Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(sekunda @ 2007 05 07, 16:26)
Apie tavo vyrą galiu pasakyti tik tiek: durnelis.

Dieve, kaip pagalvoju, kad man teks dalyvauti vestuvese, kur gros toks muzikantas kaip Jus doh.gif Aisku, del muzikos ir Jusu dainavimo nieko nesakau, nes nesu girdejusi. Bet kraupu, kai skaitau Jusu komentarus. Gal Jus cia daugiau nebesireiskite??? Nes tokiais savo izeidzianciais zodziais atbaidote ne vien mane. Tikiuosi, kad nuotaka, kurios vestuvese as dalyvausiu, neskaite ne vieno Jusu komentaro... Nes jos vietoje labai nelaukciau savo vestuviu, ne duok Dieve ir kitus ten imtumete keiti...
Atsakyti
Komentarą aš parašiau ne kaip muzikantas, o kaip vyras. Bet kokį konfliktą galimą išspręsti civilizuotu būdu. 4u.gif

To Ausrytia:
Nenustebkit, kad kada nors su tokia agresija Jūsų mylimasis atsisuks prieš Jus. verysad.gif

Tai buvo paskutinis mano komentaras būtent šia tema šitoje diskusijoje apie muzikantus. drinks_cheers.gif

update:

Ir geriau aš pabūsiu lochelis, bet ne durnelis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sekunda: 07 gegužės 2007 - 19:22
QUOTE(Dija24 @ 2007 05 07, 16:39)
Dieve, kaip pagalvoju, kad man teks dalyvauti vestuvese, kur gros toks muzikantas kaip Jus  doh.gif  Aisku, del muzikos ir Jusu dainavimo nieko nesakau, nes nesu girdejusi. Bet kraupu, kai skaitau Jusu komentarus. Gal Jus cia daugiau nebesireiskite??? Nes tokiais savo izeidzianciais zodziais atbaidote ne vien mane. Tikiuosi, kad nuotaka, kurios vestuvese as dalyvausiu, neskaite ne vieno Jusu komentaro... Nes jos vietoje labai nelaukciau savo vestuviu, ne duok Dieve ir kitus ten imtumete keiti...

g.gif Labai įdomus požiūris... muzikantas tik šventėje yra muzikantas,o visur kitur-paprastas žmogus, gyvenantis normalų gyvenimą, kuris kaip ir kiti,gali ir diskutuoti,ir keiktis ir t.t. T.y. forume visi lygūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 05 07, 19:27)
g.gif Labai įdomus požiūris... muzikantas tik šventėje yra muzikantas,o visur kitur-paprastas žmogus, gyvenantis normalų gyvenimą, kuris kaip ir kiti,gali ir diskutuoti,ir keiktis ir t.t. T.y. forume visi lygūs  biggrin.gif

Ačiū solo.
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2007 05 07, 19:32)
Ačiū solo.

Prašau, kažkada ir aš čia susilaukiau ne itin puikių komentarų iš kai kurių moteraičių... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2007 05 07, 15:26)
Apie tavo vyrą galiu pasakyti tik tiek: durnelis.

trumpai ir konkreciai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2007 05 07, 19:27)
g.gif Labai įdomus požiūris... muzikantas tik šventėje yra muzikantas,o visur kitur-paprastas žmogus, gyvenantis normalų gyvenimą, kuris kaip ir kiti,gali ir diskutuoti,ir keiktis ir t.t. T.y. forume visi lygūs  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrytia @ 2007 05 06, 21:59)
oi oi, kaip nepasisektu tokiems muzikantams musu vestuvese. nu jau ne maniskio charakteriui - leist, kad jam kas ant galvos uzliptu. jis kai uzbaubtu, tai baigtusi muzikantu visos kvailos mintys. pasakytu mazdaug is tokios operos: tu davai imi tiek, kiek taremes ir kiek tau priklauso, nes jei cia dar pasisakosi, tai isvis nieko negausi. taip kad imi saibas ir varai is cia. ir dar keiksmazodziu pridetu tarpuose tarp zodziu  biggrin.gif sudejus kartu balso tona ir veido israiska manau butu neblogas kompletas. abejoju, kad muzikantai toliau sakotusi. nes jei sakotusi ir sugebetu inervuoti maniski, tai gautu i nosi turbut. o as tai tada vien uz tai galeciau ji isbuciuot nuo galvos iki koju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

g.gif man tai tokiu atveju butu labai geda...manau zemas lygis rekt ant zmogaus ir keiktis schmoll.gif zodziu, as uz civilizuotus santykius rolleyes.gif sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 05 06, 22:59)
oi oi, kaip nepasisektu tokiems muzikantams musu vestuvese. nu jau ne maniskio charakteriui - leist, kad jam kas ant galvos uzliptu. jis kai uzbaubtu, tai baigtusi muzikantu visos kvailos mintys. pasakytu mazdaug is tokios operos: tu davai imi tiek, kiek taremes ir kiek tau priklauso, nes jei cia dar pasisakosi, tai isvis nieko negausi. taip kad imi saibas ir varai is cia. ir dar keiksmazodziu pridetu tarpuose tarp zodziu  biggrin.gif sudejus kartu balso tona ir veido israiska manau butu neblogas kompletas. abejoju, kad muzikantai toliau sakotusi. nes jei sakotusi ir sugebetu inervuoti maniski, tai gautu i nosi turbut. o as tai tada vien uz tai galeciau ji isbuciuot nuo galvos iki koju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nemanau, kad yra kuom girtis verysad.gif Liudna...
Atsakyti
Kazkaip nesolidu - muzikantams reikalauti daugiau pinigu be susitarimo, o klientams rekti ant muzikantu.. g.gif vaiku darzelio lygis.
tam ir yra susitarimai, sutartys. yra nustatytas laiko tarpas, pvz., nuo 20 iki 02 val., uz kuri yra mokama sutarta suma. jei norit kad muzikantai grotu daugiau - papildomai mokate. viskas labai paprasta.
Atsakyti
Būtent.
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2007 05 08, 00:17)
Kazkaip nesolidu - muzikantams reikalauti daugiau pinigu be susitarimo, o klientams rekti ant muzikantu..  g.gif  vaiku darzelio lygis.
tam ir yra susitarimai, sutartys. yra nustatytas laiko tarpas, pvz., nuo 20 iki 02 val., uz kuri yra mokama sutarta suma. jei norit kad muzikantai grotu daugiau - papildomai mokate. viskas labai paprasta.

kiek zinau tai muzikantai ne 6 val. groja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 05 08, 07:56)
kiek zinau tai muzikantai ne 6 val. groja schmoll.gif

Tai kad groja ir 8 valandas..
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 05 08, 09:51)
Tai kad groja ir 8 valandas..

as ta ir turejau omeny, kad pagrinde muzikantai groja 8 val. mirksiukas.gif
Atsakyti