Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(maybe24 @ 2007 04 30, 20:02)
kaina visai normali manau,bent jau palyginus su tais,kurie nuo 18 iki 2 valandos virs 2000 litu moka  blush2.gif

tai tas pats gaunas ar samdyt muzikantą už 1500 tukst, ar valandas apmokestint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 05 02, 12:40)
As nesuprantu kaip galima moket muzikantams uz valandu skaiciu,absurdas... lotuliukas.gif

O už ką Jūs norėtumėte mokėti? Už dainų skaičių?

Nematau dar kito būdo pamatuot muzikanto darbą. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2007 05 02, 12:55)
O už ką Jūs norėtumėte mokėti? Už dainų skaičių?

Nematau dar kito būdo pamatuot muzikanto darbą.  blink.gif

Jo, 1 daina 5 litai lotuliukas.gif jei angliskai 8 litai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu. Jei rusiška: iš sąskaitos minus 10. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 05 02, 11:47)
tai tas pats gaunas ar samdyt muzikantą už 1500 tukst, ar valandas apmokestint smile.gif

uz 8 val grojimo nuo 18-2val=1200 litu. manau ne tas pats,kaip virs 2000 litu.aisku gal kam ir tas pats...
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 05 02, 13:40)
As nesuprantu kaip galima moket muzikantams uz valandu skaiciu,absurdas... lotuliukas.gif

o ko tu cia nesupranti? g.gif o uz ka tu jiems mokesi jei ne uz ju pradirbta laika? lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar geras būdas kiek girdėjau yra mokėti už aparatūros kiekį.

Arba kitaip tariant už garso kiekį. Kuo daugiau triukšmo, tuo daugiau mokėsi, kad kuo greičiau dingtų. smile.gif

ax.gif
Atsakyti
Gal kas esate dalyvavusios vestuvese ar siaip kokiam renginy kur grojo ,,Medus", Pakalbejus su grupes atstovais, susidaro geras ispudis, tik nezinau ar ir groja ir vakara veda taip pat kokybiškai kaip sugeba save pateikt.... Ačiū iš anksto už pasidalijimą patirtim, labai laukiu.
Atsakyti
LIABA LIABA VISOM BUSIMOM NUOTAKOM,NORIU JUSU VISU PAKLAUSTI GAL KURI GIRDEJOTE KA APIE MUZIKANTUS< DU PAŠALINIAI???JIE TAIP PASIVADINE GROJA DVIESIA IR VEDA VESTUVES,BET JOKIU ATSILIEPIMU NERANDU APIE JUOS,NEI BLOGU NEI GERU,TAI JUS MAN GAL GALIT PADETI bigsmile.gif ACIU
Atsakyti
Rituliukas ne as viena tokia nelaimele esu smile.gif . As irgi vos gavau uzikantus apie kuriuos nieko negirdejau nei gero nei blogo ax.gif . Apie tavo muzikantus nieko negirdejau.O tu gal girdejai ar kuri kita apie "Algirdas ir draugai" Siaulieciai.
Atsakyti
QUOTE(rrrituliukas @ 2007 05 04, 20:09)
LIABA LIABA VISOM BUSIMOM NUOTAKOM,NORIU JUSU VISU PAKLAUSTI GAL KURI GIRDEJOTE KA APIE MUZIKANTUS<  DU PAŠALINIAI???JIE TAIP PASIVADINE GROJA DVIESIA IR VEDA VESTUVES,BET JOKIU ATSILIEPIMU NERANDU APIE JUOS,NEI BLOGU NEI GERU,TAI JUS MAN GAL GALIT PADETI bigsmile.gif ACIU

NORECIAU IR TAU PADETI BET NIEKO NESAKO MAN IR TAVO MUZIKANTU KAPELA unsure.gif SUNKU SU TA MUZIKA NES PATEIKTI SAVE JIE VISI LABAI GERAI MOKA PIRMINIS ISPUDIS GERAS O KAI ATVAZIUOJA JAI DAR TIE ATVAZIUOJA KURIUOS NUSISAMDAI,NES PASKAICIAU FORUME TAI DAR BUNA IR TAIP KAD KITUS ATSIUNCIA VIETOJ SAVES AR NUSIGERIA PER VESTUVES,NU IR KA TOKIEMS TADA DARYT ,SIAUBAS KAIP BIJAU KAD NESUGADINTU SVENTES
Atsakyti
ne merginos nebegazdinkit, man sirdi vos neduria paskaicius kokiu hurijozu buna. Siaubas kaip bijau verysad.gif
Atsakyti