Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(Joa @ 2007 02 23, 14:40)
Man tai dar sitie muzikantai http://www.simpley.lt/simpleymuzika/ nieko pasirode, gal kam patiks  rolleyes.gif

niu nieko visai g.gif gal zinai, kiek jie pinigeliu praso blush2.gif
Atsakyti
na muzikike tirkai nebloga ir repertuaras ne siauras kas neturi muzikantu siuslyciau tikrai pasidometi del kainytes man visai patiko nors jau muzikantus turiu thumbup.gif
Papildyta:
nu kad ir neblogi bet turiu pritarti ta moterele biski kartais nuvaziuoja i sona lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas nedirba tas neklysta. Paklausykit Eurovizijos atrankos. smile.gif
Atsakyti
labai nerekomenduoju dvieju zmoniu "grupes" pavadinimu Šerifas ar kazkas panasaus....mano drauges vestuvese grojo, buvo sutarta, kad ves renginį. Tai pusė vakaro praėjo ir jie sugebėjo pasakyti , kad visi pakeltų tostą už jaunuosius ir sudainuotų poringų metų...galiausiai antroje vakaro pusėje vyrukai padaugino (nes kitoj salytėj visada buvo papilstyta stipriųjų gėrimų) ir vienas jų grojo pagal fonogramą...pirštukai klavišais nebelakstė... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 23, 12:10)
Taigi paraisau tau apie Krupaviciu...beja pasiskaityk apie siuos ansktesniuose pasisakymuose nes tirkai jie buvo ne karta apsnekete - zodziu skirk laiko ir persisikaityk VISAS sito forumuko temas  thumbup.gif

Beja siandien geriam ? drinks_cheers.gif

Niou, ir ka lotuliukas.gif
as daugiau nuomoniu noriu isklausyt ir visus senus forumus as jau kiaurai isilgai perejau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas nos ka nors girdejo apei sefed muzikantus?
Atsakyti
Girdėjau, kad pusė muzikantų užsako kelias vestuves, o paskui parduoda kitiems muzikantams (taip pat daro ir fotografai ir filmuotojai) Kas apie tai žinote daugiau, kad nepakliūti.
Atsakyti
QUOTE(Šaunuolė @ 2007 02 24, 18:44)
Girdėjau, kad pusė muzikantų užsako kelias vestuves, o paskui parduoda kitiems muzikantams (taip pat daro ir fotografai ir filmuotojai)  Kas apie tai žinote daugiau, kad nepakliūti.

ir man apie tai minejo ne vieni muzikantai, su kuriais teko bendraut...ypac sako tuo uzsiima tie, kurie issireklamave interntene.... unsure.gif
Atsakyti
Visiškas briedas. Atleiskit už išsireiškimą.
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2007 02 24, 20:46)
Visiškas briedas. Atleiskit už išsireiškimą.

nu negi sakysit kitaip smile.gif

siaip kiekvienam gande yra dalis tiesos wink.gif nekyla gi tokios kalbos visiskai is nieko ax.gif
Atsakyti
Su nekantrumu laukiu atsiliepimu apie grupe "Kaprizas" is Alytaus. Planuojame juos pasiimti. Parasykit kas ka zinot gero arba blogo, kol dar mums nevelu ir kol nepadaveme rankpinigiu. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 24, 22:10)
Su nekantrumu laukiu atsiliepimu apie grupe "Kaprizas" is Alytaus. Planuojame juos pasiimti. Parasykit kas ka zinot gero arba blogo, kol dar mums nevelu ir kol nepadaveme rankpinigiu. Aciu.

Draugų vestuvėse prieš 2 metus jie grojo. Tai visiškai nepatiko schmoll.gif Viso pirma - ir nusidainuoti sugebėjo (nors gal ten tokia diena jiems pasitaikė? mastau.gif Nes kažkas iš draugų minėjo, kad jie dar ir vietinėje televizijoje kažkokius klipus paleidę). O dar ir nusišnekėjo vakaro metu, kažkaip kvailai bandė pajuokauti, kad jų bajeriai niekam neįdomūs buvo. Na, ir galiausiai dar buvo su jais sutarta, kad jie nereketuos ir pinigų iš svečių nerinks (kaip rytais "labarytį" mėgsta daryti). Tai apie tą susitarimą jie, matyt, "pamiršo"... O dar blogiausia buvo tai, kad jie vakaro metu vis nevengė taurelės pakelti, tai viskas baigėsi tuom, kad kitą rytą vienas iš muzikantų groti jau nebegalėjo doh.gif Gerai, kad dar kažkokį tai rezervinį muzikantą jie turėjo, tai tą ir išsikvietė.

Žodžiu, aš tai jų sau tikrai nesirinkčiau. Nebent tik iš bėdos. O gal čia tik per draugų vestuves jie visišką fiasko patyrė, o realiai tai labai jau gerai viską veda ir groja? mastau.gif
Atsakyti