Man siandien turbut gerumo priepolis
Dar kelis muzikantus galeciai parekomenduot:
1.Tame paciame Le Meridien Villon Resort, tik kitoj salej teko dalyvauti rusu-lenku vestuvese. Ten pat susipazinau su savo vestuviu planuotoja
Drauges vestuvese grojo grupe S-TOP. Dainavo rusiskai ir angliskai. Man patiko balsas solisto, labai grazus
Programa daugiau vyresnei publikai, bet dirbo tvarkingai, elegantiskai, Su baltu kostiumu
Nu man aktualu, kad viskas buti ciki.
Buvo ir rock,n,rolu( nezinau ar teisingai parasiau ) ir cigonisku dainu. Mano grauge pasigedo naujesniu anglisku kuriniu, bet tai turbut reikejo isanksto su paciais muzikantais aptart.
2. O dabar tradiciniai lietuviski muzikantai:
Tokio , grazaus, STILINGO ir energingo muzikanto dar neteko matyti . Siap as pati "kratausi" tradiciniu vestuviniu muzikantu" ,bet sitie buvo visai nieko O, Dieve nerandu jo telefono, galvojau, kag issaugojau mobiliake. Parasysiu draugei, gal ji zinos
Taigi linkiu visoms surasti savo sventei pacius geriausius muzikantus, kad butu nebrangininkai ir dirbtu kokybiskai ir is visos sirdies
Papildyta:
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 02 28, 13:00)
cia jau ne tik samatele idomu....
Aisku skonio reikalas, bet mano kompanija tokiam baliuj turbut uzmigtu. Nes ir paciai styginis kvartetas ir vestuves nesuderinama. Atskirai tai viskas ciki ir gerai butu. Megstu retkarciais apsilankyti ir filhalmonijoje.
Bet svarbu, kad organizatoriams viskas patinka ir buna smagu
Pukiai suprantu tave ir tavo kompanija
tai kad mano MB is menu pasaulio ir dar prancuzas
Bet ir mano lietuviams draugams valandele stygines muzikeles netrukde sakyti siltus sveikinimo zodzius, kazkaip net tikriau ir nuosirdziau viskas buvo negu su "lapatai.."
O jau sokom pagal labai smagia muzikele, kojos pacios nese. O kas gali buti smagiau uz Latin muzika? Sutinku, kad tai skonio reikalas