Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(Elis@a @ 2007 03 26, 12:06)
Papildyta:
Nu va, 300 Lt sutaupyciau jei tiesiogiai bendrauciau. Nu gal ir nieko, pagaliau informacija siais laikais brangiai kainuoja. Gaila,kad si foruma suradau tik kai man reikejo surasti muzikantus imones renginiui , kai  teko pasukt galva.  smile.gif O kai savo sventei ruosiausi tai kazkaip pasimeciau, dar svarsciau ar teket ar dar palaukt:) Tai vestuviu planuotoja mane atpalaidavo nuo siu rupesciu, dabar suprantu kiek permokejau uz muzikantus blink.gif  smile.gif  O kada jusu vestuves bus? Musu buvo pernai liepos menesi, tai jei siais metais paprase 2500Lt, matomai kainu nekelia

musu vestuves rugsejo menesi. Mes jau beveik apsiprendem juos nusisamdyt.Klausyk, papasakok daugiau, koks ju repertuaras ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 26, 13:48)
musu vestuves rugsejo menesi. Mes jau beveik apsiprendem juos nusisamdyt.Klausyk, papasakok daugiau, koks ju repertuaras ir pan?

Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 03 27, 10:26)

Tiek rasiau, o neissaugojo blink.gif verysad.gif Dabar jau neturiu laiko, turiu daug darbelio. Grisiu namo, parasysiu, iki
Atsakyti
smile.gif+2007 01 07, 00:21-->
QUOTE(Amber smile.gif @ 2007 01 07, 00:21)
Sveikutes smile.gif , Seniai jau skaitineju sia tema,bet vis neradau kad kas nors rasytu apie muzikantus Ziukus. Pati galvoju juos prasyti,labai jau jie internete issireklamave g.gif . Gal kas apie juos girdejote,buciau dekinga uz bet kokia informacija smile.gif

Pernai teko baliavot vestuvėse, kur dainavo tie muzikantai. Mano nuomone labai jau tradiciniai: 2 vyrukai su jamaha smile.gif Repertuaras - lietuvių liaudies + lietuviškas bet rusiškas popsas (akcentas žiaurus doh.gif ). Buvo reketavimas įeinant ir reikėjo mokėt 10 lt jei užsimanai kokią dainą užsakyt. Iš pliusų - pravedė vakarą. Šiaip jei jei neieškai kažko netradicinio ar išskirtinio tai gal ir galima, bet aš net negalvoju apie tokį variantą. Ir dar vienas svarbus dalykas: jaunavedžiai ėmė visą jų komandą, tai fotografas ir operatorius buvo tragiški. Turiu su kuom lygint nes pernai teko atšokt net 3 vestuvėse.
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 03 23, 11:14)
Na, jeigu VIEN tik džiazo reikia, tai tada nežinau. Bet mano muzikantai tarp kitų dainų pagrodavo ir kažką džiazinio thumbup.gif Labai visiems patiko, kad pakaitaliodavo stilius (na, čia jau taip tarėmes).... Gal būt ir vien tik džiazą jie grotų, čia reikia atskirai kalbėti. Tačiau pati turėjau patirties tokiam vakarėlį, kur vien tik tokia muzika buvo, tai po gero pusvalandžio jau pabodo tas pats per tą patį. Bet čia jau skonio dalykas. Kiti gal ir klasikinę muziką per vestuves klausosi biggrin.gif

Na, o jei ką, tai mano muzikantai buvo iš grupės "Remix". Kažkada rašiau jų kontaktus forume... Jeigu reikia, galėsiu ir pakartoti 4u.gif

P.S. o su tom firmom, turinčiom muzikantų DB tai aš neprasidėčiau. Geriau jau su pačiais muzikantais tarčiausi. Tuo labiau, kad vien tik forume jų kontaktų yra pilna, o jei dar nepatingėti ir sugaišti kažkiek laiko vartant reklaminius bukletukus, laikraščius ir tam pačiam Google pabandyti paieškoti.... Tai būtų galima ir be tų firmų paslaugų išsiversti blush2.gif Juk ir vestuvėms skirtų svetainių yra pilna (kur reklamuojasi vienas ar kitas paslaugas teikiančios įmonės ar pavieniai asmenys)....

Papildyta:
QUOTE(AsIrTu @ 2007 03 23, 11:14)
Na, jeigu VIEN tik džiazo reikia, tai tada nežinau. Bet mano muzikantai tarp kitų dainų pagrodavo ir kažką džiazinio thumbup.gif Labai visiems patiko, kad pakaitaliodavo stilius (na, čia jau taip tarėmes).... Gal būt ir vien tik džiazą jie grotų, čia reikia atskirai kalbėti. Tačiau pati turėjau patirties tokiam vakarėlį, kur vien tik tokia muzika buvo, tai po gero pusvalandžio jau pabodo tas pats per tą patį. Bet čia jau skonio dalykas. Kiti gal ir klasikinę muziką per vestuves klausosi biggrin.gif

Na, o jei ką, tai mano muzikantai buvo iš grupės "Remix". Kažkada rašiau jų kontaktus forume... Jeigu reikia, galėsiu ir pakartoti 4u.gif

P.S. o su tom firmom, turinčiom muzikantų DB tai aš neprasidėčiau. Geriau jau su pačiais muzikantais tarčiausi. Tuo labiau, kad vien tik forume jų kontaktų yra pilna, o jei dar nepatingėti ir sugaišti kažkiek laiko vartant reklaminius bukletukus, laikraščius ir tam pačiam Google pabandyti paieškoti.... Tai būtų galima ir be tų firmų paslaugų išsiversti blush2.gif Juk ir vestuvėms skirtų svetainių yra pilna (kur reklamuojasi vienas ar kitas paslaugas teikiančios įmonės ar pavieniai asmenys)....

Sveiki,
arteja ir mano vestuves.
uzsisakem mes Remix.
Tai va norejau paklaust kaip ten pas juos su pravedimu.kadangi pas mus bus tik liudininkai ir vakaro jie tikrai neves, tai idomu kaip Remix praveda.
Atsakyti
perskaiciau visa tema doh.gif bet apie Vyganta Stosku (arba grupe karcema) is Silutes nieko neradau, gal kas matet, klausetes, zinot atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 03 27, 10:26)

Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 26, 13:48)

HOT MAMAZZ grojo ispaniskas,anglisks dainas Latin stiliuje. Repertuaras geras,siuolaikiskas.Skambejo kokybiskai. Nedainavo lietuvisku, rusisku kuriniu ( iskart pasake,kad nedainuoja, turi savo stiliu,programa,bet mes neprasem ir nepasigedom) Atrode jie graziai, neprisigere,sveciu nereketavo lotuliukas.gif biggrin.gif . Ka dar? Na tiesiog saunus atlikejai, linksmi, profesionalus,nenusisnekejo,rode sokio zingsnelius,grojo su sveciais muzikiniais instrumentais.( Mes tuos "barskalus"pirkome muz.parduotuveje. ) Tikiuosi pamatyti juos per TV, galesiu visiems pasakot, kad si grupe grojo mano vestuvese smile.gif Gal paprasyk ju iraso? Mums planuotoja siunte kelias ju dainas ,ir tai padejo apsisprest. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Vardenė @ 2007 03 27, 12:44)
Pernai teko baliavot vestuvėse, kur dainavo tie muzikantai. Mano nuomone labai jau tradiciniai: 2 vyrukai su jamaha smile.gif Repertuaras - lietuvių liaudies + lietuviškas bet rusiškas popsas (akcentas žiaurus  doh.gif ). Buvo reketavimas įeinant ir reikėjo mokėt 10 lt jei užsimanai kokią dainą užsakyt. Iš pliusų - pravedė vakarą. Šiaip jei jei neieškai kažko netradicinio ar išskirtinio tai gal ir galima, bet aš net negalvoju apie tokį variantą. Ir dar vienas svarbus dalykas: jaunavedžiai ėmė visą jų komandą, tai fotografas ir operatorius buvo tragiški. Turiu su kuom lygint nes pernai teko atšokt net 3 vestuvėse.

nu jo ,tu teisi,man ir taip pat atrode, tokie tradiciniai tokie ir senamadiski jauciu. Dekui uz nuomone, galutinai juos isbrauksiu is savo saraso thumbup.gif bus lengviau rinktis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes visos jaunosios, busimosios....ar irgi planuoju, galvoju, skaiciuoju, zodziu kosmaras doh.gif doh.gif
gal kas galite suteikti daugiau informacijos apie aliukus???na ne tuos kur broliai ir sesute dainuoja, tiesiog jie groja vestuvems ir vadinasi aliukai???juos uzsisakeme, bet nesu girdejusi kaip jie groja ir kaip praveda vakarus g.gif g.gif g.gif
aciu uz atsakymus is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 03 27, 20:21)
HOT MAMAZZ grojo ispaniskas,anglisks dainas Latin stiliuje. Repertuaras geras,siuolaikiskas.Skambejo kokybiskai. Nedainavo lietuvisku, rusisku kuriniu ( iskart pasake,kad nedainuoja, turi savo stiliu,programa,bet mes neprasem ir nepasigedom) Atrode jie graziai, neprisigere,sveciu nereketavo lotuliukas.gif  biggrin.gif . Ka dar? Na tiesiog saunus atlikejai, linksmi, profesionalus,nenusisnekejo,rode sokio zingsnelius,grojo su sveciais muzikiniais instrumentais.( Mes tuos "barskalus"pirkome muz.parduotuveje. ) Tikiuosi pamatyti juos per TV, galesiu visiems pasakot, kad si grupe grojo mano vestuvese smile.gif  Gal paprasyk ju iraso? Mums planuotoja siunte kelias ju dainas ,ir tai padejo apsisprest. Sekmes!

as irgi paprasiau iraso, man patiko... zodziusiandien jau varom tartis smile.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti mūsų vestuvėse grojusiems muzikantams - grupei Chemija, tikrai labai jais džiaugėmės, vakaras jų dėka buvo labai nuotaikingas ir linksmas, visi draugai sakė, kad seniai yra dalyvavę tokiose linksmose vestuvėse biggrin.gif
Žinau, kad jau nemažai apie juos čia, forume, prirašyta (pačiai tai padėjo apsispręsti), bet tiems, kurie neturi laiko skaityti senas temas, trumpai papasakosiu: 2 vyrukai, vienas vedė vakarą, kitas dainavo, dainavo tikrai gerai, repertuarą parinko patys, atsižvelgdami į publiką, vedantysis irgi neleido svečiams nuobodžiauti, tikrai daug žaidimų buvo, bet nieko per daug smile.gif kad svečiai ir pavalgyti ir pažaisti spėjo smile.gif
Atsakyti