu uz atsakymus
Labukas,
Kainuoja apie 1000Lt vienam vakarui (čia pernai metų kaina)
Kai mes skambinom ir klausem del siu metu vasaros, tai sake vienam vakarui ~ 3000 lt
Mielos jaunosios buvusios ir būsimos, labai prašau pagalbos, ar galėčiau išgirsti atsiliepimų apie grupę ENERGY iš Vilniaus. Radau juos saite www.vestuvems.lt Labai dėkoju Pasimečiau juodai, tarp visų, man jie patiko, bet gal turit ir savo nuomonę rėžkit drąsiai
jooooo, sunku rinktis muzikantus be rekomendaciju O dar teko girdet, kad siame forume pilna "uzsleptu" reklamu. Manau, nei viena nenustebsim, kad siose forumuose ir patys muzikanlai lankos pvz. pasivadine "mamyteN"... Rodos rekomenduoja nuosirdziai, bet..... Vienai mama draugei buvo taip. Labai isgyre muzikantus, ji juos ir pasikviete, ir labai nuvyle. Juokai vulgarus, dainos i pieva...
Man ir reikia issirinkt muzikantus, baisu daros
Man ir reikia issirinkt muzikantus, baisu daros
Bent jau aš niekada neslėpiau kad esu muzikantas.
Žinau dar bent 2 žmones kurie to irgi neslepia šitame forume.
Mano lankymosi šitoje gijoje tikslas tik toks, kad noriu geriau suprasti tai ko reikia užsakovams. Manau tai nieko bloga. Tiesiog savotiškas rinkos tyrimas.
Patikėkit, mano kolektyvui užsiimti vestuvių visai vasarai jau sausio menesi ar baigti pildyti laisvas vietas tik gegužės mėnesį nėra jokio skirtumo. Dažnai vėliau yra geriau.
Manau kad kitiems muzikantams nereikėtų reklamuotis tokiu "nešvariu" būdu.
Ir taip nuomonė apie mus visuomenėje nėra pati geriausia.
p.s. Niekada rinkdamasis bet kokia paslaugą ar prekę nepasitikėčiau visiškai nepažįstamo, atsitiktinai internete sutikto žmogaus patarimu. Galima sužinoti kontaktus, jų nuomonę, bet nereikėtų aklai ja pasikliauti. Akmenukas į Jūsų daržą merginos. Juk galutinį sprendimą priimate Jūs.
p.s.2
Kažkodėl užėjo noras daug rašyti, matyt todėl kad darbe nebuvo interneto 2 savaites. Šiandien atsigavo, tai dabar norėjau išsilieti.
Kažkiek įtakos tam turi (ko gero) ir vakar išgerto svaigiųjų gėrimų kiekis.
(dabar visos pagalvokit - aga, muzikantas, pijokas.)
Geros dienos. Laukiu atsakymu, tik labai nebarkit.
Žinau dar bent 2 žmones kurie to irgi neslepia šitame forume.
Mano lankymosi šitoje gijoje tikslas tik toks, kad noriu geriau suprasti tai ko reikia užsakovams. Manau tai nieko bloga. Tiesiog savotiškas rinkos tyrimas.
Patikėkit, mano kolektyvui užsiimti vestuvių visai vasarai jau sausio menesi ar baigti pildyti laisvas vietas tik gegužės mėnesį nėra jokio skirtumo. Dažnai vėliau yra geriau.
Manau kad kitiems muzikantams nereikėtų reklamuotis tokiu "nešvariu" būdu.
Ir taip nuomonė apie mus visuomenėje nėra pati geriausia.
p.s. Niekada rinkdamasis bet kokia paslaugą ar prekę nepasitikėčiau visiškai nepažįstamo, atsitiktinai internete sutikto žmogaus patarimu. Galima sužinoti kontaktus, jų nuomonę, bet nereikėtų aklai ja pasikliauti. Akmenukas į Jūsų daržą merginos. Juk galutinį sprendimą priimate Jūs.
p.s.2
Kažkodėl užėjo noras daug rašyti, matyt todėl kad darbe nebuvo interneto 2 savaites. Šiandien atsigavo, tai dabar norėjau išsilieti.
Kažkiek įtakos tam turi (ko gero) ir vakar išgerto svaigiųjų gėrimų kiekis.
(dabar visos pagalvokit - aga, muzikantas, pijokas.)
Geros dienos. Laukiu atsakymu, tik labai nebarkit.