Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(AsIrTu @ 2007 03 05, 21:18)
O kokiam mieste Tau reikia? Jeigu Kaune, tai mano muzikantai panašaus stiliaus ir buvo... Su malonumu džiazuotų ir džiazuotų jie biggrin.gif

Mums Kaune kaip tik ir reikia. Remix jau skambinom, bet jie musu dienai uzimti....
Atsakyti
O gal galite pasiūlyti muzikantus, kurie būtų ir vedėjai arba muzikantus + vedėjus vestuvėms. Veiksmas Vilniuje. Nieko nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 03 07, 12:19)
O gal galite pasiūlyti muzikantus, kurie būtų ir vedėjai arba muzikantus + vedėjus vestuvėms. Veiksmas Vilniuje. Nieko nerandu  verysad.gif

o tai nieko neradai is sio skyrelio blink.gif tiek daug buvo ideta muzikantu kontaktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2007 03 06, 16:21)
Mums Kaune kaip tik ir reikia. Remix jau skambinom, bet jie musu dienai uzimti....

Sveiki
Man dar teko pusseseres vestuvese buti kur Anusausko grupe dirbo,visai patiko. Anusauskas yra VMA destytojas,rodos docentas,groja klavisiniais,zinomas jazzo muzikantas,su jo grojo Fedotovas saksafonistas( taip pat rimta persona is VMA,docentas(,su jais dainavo rimtas vestuviu riklys Michailas Jablonskis( rusiskos, lietuviskas, lenkiskos, ,zydiskos dainos)ir jauna panele,ji dainavo pop st.angliskas dainas. Kompanija pasirode stipri,sveciai labai soko.Kadangi mes su vyru nelabai megejai linksmintis pagal tokia muzika, man teko klausytis muzikantu koncerto:) Man buvo didele staigmena, kad gerbiami ir gerai zinomi muzikantai dar ir vestuvese groja:) Manau kainavo nemazai:) Tai kas iesko geru ir rimtu muzikantu savo vestuvems, manau verta paieskoti tarp rimtu profesionalu, jie turbut kooperuojasi ir gana sekmingai dirba vestuviu versle, ne tik groja jazzo festival. Gal si ideja pades jums praplesti savo muzikantu paieskas smile.gif Sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal kuri girdejote apie Gedimina is Marijampoles.Buciau labai dekinga uz informacija. mirksiukas.gif
Atsakyti
lygtai jau skaiciau apie ji sitam skyrelyje g.gif
Atsakyti
o gal ka nors gero ar blogo teko girdeti apie grupe ReTrio?
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2007 03 05, 19:35)
Gal kas galetu rekomenduoti muzikantus, kurie be visu populiariu vestuviniu dainu galetu pagroti ir jazza, latino ritmus, rokenrolus? Noretume, kad vestuvinis repertuaras tik kokia 50proc laiko uzimtu.

Niu galeciau pasiulyti kai ka kas groja ivairaus repertuaro (kuri isvardijai) muzika. Tai grupe ENERGY. Mes irgi norim netradiciniu vestuviniu muzikantu tai ir jau spejom juos nusisamdyti. Man tai jie thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laijura @ 2007 03 06, 11:28)
Sveika,

Gal kartais ka nors suzinojai apie grupe Energy. Nes mes planuojame su jais susitikti, bet niekur nerandu apie juos jokios nuomones:(

Sveikute,
Na esu girdejusi apie juos gerus atsiliepimus.
Beto, jei girdejai ju dainas, balsus tai turetum neabejoti, kad tikrai nepasisiukslins ir vestuvese, kadangi yra pakankamai populiarus smile.gif , o jau dainu ivairove tai ojojoj.
Beje, as jau spejau su jais susitarti biggrin.gif todel dabar esu rami smile.gif
Tikiuosi viskas bus OK.
Beje, labai geranoriski jie yra ir siaip, pataria del visokiu smulkmenu. Zodziu, man jie tinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 07, 15:18)
lygtai jau skaiciau apie ji sitam skyrelyje  g.gif

kad lygtai visa skyriu permeciau bet neuztikau,gal netycia praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 07, 14:00)
Sveikos merginos,gal kuri girdejote apie Gedimina is Marijampoles.Buciau labai dekinga uz informacija. mirksiukas.gif

pasiskaitinek www.skundai.lt
kartais atsitiktinai gali rasti labai naudingu atsiliepimu
Atsakyti
labux,
mes jau uzsisakeme Vidas Azuolaitis su Alvydu Furmonu muzikantus uz 1000 lt vakarui..siaip lygtais nebuvo jokiu komentaru apie juos..gal zinot panelytes ka nors apie siuos zmones?
na man patiko kad jie gros uz ta pacia suma tol kol soks mano sveteliai, o visi kiti dirba tik nuo 18-2val. uz 1500 lt o virsvalandziai jau po 200 lt uz val..tai man brangoka..ir plius is namu neislydi:(
laukciau jusu nuomoniu:) aciukas
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 07, 17:42)
pasiskaitinek www.skundai.lt
kartais atsitiktinai gali rasti labai naudingu atsiliepimu

aciu uz nuoroda smile.gif bet nejaugi taip jau blogai kad siulai skundus g.gif
Atsakyti