Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

TIKEKIMES KAD TAIP NEBUS,AR PASIRASIAI SUTARTI SU JAIS,MES TAI ZIOPLIUKAI NE,BET DAR NEVELU,KAI VAZIUOSIM APTARTI PROGRAMOS TADA IR PASIRASYSI.
Atsakyti
Ne nepasirasiau.Siaubas sedziu visa soko apimta.MB tik ramina ir sako, kad nieko blogo nenutiks.Siaubekas, kokia ta sutartis pobudzio turi buti?
Atsakyti
MES TAI DARYSIM MAZDAUG TAIP,KAD BUS IVARDYTA SUMA UZ KURIA JIE GROS 1 DIENA NUO TEN TIEK VALANDU IR ANTRA DIENA TIEK VALANDU,BUTINAI IRASYSIM VARDUS IR PAVARDES KAD BUTENT JIE GROS .IR VIENA EGZEMPLIORIU JIEMS DUOSIM O KITA SAU PASILIKSIM,BUTINAI JIE TURI PASIRASYTI ANT ABIEJU EGZEMPLIORIU unsure.gif
Atsakyti
o gal geriau be sutarties, jei pasigers nemokesiu visos sumos arba jei kiti atvaziuos irgi gali suzaisti su apmokejimu.Jug pinigus moki uz paslaugas kai jas atlieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrrituliukas @ 2007 05 04, 20:57)
MES TAI DARYSIM MAZDAUG TAIP,KAD BUS IVARDYTA SUMA UZ KURIA JIE GROS 1 DIENA NUO TEN TIEK VALANDU IR ANTRA DIENA TIEK VALANDU,BUTINAI IRASYSIM VARDUS IR PAVARDES KAD BUTENT JIE GROS .IR VIENA EGZEMPLIORIU JIEMS DUOSIM O KITA SAU PASILIKSIM,BUTINAI JIE TURI PASIRASYTI ANT ABIEJU EGZEMPLIORIU unsure.gif

NA MANO NUOMONE TA SUTARTIS NEPAKENKS KAD BUTENT NEAPGAUTU DEL VALANDU IR SUMOS KURIA TAREMES PRIES VESTUVES,NES PO BALIAUS GALI PAREISSTI KAD MES DAUGIAU VALANDU GROJOM IR DAIGIAU TAREMES KAD SOMOKESIT, TAI TADA ISTRAUKI SUTARTI IR PARODAI,NES ZODINIS SUSITARIMAS NIEKO NEREISKIA,JAI BLOGAI KAS BUS DEL JU KALTES PVZ PRISIGERS TAI JAU CIA KITA KAINA BUS,O JAI VISKA PADARYTU SUPER KAI NORIM,TAI DAR IR DAMOKESIM
Atsakyti
Skaitau ir kokios kainos kitose miestose doh.gif doh.gif mano vyras taip pat muzikantas skaitau dar ir sutartys daro nejaugi yra kad prisigeria muzikantai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ko Jūs čia labai stebitės. Yra muzikantų kurie geria, yra statybininkų kurie geria, yra mokytojų kuria vaikus muša ir t.t. wink.gif

Atsakyti
buvau ir as vestuvese kur muzikantai visiskas š...., gere kaip ir sveciai, grojo, dainavo š... su didelem pertraukom, tai sveciams (mums) jau buvo niekas neidomu, greiciau norejosi namo. Niu zinot as i darba neinu gerti, tai ir muzikantai turi eiti i vestuves kaip i darba ir atsakingai i tai ziureti, o neprisilakti..... gun_bandana.gif aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(erner @ 2007 05 01, 17:32)
Sveikute, sioje temoje paskaiciau nelabai geru atsiliepimu apie muzikantus [B][U]Ziukus, ir dabar truputeli prisibijau, nes as jau sumokejau uzstata. Jie grojo mano pusbrolio vestuves, ir man labai patiko, bet jie samde juos per vestuviu planuotoja, tai jokiu problemu nebuvo, o as juos tiesiogiai samdau. Gal dar kam teko su jais susidurti, labai laukiu atsiliepimu.

Jau rasiau kad man ju stilius nelabai, bet jei nori grynai tradiciniu vestuviu su visais "lapotai-lapotai", nebijai pinigu rinkimo ir pan., tai viskas ok. Siaip jie vakara vede ir lyg negere visa vakara, tik ju stilius labai jau tradicinis (lietuviu liaudies + rusu popsas), ir kai kitom kalbom dainuoja tai juokingai didelis akcentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vardenė: 06 gegužės 2007 - 21:08
QUOTE(rrrituliukas @ 2007 05 04, 22:16)
NES PO BALIAUS GALI PAREISSTI KAD MES DAUGIAU VALANDU GROJOM IR DAIGIAU TAREMES KAD SOMOKESIT,

oi oi, kaip nepasisektu tokiems muzikantams musu vestuvese. nu jau ne maniskio charakteriui - leist, kad jam kas ant galvos uzliptu. jis kai uzbaubtu, tai baigtusi muzikantu visos kvailos mintys. pasakytu mazdaug is tokios operos: tu davai imi tiek, kiek taremes ir kiek tau priklauso, nes jei cia dar pasisakosi, tai isvis nieko negausi. taip kad imi saibas ir varai is cia. ir dar keiksmazodziu pridetu tarpuose tarp zodziu biggrin.gif sudejus kartu balso tona ir veido israiska manau butu neblogas kompletas. abejoju, kad muzikantai toliau sakotusi. nes jei sakotusi ir sugebetu inervuoti maniski, tai gautu i nosi turbut. o as tai tada vien uz tai galeciau ji isbuciuot nuo galvos iki koju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Apie tavo vyrą galiu pasakyti tik tiek: durnelis.
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2007 05 07, 16:26)
Apie tavo vyrą galiu pasakyti tik tiek: durnelis.

o tu tada lochelis biggrin.gif
mano vyras - tai tas, kuris niekada niekam neleidzia uzlipti sau ant galvos. tokiu zmoniu durneliais paprastai nevadina. vadina chamais, akiplesom, bet durneliais - labi retai kada biggrin.gif uz tai jis ir issikovoja, ko nori. nereikia lipt zmonem per galvas, reikia tik moketi issireikalauti gyvenime, kas tau priklauso. jei turi drasos - tai ir laimi. todel ir sakiau, kad kitiems akiplesoms - muzikantams, kurie bando nuplesti daugiau, nei buvo tartasi, nepasisektu, nes didesniu akiplesu nei mano vyras nesu macius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti