Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(katis @ 2007 02 27, 20:59)
paciai idomu butu apie juos suzinoti, nes jau turim sutarti, tik dar nepasirasem  biggrin.gif
Zinau, kad man jie patiko (dave paklausyti), ju vadovas yra taip pat ir "Bugs Band", jauna grupe (surinkti kazkur 10-12 klasiu gabus berniokai) ir musu planuotojas juos rekomendavo.... tai tiek
nu dar, kad rugpjucio 11 d. jie bus uzimti  biggrin.gif

na as irgi buvau su jais susitikusi, man visai patiko, tik va mano brangusis nelabai nori ju imti, nes nieko nera apie juos girdejes, bet as linkusi jais pasitiketi. o kokia kaina suderejot?
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 02 28, 12:55)
as tokio tipo labai noreciau, jei ne paslaptis kiek sumokejot HOT MAMAZZ? blush2.gif

HOT MAMAZZ sumokejome 2800 Lt
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 02 28, 10:27)
o kokia muzika jie groja (tie, kuriuos tu uzsisakei)? nes as taip niekiap neissirenku muzikantu verysad.gif

jie sake groja viska ir koverius, ir dziaza, ir latino, ir visas sambas, rumbas ir pan.

QUOTE(kybirkstele @ 2007 02 28, 13:47)
na as irgi buvau su jais susitikusi, man visai patiko, tik va mano brangusis nelabai nori ju imti, nes nieko nera apie juos girdejes, bet as linkusi jais pasitiketi. o kokia kaina suderejot?

as manau, kad nepasigailesim 4u.gif kaina, tai ju 2000 Lt, bet plius ju gera aparatura (gal rode) ir apsvietimas, dumai (nors sakem, kad mums dumu nereikia. taigi vestuves biggrin.gif bet sake nieko mes nesuprantam biggrin.gif ) tai viso 2500 Lt
Manau uz juos (kaip grupe, o ne du vestuvininkus) tai verta... tikiuosi nenusivilsim 4u.gif
Atsakyti
niu va to, ko as noriu tai labai brangu cray.gif
Atsakyti
O sakykite, mergaites, koki avansa muzikantams paliekate? 4u.gif Manes 400 litu uzsiprase... Kazkaip labai jau daug man atrodo... blush2.gif O gal as klystu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 03 02, 18:02)
O sakykite, mergaites, koki avansa muzikantams paliekate? 4u.gif  Manes 400 litu uzsiprase... Kazkaip labai jau daug man atrodo...  blush2.gif O gal as klystu?  unsure.gif

Mes 200 ltl palikom, manau priklauso nuo galutines sumos, gal brangiau mokat, tai ir avansas didesnis
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 02, 16:29)
Mes 200 ltl palikom, manau priklauso nuo galutines sumos, gal brangiau mokat, tai ir avansas didesnis

Nu galutine kaina kai derejom - tai 1400 lt. (cia uz viena vakara) Tai kazkaip 400 litu avansas daugokai pasirode... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 03 02, 18:37)
Nu galutine kaina kai derejom - tai 1400 lt. (cia uz viena vakara) Tai kazkaip 400 litu avansas daugokai pasirode...  g.gif

Mes 1500. Na gal kad liktu apvalus skaicius...Jei patikimi tie jusu muzikantai, tai ir nesuk sau galvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 03 02, 19:02)
O sakykite, mergaites, koki avansa muzikantams paliekate? 4u.gif  Manes 400 litu uzsiprase... Kazkaip labai jau daug man atrodo...  blush2.gif O gal as klystu?  unsure.gif

mes 200 lt palikom nors kaina 1700 mirksiukas.gif
Atsakyti
o musiskis tai sake nereikia jam avanso doh.gif tai sakiau bandysiu nors 300 ikist biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 03 02, 20:55)
o musiskis tai sake nereikia jam avanso doh.gif  tai sakiau bandysiu nors 300 ikist biggrin.gif biggrin.gif

Kadangi, skaitau dabar šia tema tai ir aš ikišiu savo trigraši. Kalbėjau su daug vestuviu grojusiu muzikantu ir jis paaiškino. Nesvarbu kiek duodate avanso. Svarbiausiai paimti kvita (nes užmiršta muzikantai kiek paėmė) ir kad butu tie muzikantai su kuriais sutarėte, nes labai daug muzikantu parduoda vestuves(atvažiuoja kiti muzikantai)
Ypač kai būna mažas avansas ir kai pigiai sutari, todėl gavę brangesnes vestuves , parduoda .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaunuolė: 02 kovo 2007 - 22:51
QUOTE(Šaunuolė @ 2007 03 02, 23:48)
Kadangi, skaitau dabar šia tema tai ir aš ikišiu savo trigraši. Kalbėjau su daug vestuviu grojusiu muzikantu ir jis paaiškino. Nesvarbu kiek duodate avanso. Svarbiausiai paimti kvita (nes užmiršta muzikantai kiek paėmė) ir kad butu tie muzikantai su kuriais sutarėte, nes labai daug muzikantu parduoda vestuves(atvažiuoja kiti muzikantai)
Ypač kai būna mažas avansas ir kai pigiai sutari, todėl gavę brangesnes vestuves , parduoda .

Kazkaip nesaziningai atrodo - susitari su vienais, atvaziuoja kiti. schmoll.gif
taip daryti gali tik zemo lygio muzikantai, negarbingi ir nesaziningi.
aisku, gyvenime visko buna - ir ligos ir bedos - bet kad spacialiai pardavineti uzsakymus - negrazu. schmoll.gif
Atsakyti