[quote=AsIrTu,2007 02 25, 02:37]
Draugų vestuvėse prieš 2 metus jie grojo. Tai visiškai nepatiko Viso pirma - ir nusidainuoti sugebėjo (nors gal ten tokia diena jiems pasitaikė? Nes kažkas iš draugų minėjo, kad jie dar ir vietinėje televizijoje kažkokius klipus paleidę). O dar ir nusišnekėjo vakaro metu, kažkaip kvailai bandė pajuokauti, kad jų bajeriai niekam neįdomūs buvo. Na, ir galiausiai dar buvo su jais sutarta, kad jie nereketuos ir pinigų iš svečių nerinks (kaip rytais "labarytį" mėgsta daryti). Tai apie tą susitarimą jie, matyt, "pamiršo"... O dar blogiausia buvo tai, kad jie vakaro metu vis nevengė taurelės pakelti, tai viskas baigėsi tuom, kad kitą rytą vienas iš muzikantų groti jau nebegalėjo Gerai, kad dar kažkokį tai rezervinį muzikantą jie turėjo, tai tą ir išsikvietė.
Žodžiu, aš tai jų sau tikrai nesirinkčiau. Nebent tik iš bėdos. O gal čia tik per draugų vestuves jie visišką fiasko patyrė, o realiai tai labai jau gerai viską veda ir groja?
nu ir prigazdinai tu cia mane. siaip rytoj vaziuojam su jais susitikti. Paziuresim kas per pauksciai ir ka jie sugeba. Siaip kiek teko girdet, tai jie ir per puka pasirodo ir keliu krepsininku vestuvese yra groje ir kituose rimtesniuose vakareliuose, tai gal cia tik pas tavo draugus jie taip "visame grazume" pasirode reikes akylai stebet juos kai susitiksim pabendrauti ir medziaga pasiziuresim, kad netektu paskui visa vakara raudonuoti arba
Jau turiu muzikantus Kestutis Visockas gros per mano svente Jie grojo dar mokykloj mano simtadienyje, tai buvo super Nuo lietuvisku daineliu iki rokenrolu Jau dabar laukiu nesulaukiu savo sventes
QUOTE(Simonele @ 2007 02 25, 12:32)
Jau turiu muzikantus Kestutis Visockas gros per mano svente Jie grojo dar mokykloj mano simtadienyje, tai buvo super Nuo lietuvisku daineliu iki rokenrolu Jau dabar laukiu nesulaukiu savo sventes
O is kokio miesto sis muzikantas?
Man reikia is klp ar jos apskrities.. Gal kas rekomenduosit?
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 24, 22:10)
Su nekantrumu laukiu atsiliepimu apie grupe "Kaprizas" is Alytaus. Planuojame juos pasiimti. Parasykit kas ka zinot gero arba blogo, kol dar mums nevelu ir kol nepadaveme rankpinigiu. Aciu.
Teko dalyvauti vestuvese, kur jie grojo, na tai pinigus is sveciu irgi rinko, tik nzn, gal toks ir buvo susitarimas, o siaip tai puse velnio, neprisigere ir nenusidainavo bet ir nieko ypatingo
[quote=Joa,2007 02 25, 19:57]
Teko dalyvauti vestuvese, kur jie grojo, na tai pinigus is sveciu irgi rinko, tik nzn, gal toks ir buvo susitarimas, o siaip tai puse velnio, neprisigere ir nenusidainavo bet ir nieko ypatingo
na mes juos vis delto pasiemem. musu vestuves viena diena, tai pinigu tikrai netures galimybes rinkti ryte o ir vesti jiems nereikes, nes mes turesim vedantiji. jiems tik groti ir dainuoti reikes. tai gal bus viskas normaliai ir linksmai
na mes juos vis delto pasiemem. musu vestuves viena diena, tai pinigu tikrai netures galimybes rinkti ryte o ir vesti jiems nereikes, nes mes turesim vedantiji. jiems tik groti ir dainuoti reikes. tai gal bus viskas normaliai ir linksmai
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 25, 22:41)
O už kiek jie groja? Jeigu ne paslaptis.
QUOTE(prudencija @ 2007 02 26, 13:21)
O už kiek jie groja? Jeigu ne paslaptis.
mes sutarem us 1500, plius uz kura 100lt. (nes mums reikia ju tik kaip muzikantu t.y be vedimo, be zaidimu ir kitu staigmenu, nes visu tuo pasirupins vakaro vedejas). o siaip jei su viskuo reiketu tai 2000 kainuoja vienam vakarui.
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 26, 19:03)
mes sutarem us 1500, plius uz kura 100lt. (nes mums reikia ju tik kaip muzikantu t.y be vedimo, be zaidimu ir kitu staigmenu, nes visu tuo pasirupins vakaro vedejas). o siaip jei su viskuo reiketu tai 2000 kainuoja vienam vakarui.
Kalbejau ir as su Kaprizu, bet ten jau tik is "kaprizo" galima butu juos samdyti. Galetu bent jau labiau su klientu skaitytis kalbedami. Keistai skamba tas +100 Lt uz kura. Man vienas pasigyre, kad is Marijampoles iki Alytaus su autobusu vaziuoja..... Tai kurgi tas 100 Lt susidaro??????? Jau galetu ir piemenuku golfa nusipirkti uz viena vakaro muzikavima
Dar skaiciau minti apie vestuviu perpardavima. Tas dalykas tikrai egzistuoja, kaip ir visuose versluose. Buvom pas toki "Batkia" , kuris kelis lapus turi muzikantu prisirases, tikra vestuviu mafija, bet irasus tai sugebejo 10 metu senumo imesti i video, ten DVD neturi. O ten jo veiduko niekur nemateme, pazada viena, suma irgi nedidele suderina, o ka ponulis atsius tai jau niekas nezino, gali kita karta ir kokia "volosianka" sugroti
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 25, 00:54)
nu ir prigazdinai tu cia mane. siaip rytoj vaziuojam su jais susitikti. Paziuresim kas per pauksciai ir ka jie sugeba. Siaip kiek teko girdet, tai jie ir per puka pasirodo ir keliu krepsininku vestuvese yra groje ir kituose rimtesniuose vakareliuose, tai gal cia tik pas tavo draugus jie taip "visame grazume" pasirode reikes akylai stebet juos kai susitiksim pabendrauti ir medziaga pasiziuresim, kad netektu paskui visa vakara raudonuoti arba
Atsiprašau, prigąsdinti tikrai nenorėjau. Tiesiog parašiau savo nuomonę, kuri susidarė per vienas vieninteles vestuves. Gal būt tai buvo tiesiog nevykęs variantas ir tiek . Na, kadangi juos jau užsisakėte, tai tiesiog aptarkite su jais, kad nereketuos svečių (o tai sugalvos dar ir vakaro metu kokį mokamą pageidavimų koncertą sugroti). Na, ir stebėkite, kad toliau nuo alkoholio jie būtų . Gal būt tiesiog per draugų vestuves taip jau susiklostė, kad mano nuomonė apie juos ne kokia. Ir nuoširdžiai linkiu, kad ji tikrai būtų klaidinanti ir kad Jūs tik džiaugtumėtes juos pasirinkę
Sveikutės,
Norėčiau paklausti gal kas nors ką nors žino apie muzikantą Lionginą Jurkšaitį . Bučiau labai dėkinga jei kas pasidalintų turimomis žiniomis
Norėčiau paklausti gal kas nors ką nors žino apie muzikantą Lionginą Jurkšaitį . Bučiau labai dėkinga jei kas pasidalintų turimomis žiniomis
QUOTE(Joa @ 2007 02 23, 15:40)
Man tai dar sitie muzikantai http://www.simpley.lt/simpleymuzika/ nieko pasirode, gal kam patiks
asmeniskai as sitos grupes niekam nerekomenduociau. Tikri nedoreliai, nuvyle, tai ne tas zodis
QUOTE(enola0514 @ 2007 02 27, 15:46)
asmeniskai as sitos grupes niekam nerekomenduociau. Tikri nedoreliai, nuvyle, tai ne tas zodis
o kas atsitiko? labai idomu suzinot butu, nes as planavau jiems skambint