Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(maziulele @ 2007 05 08, 09:14)
as ta ir turejau omeny, kad pagrinde muzikantai groja 8 val.  mirksiukas.gif

dažnai ko nors nedaskaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 05 08, 11:12)
dažnai ko nors nedaskaitau  doh.gif

pasitaiko mirksiukas.gif

nes kiek buvau perskambinusi muzikantams kai ju ieskojau, visi daug maz sake kad grojo apie 8 val. , o jei nori kad ilgiau, tada moki papildomai ax.gif
Atsakyti
[quote=maziulele,2007 05 08, 10:17]
nes kiek buvau perskambinusi muzikantams kai ju ieskojau, visi daug maz sake kad grojo apie 8 val. , o jei nori kad ilgiau, tada moki papildomai ax.gif
Kad daugiau nelabai ir gaunas groti. Mes pvz atvažiuojam į vietą, baliukas dažniausiai prasideda 6-7h, ir apie 2-3 jau pradeda visi skirstytis biggrin.gif ir taip visada... aišku pasitaiko kad groti reikia iki 5h, bet bent jau mes papildomo mokesčio neimam... o turėtumėm... g.gif
Atsakyti
[quote=solo,2007 05 08, 11:34]
[quote=maziulele,2007 05 08, 10:17]
Kad daugiau nelabai ir gaunas groti. Mes pvz atvažiuojam į vietą, baliukas dažniausiai prasideda 6-7h, ir apie 2-3 jau pradeda visi skirstytis biggrin.gif ir taip visada... aišku pasitaiko kad groti reikia iki 5h, bet bent jau mes papildomo mokesčio neimam... o turėtumėm... g.gif
[/quote]

o tai tu muzikuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 05 08, 10:39)
o tai tu muzikuoji  biggrin.gif

Na taip, užsiimu vestuvininkų ir kitų baliauninkų linksminimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 05 08, 11:41)
Na taip, užsiimu vestuvininkų ir kitų baliauninkų linksminimu  biggrin.gif

sakyk ar groji kokiais instrumentais, matai man reiktu kad kas pagrotu islydint is namu, ir matau kad is klaipedos esi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 05 08, 10:51)
sakyk ar groji kokiais instrumentais, matai man reiktu  kad kas pagrotu islydint is namu, ir matau kad is klaipedos esi  bigsmile.gif

Aš tai niekuo negroju,t.y. groju fortepijonu, bet į išlydėtuves tai neįeina lotuliukas.gif aš tik dainuoju,o kolega vestuvininkus išlydi liaudiškai-akordeonu, bet tuos dalykus reikia su juo tartis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 08 gegužės 2007 - 10:56
QUOTE(solo @ 2007 05 08, 11:55)
Aš tai niekuo negroju,t.y. groju fortepijonu, bet į išlydėtuves tai neįeina  lotuliukas.gif  aš tik dainuoju,o kolega vestuvininkus išlydi liaudiškai-akordeonu, bet tuos dalykus reikia su juo tartis  biggrin.gif

tai gal gali man telefoniuka i AZ brukstelt blush2.gif
Atsakyti
oho, ziuriu, kad sulaukiau cia kokiu komentaru biggrin.gif kazkaip net juokina komentarai tokie. pasaulis taikus, taip, zmones, pasaulis labai geras ir teisingas! lotuliukas.gif tikekit tuo mirksiukas.gif
tiesa sakant, kazkas pasake, kad nereikia girtis, tai jokiu budu as nesigyriau, buta cia ko girtis - kad mano vyras gali pasiulyt kazkam i dantis. tai ne pagyra vadinciau, o dziaugsmu, kad turiu vyra, kuris gali uz save ir mane pastoveti ne tik zodziais, bet jei prireiktu - ir veiksmais. tu veiksmu nesu maciusi, kad jis naudotu, bet pazistu savo zmogu ir zinau, kaip ir kokiu budu ji galima butu isvesti is kantrybes.
as taip pat priestarauciau, jei is manes noretu nulupti daugiau, nei taremes, bet moteris esu - ka ten daug pries vyra pasisakosi... aisku, niekada nereikia prieiti prie mustyniu, niekada. bet jei kazkuri puse kitaip nesupranta, tada leistina biggrin.gif

QUOTE(sekunda @ 2007 05 07, 20:20)
To Ausrytia:
Nenustebkit, kad kada nors su tokia agresija Jūsų mylimasis atsisuks prieš Jus. verysad.gif

o jau kam kam, bet ne jums aiskinti man arba apskritai kitam zmogui apie jo ir artimo zmogaus santykius blink.gif cia jau izulumo virsune. pasirodyt protingas norejot, bet pasirodet kaip nesakysiu kas biggrin.gif

ir mielieji, priimkit viska su jumoru, ne visada viskas rimtai vyksta mirksiukas.gif kaip ir beje, ne visada viskas teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 05 09, 10:31)
oho, ziuriu, kad sulaukiau cia kokiu komentaru  biggrin.gif kazkaip net juokina komentarai tokie. pasaulis taikus, taip, zmones, pasaulis labai geras ir teisingas!  lotuliukas.gif tikekit tuo  mirksiukas.gif
tiesa sakant, kazkas pasake, kad nereikia girtis, tai jokiu budu as nesigyriau, buta cia ko girtis - kad mano vyras gali pasiulyt kazkam i dantis. tai ne pagyra vadinciau, o dziaugsmu, kad turiu vyra, kuris gali uz save ir mane pastoveti ne tik zodziais, bet jei prireiktu - ir veiksmais. tu veiksmu nesu maciusi, kad jis naudotu, bet pazistu savo zmogu ir zinau, kaip ir kokiu budu ji galima butu isvesti is kantrybes.
as taip pat priestarauciau, jei is manes noretu nulupti daugiau, nei taremes, bet moteris esu - ka ten daug pries vyra pasisakosi... aisku, niekada nereikia prieiti prie mustyniu, niekada. bet jei kazkuri puse kitaip nesupranta, tada leistina  biggrin.gif
o jau kam kam, bet ne jums aiskinti man arba apskritai kitam zmogui apie jo ir artimo zmogaus santykius  blink.gif cia jau izulumo virsune. pasirodyt protingas norejot, bet pasirodet kaip nesakysiu kas  biggrin.gif

ir mielieji, priimkit viska su jumoru, ne visada viskas rimtai vyksta  mirksiukas.gif kaip ir beje, ne visada viskas teisingai  biggrin.gif

as manau merginos norejo pasakyti, kad nors ir nera sis pasaulis labai grazus, bet vis tiek yra daug protingu zmoniu, kurie sugeba reikalus ir be kumsciu sutvarkyti, o apie zmogaus pazinima gyvenant tris menesius santuokoje garsiai plysauti nereiktu. jeigu jau jis elgiasi sitaip isvestas is kantrybes tai manau jau reiktu susimastyti.... 

nu bet is kitos puses gal toks tokia ir rado..... taip sakant skonio reikalas..... jeigu jau mergina didziuojasi kad vyras gali kazkam i dantis uzvaziuoti...... man nesuvkiama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 09 gegužės 2007 - 12:10
QUOTE(Saga @ 2007 05 09, 13:07)
as manau merginos norejo pasakyti, kad nors ir nera sis pasaulis labai grazus, bet vis tiek yra daug protingu zmoniu, kurie sugeba reikalus ir be kumsciu sutvarkyti, o apie zmogaus pazinima gyvenant tris menesius santuokoje garsiai plysauti nereiktu. jeigu jau jis elgiasi sitaip isvestas is kantrybes tai manau jau reiktu susimastyti.... 

nu bet is kitos puses gal toks tokia ir rado..... taip sakant skonio reikalas..... jeigu jau mergina didziuojasi kad vyras gali kazkam i dantis uzvaziuoti...... man nesuvkiama

branguti, reikia atidziau skaityti tai, i ka ziuri biggrin.gif liniuote mano rodo ne santuokoje gyvenamus 3 menesius, o 3 menesius iki busimos santuokos! lotuliukas.gif tai ka pasakysi, kad as zmogaus visiskai nepazistu? bet argi tu zinai, kiek as ji pazistu... snekat kai kurie nieko nezinodami, todel pas mane postuose tiek daug va tokiu sypseneliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif be to, rasai, kad jis blogai elgiasi isvestas is kantrybes, jeigu pradeda mosuot kumsciais - nugi rasiau, kad nemaciau jo dar mosuojant lotuliukas.gif tik pazistant zmogu zinau, kokiu atveju ir kada taip gali atsitikti.
o kad toks tokia surado - tai gal ir taip. ir mane isvedus is kantrybes galeciau ziebt i nasrus lotuliukas.gif saugokites lotuliukas.gif
Atsakyti
Siūlau baigti šią tema. Juo daugiau bandai kažką įrodyti, juo kvailiau atrodai.
Atsakyti