Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

Labutis,
Labai reikia jūsų pagalbos, vestuvės artėja, o muzikantų dar neturim.
gal kas galit parašyti kelių muzikantų tel. nr.ir vadrus į AZ, kurie groja Šiauliuose ne tik yamaha, bet ir smuiku, arba saksofonu arba gitara. Labai lauksiu. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 03 20, 16:19)
o ka girdejote apie grupe Tobasco arba acapela?

Tobasco daug esu girdejusi, musu imone daznai samdo juos renginiams, super grupe. Tai tikrai ne "vestuviniai muzikantai" su dviem vokalais ir diskelyje "sukalta" muzika.
Juos turetum zinoti, jie ir televizijoje daznai pasirodo... Rokuojanti, dziazuojanti grupe, super atliekanti "importinius" slagerius.
biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

Gal esate ka nors girdejusios apie grupe "Jonis" ? Na, mes jau juos uzsisakeme savo vestuvems, taciau butu labai idomu isgirsti atsiliepimus apie tai, kaip jie groja vestuvese, ar uzveda svecius ir pan. lotuliukas.gif Gal kuri galite man papsakoti paie juos? 4u.gif
O as savo ruostu noriu jums parekomenuoti vyrukus is Vilniaus. Jie groja nestandartine muzika, kazkas panasaus i Beatlus. smile.gif Ju svetaine www.grupemax.com Svetaineje yra demo. Galite pasikalusyti. Beje, jie dainuoja prancuziskai. Jei jums tai patinka, bandykite su jais tartis. thumbup.gif Sekmes.
Atsakyti
Sveiki,

Prasau padeti...vestuves liepa, o niekaip nerandam muzikantu, gal kas turit kokiu kontaktu atsiuskit i az?
Busiu labai dekinga wub.gif
Atsakyti
Gal kas zinote muzikantu grupe "2etas"??? Internete yra ju puslapis. Gal kas juos buvote pasisamde???LAbai reikalinga info... wub.gif
Atsakyti
Hi! Gal kas zinot kaip vestuves praveda Kestutis Visockas su Virgilijum Cesynu? Dainuoja gal ir neblogai, taciau nezinau kaip veda pacias vestuves. Jei kas zinot, parasykyt ar linksmai pasneka, ar zaidimu daug padaro, apskritai, koks stilius. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 03 21, 21:50)
Gal kas zinote muzikantu grupe "2etas"??? Internete yra ju puslapis. Gal kas juos buvote pasisamde???LAbai reikalinga info... wub.gif

Buvau drauges vestuvese Mambo Picoje po baltuoju tiltu kuriose 2etas grojo. Net nezinojau kad jie turi savo puslapi. Ten vyras ir moteris, tas vyras labai jau graziai dainavo ir vede visa vakara, nes pirsliu nebuvo, o tik liudininkai. Vestuves buvo misrios, tai ir dainavo ir vakareli vede ir lietuviskai ir rusiskai. Isjudino visus smagiai. Pamenu dare kazkoki zaidimeli, kad reikejo issirengt iki apatiniu:) Siaip labai jau kulturingi. O labiausiai isimine, kad padainavo mano mylimiausio Robbie Williams daina. Norejom juos pakviest i jublieju, bet per velai paskambinom, buvo uzimti.
Gal kas kas buvo kokiam baliuj kur grojo grupe Chemija? Puslapyje tai jau labai graziai dainuoja, o kaip pasneka, zaidimelius ar praveda ir visa kita? Ar jie ir rusiskai ir lenkiskai gali padainuot?
Atsakyti

Man irgi reikia muzikantu vakaro vedeju pas mus krikstynos ir vestuves viename, birzelio 30d ir reiktu kazkur aplink kedainius, viena varianta turim tai 1500lt man kazkaip per brangu g.gif
Atsakyti
Sveiki,ar kas nors bandet rasyti grupej "Antraktas" i el. pasta? Ar sulauket atsakymo? g.gif As tai jau ilgokai jo laukiu rolleyes.gif O gal tik man taip nepasiseke? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 22, 20:45-->
QUOTE(Amber smile.gif @ 2007 03 22, 20:45)
Sveiki,ar kas nors bandet rasyti grupej "Antraktas" i el. pasta? Ar sulauket atsakymo? g.gif  As tai jau ilgokai jo laukiu rolleyes.gif  O gal tik man taip nepasiseke? g.gif

as rasiau ir man labai greitai atsake, bet geriau jiems skambinti, nes gal zmones turi daug darbo ir nevisada skaito laiskus mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos o kreipetes i firma kada nors kuri turi muzikantu duomenu baze ir ima 10% uz suorganizavima? Gal neverta a?

Beje ka zinot kas groja jazza?
Atsakyti
Sveikos,norejau paklaust kas girdejot ka nors apie grupe "Fiesta"??Planuojam juos pasikviest,bet man kazkas neduoda ramybes.....
Atsakyti