Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

smile.gif [quote=AsIrTu,2007 02 25, 02:37]
Draugų vestuvėse prieš 2 metus jie grojo. Tai visiškai nepatiko schmoll.gif Viso pirma - ir nusidainuoti sugebėjo (nors gal ten tokia diena jiems pasitaikė? mastau.gif Nes kažkas iš draugų minėjo, kad jie dar ir vietinėje televizijoje kažkokius klipus paleidę). O dar ir nusišnekėjo vakaro metu, kažkaip kvailai bandė pajuokauti, kad jų bajeriai niekam neįdomūs buvo. Na, ir galiausiai dar buvo su jais sutarta, kad jie nereketuos ir pinigų iš svečių nerinks (kaip rytais "labarytį" mėgsta daryti). Tai apie tą susitarimą jie, matyt, "pamiršo"... O dar blogiausia buvo tai, kad jie vakaro metu vis nevengė taurelės pakelti, tai viskas baigėsi tuom, kad kitą rytą vienas iš muzikantų groti jau nebegalėjo doh.gif Gerai, kad dar kažkokį tai rezervinį muzikantą jie turėjo, tai tą ir išsikvietė.

Žodžiu, aš tai jų sau tikrai nesirinkčiau. Nebent tik iš bėdos. O gal čia tik per draugų vestuves jie visišką fiasko patyrė, o realiai tai labai jau gerai viską veda ir groja? mastau.gif

nu ir prigazdinai tu cia mane. doh.gif siaip rytoj vaziuojam su jais susitikti. Paziuresim kas per pauksciai ir ka jie sugeba. Siaip kiek teko girdet, tai jie ir per puka pasirodo ir keliu krepsininku vestuvese yra groje ir kituose rimtesniuose vakareliuose, tai gal cia tik pas tavo draugus jie taip "visame grazume" pasirode g.gif reikes akylai stebet juos kai susitiksim pabendrauti ir medziaga pasiziuresim, kad netektu paskui visa vakara raudonuoti arba cry.gif
Atsakyti
assa.gif Jau turiu muzikantus biggrin.gif Kestutis Visockas gros per mano svente smile.gif Jie grojo dar mokykloj mano simtadienyje, tai buvo super lotuliukas.gif Nuo lietuvisku daineliu iki rokenrolu thumbup.gif Jau dabar laukiu nesulaukiu savo sventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonele @ 2007 02 25, 12:32)
assa.gif Jau turiu muzikantus  biggrin.gif Kestutis Visockas gros per mano svente smile.gif Jie grojo dar mokykloj mano simtadienyje, tai buvo super  lotuliukas.gif  Nuo lietuvisku daineliu iki rokenrolu  thumbup.gif Jau dabar laukiu nesulaukiu savo sventes smile.gif

O is kokio miesto sis muzikantas?
Man reikia is klp ar jos apskrities.. 4u.gif Gal kas rekomenduosit?
Atsakyti
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 24, 22:10)
Su nekantrumu laukiu atsiliepimu apie grupe "Kaprizas" is Alytaus. Planuojame juos pasiimti. Parasykit kas ka zinot gero arba blogo, kol dar mums nevelu ir kol nepadaveme rankpinigiu. Aciu.

Teko dalyvauti vestuvese, kur jie grojo, na tai pinigus is sveciu irgi rinko, tik nzn, gal toks ir buvo susitarimas, o siaip tai puse velnio, neprisigere ir nenusidainavo smile.gif bet ir nieko ypatingo
Atsakyti
[quote=Joa,2007 02 25, 19:57]
Teko dalyvauti vestuvese, kur jie grojo, na tai pinigus is sveciu irgi rinko, tik nzn, gal toks ir buvo susitarimas, o siaip tai puse velnio, neprisigere ir nenusidainavo smile.gif bet ir nieko ypatingo

na mes juos vis delto pasiemem. musu vestuves viena diena, tai pinigu tikrai netures galimybes rinkti ryte biggrin.gif o ir vesti jiems nereikes, nes mes turesim vedantiji. jiems tik groti ir dainuoti reikes. tai gal bus viskas normaliai ir linksmai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 25, 22:41)

na mes juos vis delto pasiemem. musu vestuves viena diena, tai pinigu tikrai netures galimybes rinkti ryte  biggrin.gif  o ir vesti jiems nereikes, nes mes turesim vedantiji. jiems tik groti ir dainuoti reikes. tai gal bus viskas normaliai ir linksmai  g.gif

O už kiek jie groja? Jeigu ne paslaptis.

Atsakyti
QUOTE(prudencija @ 2007 02 26, 13:21)
O už kiek jie groja? Jeigu ne paslaptis.

mes sutarem us 1500, plius uz kura 100lt. (nes mums reikia ju tik kaip muzikantu t.y be vedimo, be zaidimu ir kitu staigmenu, nes visu tuo pasirupins vakaro vedejas). thumbup.gif o siaip jei su viskuo reiketu tai 2000 kainuoja vienam vakarui.
Atsakyti
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 26, 19:03)
mes sutarem us 1500, plius uz kura 100lt. (nes mums reikia ju tik kaip muzikantu t.y be vedimo, be zaidimu ir kitu staigmenu, nes visu tuo pasirupins vakaro vedejas).  thumbup.gif o siaip jei su viskuo reiketu tai 2000 kainuoja vienam vakarui.

Kalbejau ir as su Kaprizu, bet ten jau tik is "kaprizo" galima butu juos samdyti. Galetu bent jau labiau su klientu skaitytis kalbedami. Keistai skamba tas +100 Lt uz kura. Man vienas pasigyre, kad is Marijampoles iki Alytaus su autobusu vaziuoja..... Tai kurgi tas 100 Lt susidaro??????? g.gif Jau galetu ir piemenuku golfa nusipirkti uz viena vakaro muzikavima lotuliukas.gif

Dar skaiciau minti apie vestuviu perpardavima. Tas dalykas tikrai egzistuoja, kaip ir visuose versluose. Buvom pas toki "Batkia" , kuris kelis lapus turi muzikantu prisirases, tikra vestuviu mafija, bet irasus tai sugebejo 10 metu senumo imesti i video, ten DVD neturi. O ten jo veiduko niekur nemateme, pazada viena, suma irgi nedidele suderina, o ka ponulis atsius tai jau niekas nezino, gali kita karta ir kokia "volosianka" sugroti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 25, 00:54)
nu ir prigazdinai tu cia mane.  doh.gif siaip rytoj vaziuojam su jais susitikti.  Paziuresim kas per pauksciai ir ka jie sugeba. Siaip kiek teko girdet, tai jie ir  per puka pasirodo ir keliu krepsininku vestuvese yra groje ir kituose rimtesniuose vakareliuose, tai gal cia tik pas tavo draugus jie taip "visame grazume" pasirode g.gif    reikes akylai stebet juos kai susitiksim pabendrauti ir medziaga pasiziuresim, kad netektu paskui visa vakara raudonuoti arba  cry.gif

Atsiprašau, prigąsdinti tikrai nenorėjau. Tiesiog parašiau savo nuomonę, kuri susidarė per vienas vieninteles vestuves. Gal būt tai buvo tiesiog nevykęs variantas ir tiek mastau.gif. Na, kadangi juos jau užsisakėte, tai tiesiog aptarkite su jais, kad nereketuos svečių (o tai sugalvos dar ir vakaro metu kokį mokamą pageidavimų koncertą sugroti). Na, ir stebėkite, kad toliau nuo alkoholio jie būtų biggrin.gif. Gal būt tiesiog per draugų vestuves taip jau susiklostė, kad mano nuomonė apie juos ne kokia. Ir nuoširdžiai linkiu, kad ji tikrai būtų klaidinanti ir kad Jūs tik džiaugtumėtes juos pasirinkę 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Norėčiau paklausti gal kas nors ką nors žino apie muzikantą Lionginą Jurkšaitį . Bučiau labai dėkinga jei kas pasidalintų turimomis žiniomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 02 23, 15:40)
Man tai dar sitie muzikantai http://www.simpley.lt/simpleymuzika/ nieko pasirode, gal kam patiks  rolleyes.gif

asmeniskai as sitos grupes niekam nerekomenduociau. Tikri nedoreliai, nuvyle, tai ne tas zodis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(enola0514 @ 2007 02 27, 15:46)
asmeniskai as sitos grupes niekam nerekomenduociau. Tikri nedoreliai, nuvyle, tai ne tas zodis  schmoll.gif

o kas atsitiko? labai idomu suzinot butu, nes as planavau jiems skambint g.gif
Atsakyti