Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(bagiriukas @ 2007 04 30, 17:29)
jie buna tryse, valanda 150lt bent jau mums taip  ax.gif

kaina visai normali manau,bent jau palyginus su tais,kurie nuo 18 iki 2 valandos virs 2000 litu moka blush2.gif
Atsakyti
Šioje temoje buvo vienas pasisakymas, bet gal yra kas dar turi patirties su grupe ,,METRONOMAS" ?
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2007 04 30, 20:02)
kaina visai normali manau,bent jau palyginus su tais,kurie nuo 18 iki 2 valandos virs 2000 litu moka  blush2.gif

kaina net labai gera mano manymu, bus kiek reikes paskui atsiskaitysim thumbup.gif apie juos net nezinau ar atsiliepimu anksciau cia buvo g.gif
nes man siuos muzikantus parekomendavo pazystamas, sake tikrai nenusivilsim, tad tikimes kad viskas ciki bus wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ariete @ 2007 01 18, 16:41)
Gal pas ką nors grojo kapela "Bičiuliai"? smile.gif

As su jais dabar kontaktuoju del savo vestuviu. Man butu irgi idomu isgirsti atsiliepimu..
Atsakyti
Sveikute, sioje temoje paskaiciau nelabai geru atsiliepimu apie muzikantus [B][U]Ziukus, ir dabar truputeli prisibijau, nes as jau sumokejau uzstata. Jie grojo mano pusbrolio vestuves, ir man labai patiko, bet jie samde juos per vestuviu planuotoja, tai jokiu problemu nebuvo, o as juos tiesiogiai samdau. Gal dar kam teko su jais susidurti, labai laukiu atsiliepimu.
Atsakyti
Sveikos,
Gal galetumete rekomenduoti muzikantus rusu - lenku vestuvems?
Buciau labai dekinga!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 04 30, 22:36)
Šioje temoje buvo vienas pasisakymas, bet gal yra kas dar turi patirties su grupe ,,METRONOMAS" ?

turiu, ir ji labai teigiama smile.gif , groja be pertrauku, o jei ir daro mazas, tai net nesijaucia, kad ju nera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastaneda: 01 gegužės 2007 - 18:15
QUOTE(bride @ 2007 04 30, 21:36)

buvo nr.2 mano muzikantu sarase smile.gif senuose temose yra daugiau atsiliepimu, visi teigiami kiek prisimenu, lapkricio menesi kaina buvo 1600 (vestuves birzelio pradzioj) 4u.gif
Atsakyti

Ačiuks Joa, Kastaneda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 04 30, 22:36)

As klausiausi ju Berneliuose, tai visa laika tik merginos grojo, vyro balso nesigirdejo. Tai tiesasakant man atsibodo ju klausytis doh.gif
Atsakyti
na argi niekam neteko girdeti kaip grupe REMIX veda vestuves rolleyes.gif
Atsakyti
As nesuprantu kaip galima moket muzikantams uz valandu skaiciu,absurdas... lotuliukas.gif
Atsakyti