Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(Dzada @ 2007 03 23, 09:50)
Panos o kreipetes i firma kada nors kuri turi muzikantu duomenu baze ir ima 10% uz suorganizavima? Gal neverta a?

Beje ka zinot kas groja jazza?

Na, jeigu VIEN tik džiazo reikia, tai tada nežinau. Bet mano muzikantai tarp kitų dainų pagrodavo ir kažką džiazinio thumbup.gif Labai visiems patiko, kad pakaitaliodavo stilius (na, čia jau taip tarėmes).... Gal būt ir vien tik džiazą jie grotų, čia reikia atskirai kalbėti. Tačiau pati turėjau patirties tokiam vakarėlį, kur vien tik tokia muzika buvo, tai po gero pusvalandžio jau pabodo tas pats per tą patį. Bet čia jau skonio dalykas. Kiti gal ir klasikinę muziką per vestuves klausosi biggrin.gif

Na, o jei ką, tai mano muzikantai buvo iš grupės "Remix". Kažkada rašiau jų kontaktus forume... Jeigu reikia, galėsiu ir pakartoti 4u.gif

P.S. o su tom firmom, turinčiom muzikantų DB tai aš neprasidėčiau. Geriau jau su pačiais muzikantais tarčiausi. Tuo labiau, kad vien tik forume jų kontaktų yra pilna, o jei dar nepatingėti ir sugaišti kažkiek laiko vartant reklaminius bukletukus, laikraščius ir tam pačiam Google pabandyti paieškoti.... Tai būtų galima ir be tų firmų paslaugų išsiversti blush2.gif Juk ir vestuvėms skirtų svetainių yra pilna (kur reklamuojasi vienas ar kitas paslaugas teikiančios įmonės ar pavieniai asmenys)....
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 03 23, 11:14)
Na, jeigu VIEN tik džiazo reikia, tai tada nežinau. Bet mano muzikantai tarp kitų dainų pagrodavo ir kažką džiazinio thumbup.gif Labai visiems patiko, kad pakaitaliodavo stilius (na, čia jau taip tarėmes).... Gal būt ir vien tik džiazą jie grotų, čia reikia atskirai kalbėti. Tačiau pati turėjau patirties tokiam vakarėlį, kur vien tik tokia muzika buvo, tai po gero pusvalandžio jau pabodo tas pats per tą patį. Bet čia jau skonio dalykas. Kiti gal ir klasikinę muziką per vestuves klausosi biggrin.gif

Na, o jei ką, tai mano muzikantai buvo iš grupės "Remix". Kažkada rašiau jų kontaktus forume... Jeigu reikia, galėsiu ir pakartoti 4u.gif

P.S. o su tom firmom, turinčiom muzikantų DB tai aš neprasidėčiau. Geriau jau su pačiais muzikantais tarčiausi. Tuo labiau, kad vien tik forume jų kontaktų yra pilna, o jei dar nepatingėti ir sugaišti kažkiek laiko vartant reklaminius bukletukus, laikraščius ir tam pačiam Google pabandyti paieškoti.... Tai būtų galima ir be tų firmų paslaugų išsiversti blush2.gif Juk ir vestuvėms skirtų svetainių yra pilna (kur reklamuojasi vienas ar kitas paslaugas teikiančios įmonės ar pavieniai asmenys)....

Remix jau uzimti tai dienai.as jau kreipiaus i juos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 03 23, 10:18)
Remix jau uzimti tai dienai.as jau kreipiaus i juos verysad.gif

Tai tada labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 03 23, 10:50)
Panos o kreipetes i firma kada nors kuri turi muzikantu duomenu baze ir ima 10% uz suorganizavima? Gal neverta a?

Beje ka zinot kas groja jazza?

DEl jazzo: Nueikit i www.eb.lt. Ten surasit daug naudingos informacijos, profesionaliu grupiu ir ivariu zanru atlikeju koordinatas.
Kokios grupes ieskai:improvizuojancios,gyvai grojancios ar uzteks kad programoje muzikantai turetu nemazai jazzo kuriniu ir kitu dainu? Anusausko kvartetasar groja jazza, bet ir kitus vestuvinius kurinius. Teko buti vestuvese kur jie grojo,visai patiko,rimta kompanija ir atliekama muzika verta demesio. Grupeje groja profai, docentai,profesoriai 4u.gif
Jei ieskai ko nors naujo,ieskok studentus,j aunimeli, tik nezinau ar jie tures pakankamai programos, nes daznai ju programa trunka apie valanda ar truputi daugiau,( Teko organizuoti firmos vakareli,susiduriau su jazzo muzikant paieska ) Jei domins daugiau,parasyk i a/z paieskosiu saraseli.

DEl firmos: jei gali sau leisti moket % uz paslauga, manau verta, as kreipiausi, kitaip vargu ar buciau suradus ta grupele, kuri grojo mano vestuvese. Nes nieko apie juos iki savo vestuviu negirdejau. Likau daugiau negu patenkinta, nors ir teko sumoketi % smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 03 23, 10:26)
as rasiau ir man labai greitai atsake, bet geriau jiems skambinti, nes gal zmones turi daug darbo ir nevisada skaito laiskus  mirksiukas.gif

Man irgi jau atrase smile.gif kaskaip ilgokai nesulaukiau, tai ir klausiau kaip su kitu laiskuciais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 03 23, 11:50)
DEl jazzo: Nueikit i www.eb.lt. Ten surasit daug naudingos informacijos,  profesionaliu grupiu ir ivariu zanru atlikeju koordinatas.
Kokios grupes ieskai:improvizuojancios,gyvai grojancios ar uzteks kad programoje muzikantai turetu nemazai jazzo kuriniu ir kitu dainu? Anusausko kvartetasar  groja jazza, bet ir kitus vestuvinius kurinius. Teko buti vestuvese kur jie grojo,visai patiko,rimta kompanija ir atliekama muzika verta demesio. Grupeje groja profai, docentai,profesoriai 4u.gif
Jei ieskai ko nors naujo,ieskok studentus,j aunimeli, tik nezinau ar jie tures pakankamai programos, nes daznai ju programa trunka apie valanda ar truputi daugiau,( Teko organizuoti firmos vakareli,susiduriau su jazzo muzikant paieska ) Jei domins daugiau,parasyk i a/z paieskosiu saraseli.

DEl firmos: jei gali sau leisti moket % uz paslauga, manau verta, as kreipiausi, kitaip vargu ar buciau suradus ta grupele, kuri grojo mano vestuvese. Nes nieko apie juos iki savo vestuviu negirdejau. Likau daugiau negu patenkinta, nors ir teko sumoketi % smile.gif

dekui 4u.gif anusauska ir as zinau, super mano style ax.gif tik ir jis uzimtas, pazadejo padet kazka rasti kazi ar verta? O kas tavo vestuvese grojo?koks stilius?
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 03 23, 22:55)
dekui 4u.gif  anusauska ir as zinau, super mano style ax.gif  tik ir jis uzimtas, pazadejo padet kazka rasti kazi ar verta? O kas tavo vestuvese grojo?koks stilius?

Ispradziu planavom uzsakyti grupe "Tobasco", bet jie buvo uzimti musu vestuviu diena verysad.gif As puoliau i panika, vestuviu planuotoja pasiule grupe "HOT MAMAZZ".
Stilius: nuo Latin jazz (bosanova),cha-cha-cha , merengue iki Latin pop ( "Baila Morena" ir pan, Santanos kr-iai). Prasem, kad muzika butu linksma, uzvedancia, na kad tiktu sokiams. Dainavo dvi merginos, abi su skirtingais bet labai graziais balsais. Vienos balsas man pasirode panasus i Norah Johns. Viena mergina grojo gitara. Vaikinas el.gitara , kazkokiais Latiniskais bugnais( nepamenu kaip vadinasi:)Mes ir musu sveciai likome patenkinti (vestuvese buvo jauni zmones, tetu ir dedziu nebuvo,tai gal jiems ir truktu lietuvisku S.Povilaicio slageriu) Kadangi as nepernesu "pigaus" VISUR VIENODO vestuvinio skambesiu (atsiprasau vestuviniu muzikantu),tai pasakiau sau, jei nepatiks muzikantai, atsistosiu nuo stalo ir prasysiu vaziuot namo:) Neteko smile.gif thumbup.gif . Dziaugiuosi kad vestuves isejo netradicines, kad muzikantai "nesugadino"sventes, o kaip tik ja papuose. Visi dabar ziurint video klausia kas cia per muzikantai tokie nematyti, soka, duksta su sveciais, dainuoja graziai:super
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 03 25, 18:44)
Ispradziu planavom uzsakyti grupe "Tobasco", bet jie buvo uzimti musu vestuviu diena verysad.gif As puoliau i panika, vestuviu planuotoja pasiule grupe "HOT MAMAZZ".
Stilius: nuo Latin jazz (bosanova),cha-cha-cha , merengue iki Latin pop ( "Baila Morena" ir pan, Santanos kr-iai). Prasem, kad muzika butu linksma, uzvedancia, na kad tiktu sokiams. Dainavo dvi merginos, abi su skirtingais bet labai graziais balsais. Vienos balsas man pasirode panasus i Norah Johns. Viena mergina grojo gitara. Vaikinas  el.gitara , kazkokiais Latiniskais bugnais( nepamenu kaip vadinasi:)Mes ir musu sveciai likome patenkinti (vestuvese buvo jauni zmones, tetu ir dedziu nebuvo,tai gal jiems ir truktu lietuvisku S.Povilaicio slageriu) Kadangi as nepernesu "pigaus" VISUR VIENODO vestuvinio skambesiu (atsiprasau vestuviniu muzikantu),tai pasakiau sau, jei nepatiks muzikantai, atsistosiu nuo stalo ir prasysiu vaziuot namo:) Neteko smile.gif  thumbup.gif . Dziaugiuosi kad vestuves isejo netradicines, kad muzikantai "nesugadino"sventes, o kaip tik ja papuose. Visi dabar ziurint video klausia kas cia per muzikantai tokie nematyti, soka, duksta su sveciais, dainuoja graziai:super

Paziurejau savo archiva:musu imones vakarelyje grojo grupe EL QUADRO 4u.gif (rasiau anksciau,kad ieskojome kas atliktu jazza). Grupe groja latin jazza,gana profesionaliai. Likome patenkinti, sauniai praleodome laika, smagi muzika! thumbup.gif Labai saunus bugninikas ,o vokalstas tikras Latinosas ,energingas grazuolis:) Nu musu merginoms tai labai patiko, ypac direktorei smile.gif Tik jie grojo neilgai, apie valanda. Net nezinau ar jie dirbtu vestuvese? Bet gal kam pravers si informacija. Del Anusausko, gal jis ir patars ka nors, pagaliau yra profas, gal nenores gadinti savo reputacijos siulant "bloga produkta" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 03 25, 17:44)
Stilius: nuo Latin jazz (bosanova),cha-cha-cha , merengue iki Latin pop ( "Baila Morena" ir pan, Santanos kr-iai). Prasem, kad muzika butu linksma, uzvedancia, na kad tiktu sokiams. Dainavo dvi merginos, abi su skirtingais bet labai graziais balsais. Vienos balsas man pasirode panasus i Norah Johns. Viena mergina grojo gitara. Vaikinas  el.gitara , kazkokiais Latiniskais bugnais( nepamenu kaip vadinasi:)Mes ir musu sveciai likome patenkinti (vestuvese buvo jauni zmones, tetu ir dedziu nebuvo,tai gal jiems ir truktu lietuvisku S.Povilaicio slageriu) Kadangi as nepernesu "pigaus" VISUR VIENODO vestuvinio skambesiu (atsiprasau vestuviniu muzikantu),tai pasakiau sau, jei nepatiks muzikantai, atsistosiu nuo stalo ir prasysiu vaziuot namo:) Neteko smile.gif  thumbup.gif . Dziaugiuosi kad vestuves isejo netradicines, kad muzikantai "nesugadino"sventes, o kaip tik ja papuose. Visi dabar ziurint video klausia kas cia per muzikantai tokie nematyti, soka, duksta su sveciais, dainuoja graziai:super

as irgi radau internete grupe HOT MAMMAZ, man patiko aprasymas ir siaip dar isgirdau viena nuomone is taves. Kike tu sumokejai????
man biski per brangu bet , atrodo teks pasitaupyt kad butu viskas ciki.
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 26, 08:52)
as irgi radau internete grupe HOT MAMMAZ, man patiko aprasymas ir siaip dar isgirdau viena nuomone is taves. Kike tu sumokejai????
man biski per brangu bet , atrodo teks pasitaupyt kad butu viskas ciki.

Mes mokejome per vestuviu planuotoja 2800 Lt . I kaina iejo muzikantu honoraras, garso aparatura, man rodos dar ir nedidele scena, neprisimenu doh.gif Bet itariu, kad tiesiogiai susitarus su muzikantais gali but pigiau. Kai mes ieskojome grupes vestuvems, apie HOT MAMAZZ niekur neradau info. O kur tu skaitei apie HOT MAMAZZ? Gal jie jau turi savo puslapi?
Atsakyti
http://www.eb.lt/lt....?vid=67&id=2430
va cia radau, ir jei uzsiprase 2500lt.Manau tu nelabai permokejai, kadangi musu vestuvems nelabai sezonas , gal ir pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 26, 11:50)
va cia radau, ir jei uzsiprase 2500lt.Manau tu nelabai permokejai, kadangi musu vestuvems nelabai sezonas , gal ir pigiau.

Papildyta:
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 26, 11:50)

Nu va, 300 Lt sutaupyciau jei tiesiogiai bendrauciau. Nu gal ir nieko, pagaliau informacija siais laikais brangiai kainuoja. Gaila,kad si foruma suradau tik kai man reikejo surasti muzikantus imones renginiui , kai teko pasukt galva. smile.gif O kai savo sventei ruosiausi tai kazkaip pasimeciau, dar svarsciau ar teket ar dar palaukt:) Tai vestuviu planuotoja mane atpalaidavo nuo siu rupesciu, dabar suprantu kiek permokejau uz muzikantus blink.gif smile.gif O kada jusu vestuves bus? Musu buvo pernai liepos menesi, tai jei siais metais paprase 2500Lt, matomai kainu nekelia
Atsakyti