Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

Sweikos visos smile.gif
neperseniausiai atsvenciau savo vestuves ir noreciau su jumis pasidalinti savo patirtimi del muzikantu ir fotografo. Per musu vestuves grojo grupė "Maloniai" labai reklamuojasi, kad turi abu muzikantai t.y. vyras ir zmona, aukstuosius issilavinimus labai gerai groja ir pan., bet mes jais labai nusivyleme. O nusivyleme todel, kad tuo metu kai jie negrodavo tipo ilsedavosi uzleistavo CD su "Kelias i zvaigzdes 1" arba"Kelias i zvaigzdes 2" ir sukdavosi ta plokstele 2 ar 3 kartus, kol grupes "Maloniai" narys maloniai sau aluti gruksnodavo. As manau, kad zu tokius pinigelius geriau jau abu "Kelias i zvaigzdes" CD nusipirkti ir paleisti, bus pigiau...
O dėl fotografo tai super, jis ir filmuoja ir fotografuoja, labai grazios nuotraukos ir video zodziu fotografa labai vosoms rekomenduociau, apsilankykite tinklapyje
http://www.filmavimas.com/
sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal kuri is jusu esate girdejusios Bugs Band muzika, arba turite apie juos atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 04 22, 22:57)
Yra toks ansambliukas "Retro", tik gaila nete neradau info, bet va si savaigali buvau vestuvese ir jie mums grojo. Nu tikrai labai patiko, prijuokino iki asaru ir taip nebutinai mintinai viska ismokes, ir taip bairiuku prigalvoja. O svarbiausia, kad dirba su sveciais, su armonika stovi prie stalo ir groja viskokias nesamoningas dainuskas. Is pradziu, kazkip be rysio pasirodo, bet paskui isitrauki i veiksma ir labai linksmai viskas gaunasi.  lotuliukas.gif
Gal, kiek keistos zmogaus manieros, bet kaip pripranti tai net juokinga, biski gal net i p.Byna panasus. Pajuokines ir padainuoja dainas dviese, kol sokiai buna vyksta...
Tikrai patiko, jei ka sudomins galiu duot kontaktus i az.

Sveikute,gal gali parasyt ju nr,nes man jau doh.gif aciu laabai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, jaučiu, kad beviltiška gaut kokį pigų muzikantą pagrot nedideliam baliukui Kaune per Jonines? Turbūt be reikalo ieškau, ale tai norėtusi "gyvos"muzikytės blush2.gif . Gal ką protingai patartumėt, juk jūs čia visokius aptariate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(europietė @ 2007 04 23, 21:11)
Sweikos visos smile.gif
neperseniausiai atsvenciau savo vestuves ir noreciau su jumis pasidalinti savo patirtimi del muzikantu ir fotografo. Per musu vestuves grojo grupė "Maloniai" labai reklamuojasi, kad turi abu muzikantai t.y. vyras ir zmona, aukstuosius issilavinimus labai gerai groja ir pan., bet mes jais labai nusivyleme. O nusivyleme todel, kad tuo metu kai jie negrodavo tipo ilsedavosi uzleistavo CD su "Kelias i zvaigzdes 1" arba"Kelias i zvaigzdes 2" ir sukdavosi ta plokstele 2 ar 3 kartus, kol grupes "Maloniai" narys maloniai sau aluti gruksnodavo. As manau, kad zu tokius pinigelius geriau jau abu "Kelias i zvaigzdes" CD nusipirkti ir paleisti, bus pigiau...
O dėl fotografo tai super, jis ir filmuoja ir fotografuoja, labai grazios nuotraukos ir video zodziu fotografa labai vosoms rekomenduociau, apsilankykite tinklapyje
http://www.filmavimas.com/
sekmes visoms smile.gif

Sveikos
Keista, kad nusivylete grupe "Maloniai". As juos esu girdejusi ne karta, nes jau baigia musu visa gimine apgroti. Viskas prasidejo nuo mano vestuviu. Mums visiems patiko, tai juos dabar, kai koks jubiliejus ir kvieciames. Jokiu nesusipratimu nera buve. Kiek sutariam, tiek ir pagroja. Zinoma pertraukeles daro. Bet non stop turbut niekas negroja. Ir nereikia. Gal kazko nesusitaret iki galo. Sekmes.

Atsakyti
sveikos, as noriu paklausti tu pas kurias grojo sys ex, as jie tik grojo, ar ir pravede vakara, nes kai skambinau tai jie nelabai norejo pravedineti, sake minimaliai pravedam g.gif
Atsakyti
Rani, esu girdejus, kaip kalba prie stalo, nu tipo pravedineja, tai ne kas, ne kas... blush2.gif greit issisemia...
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 04 28, 19:39)
Rani, esu girdejus, kaip kalba prie stalo, nu tipo pravedineja, tai ne kas, ne kas...  blush2.gif  greit issisemia...

tai va ir man taip jie patys sake, kad nenoretu pravedineti schmoll.gif

o kas esat girdeja kaip grupe REMIX pravedineja vakara g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 04 28, 06:52)
sveikos, as noriu paklausti tu pas kurias grojo sys ex, as jie tik grojo, ar ir pravede vakara, nes kai skambinau tai jie nelabai norejo pravedineti, sake minimaliai pravedam  g.gif

Sveika,praeita vasara buvau vestuvese ir jose grojo si grupe,man tai patiko visai.moteris labai graziai smuiku groja.o tas maziausias smile.gif tai vakara vede,greitai publika uzvede,visi dainavo ir linksminosi,o kai soko visi buvo ir zaidimuku sugalvoje,kita diena irgi smagiai pirsli kore smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 04 22, 21:57)
Yra toks ansambliukas "Retro", tik gaila nete neradau info, bet va si savaigali buvau vestuvese ir jie mums grojo. Nu tikrai labai patiko, prijuokino iki asaru ir taip nebutinai mintinai viska ismokes, ir taip bairiuku prigalvoja. O svarbiausia, kad dirba su sveciais, su armonika stovi prie stalo ir groja viskokias nesamoningas dainuskas. Is pradziu, kazkip be rysio pasirodo, bet paskui isitrauki i veiksma ir labai linksmai viskas gaunasi.  lotuliukas.gif
Gal, kiek keistos zmogaus manieros, bet kaip pripranti tai net juokinga, biski gal net i p.Byna panasus. Pajuokines ir padainuoja dainas dviese, kol sokiai buna vyksta...
Tikrai patiko, jei ka sudomins galiu duot kontaktus i az.

cia gal apie "Retrio" kalbi g.gif jei apie juos tai mes juos jau savo veseliai uzsisake esam wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 04 30, 11:02)
cia gal apie "Retrio" kalbi  g.gif  jei apie juos tai mes juos jau savo veseliai uzsisake esam  wub.gif  wub.gif

o kiek jie prašo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 04 30, 14:23)
o kiek jie prašo? smile.gif

jie buna tryse, valanda 150lt bent jau mums taip ax.gif
Atsakyti