QUOTE(Dzada @ 2007 03 23, 09:50)
Panos o kreipetes i firma kada nors kuri turi muzikantu duomenu baze ir ima 10% uz suorganizavima? Gal neverta a?
Beje ka zinot kas groja jazza?
Beje ka zinot kas groja jazza?
Na, jeigu VIEN tik džiazo reikia, tai tada nežinau. Bet mano muzikantai tarp kitų dainų pagrodavo ir kažką džiazinio Labai visiems patiko, kad pakaitaliodavo stilius (na, čia jau taip tarėmes).... Gal būt ir vien tik džiazą jie grotų, čia reikia atskirai kalbėti. Tačiau pati turėjau patirties tokiam vakarėlį, kur vien tik tokia muzika buvo, tai po gero pusvalandžio jau pabodo tas pats per tą patį. Bet čia jau skonio dalykas. Kiti gal ir klasikinę muziką per vestuves klausosi
Na, o jei ką, tai mano muzikantai buvo iš grupės "Remix". Kažkada rašiau jų kontaktus forume... Jeigu reikia, galėsiu ir pakartoti
P.S. o su tom firmom, turinčiom muzikantų DB tai aš neprasidėčiau. Geriau jau su pačiais muzikantais tarčiausi. Tuo labiau, kad vien tik forume jų kontaktų yra pilna, o jei dar nepatingėti ir sugaišti kažkiek laiko vartant reklaminius bukletukus, laikraščius ir tam pačiam Google pabandyti paieškoti.... Tai būtų galima ir be tų firmų paslaugų išsiversti Juk ir vestuvėms skirtų svetainių yra pilna (kur reklamuojasi vienas ar kitas paslaugas teikiančios įmonės ar pavieniai asmenys)....