Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(Jurgita @ 2007 05 15, 14:53)
smile.gif  Labas panelės,
Praeitą šeštadienį vyko mano vestuvės. Grojo grupė "Dainiai". Muzikantai super.
Visiems labai patiko. Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju!!!

Jurgita, o kas jie per muzikantai, t.y. kokia muzika groja? Kiek ima jei ne paslaptis?
Beje sveikinu su grazia svente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita @ 2007 05 15, 14:53)
smile.gif  Labas panelės,
Praeitą šeštadienį vyko mano vestuvės. Grojo grupė "Dainiai". Muzikantai super.
Visiems labai patiko. Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju!!!

Sveikinu 4u.gif
Kaip smagu, kad viskas praejo super ir muzikantai buvo liuks drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Meiles jums bei kantrybes ax.gif wub.gif
Atsakyti
Labas,
"Dainiai" groja smagia lietuviska muzika. O svarbiausia, kad balsai labai geri ir jie tikrai nenusidainuoja. O be to dar labai moka bendrauti su sveciais.
Ju tel. 8686 66924, 8698 30229. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita @ 2007 05 15, 21:27)
Labas,
"Dainiai" groja smagia lietuviska muzika. O svarbiausia, kad balsai labai geri ir jie tikrai nenusidainuoja. O be to dar labai moka bendrauti su sveciais.

Jeigu kas ieškot vestuvėms tikrą lietuvišką liaudies muziką grojančio muzikanto bei vedėjo - nerealus žmogus yra Virginijus Meškinis. Jis yra medikas, pulmonologas, muzikantas ir fokloristas iš idėjos, išmano senovinius papročius, ir t.t. ir pan. . Dirba Kaune, Romainių tuberkuliozes ligoninės skyriaus vedėju smile.gif
Atsakyti
T L, O gal turi to gydytojo Meskinio telefona? Is anksto aciu. Beje, o kur ji galima isgirsti?
Atsakyti
QUOTE(Ista @ 2007 05 16, 11:30)
T L, O gal turi to gydytojo Meskinio telefona? Is anksto aciu. Beje, o kur ji galima isgirsti?

Na, aš tai jo vestuvėse prisiklausęs smile.gif O telefono, deja, neturiu, bet pagal tą informaciją kurią surašiau, manau kad lengvai galima susirasti.
Atsakyti
http://www.sveikaszm...r...=2&strid=99
Atsakyti
,

Ačiū, Welkom1 ir T L . Visai pavargau muzikantų beieškodama...
Atsakyti
jooo jau muzikantus ir fotografa gerus rasti tai siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 16, 17:15)
jooo jau muzikantus ir fotografa gerus rasti tai siaubas  doh.gif

Na na, kame tas siaubas, papasakok ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 16, 17:15)
jooo jau muzikantus ir fotografa gerus rasti tai siaubas  doh.gif

Su fotografais atrodo paprasciau ir tikrai ieskodama radau tokiu kur labai gera ispudi paliko.
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2007 05 16, 18:18)
Na na, kame tas siaubas, papasakok ? smile.gif

Na, ne man klausimas, bet galiu atsakyti mirksiukas.gif
Su muzikantais mums bėda jau vien dėl to, kad MB turi absoliučią klausą doh.gif Tai jau galima įsivaizduoti, kokius reikalavimus jis kelia. Savaitgalį buvom vestuvėse, tai jam labiausiai užkliuvo vargoninikė, kuri pustoniu ne į temą dainavo blink.gif Aš asmeniškai negirdėjau, nes man ne tai įdomu buvo blush2.gif
Dar mažiau bėdos būtų, jei finansai visiškai neribotų, bet max, ką galim išleisti yra 2000Lt...
Su fotografu buvo lengviau, nes aš atrinkau tokius, kurie man patiko ir per porą vakarų nusprendėm, kuris mums labiausiai tinka. Kadangi man artimesni vizualiniai menai, o maniškiui muzika, tai taip darbus ir pasiskirstėm - aš ieškau fotografo, o jis muzikantų biggrin.gif (aišku problema yra dar ir tame, kad jis paieškoms laiko neturi, bet vestuvės ne sezono metu, todėl labai jo ir neskubinu) ax.gif
Atsakyti