Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(kybirkstele @ 2007 02 21, 17:27)
brangoka, bet... o kokie atsiliepimai?

apie tabasco tai tik gerus girdejau..apie ta kita-nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kybirkstele @ 2007 02 21, 17:27)
brangoka, bet... o kokie atsiliepimai?

Jo, geri atsiliepimai, pas mano draugus jie gros, bet jie lyg ir pazystami, mokes maziau ko gero, siaip nezinau ju kainos...
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 21, 11:38)

Na zinokit Daugintis su Laura kelis kartus krojo pas mano tevus darbo baliuose tai mano tevams jie  doh.gif  schmoll.gif  ir tetis zegnojosi  kad tik ju neimciau... doh.gif

Papildyta:
Keista, ką jie ten taip padainavo, kad net žegnotis reikia biggrin.gif ? Ir kaip jie vėl į tą pačią kompaniją pakliuvo? Gal kitiems patiko, tik tavo tėvams ne? Tu pati jų nematei, o taip drąsiai rašai nuomonę...
Vestuvėse, kuriose aš juos mačiau, buvo žmonės, turintys muzikinį išsilavinimą. Kai kalbėjom po vestuvių, tai visi džiaugėsi, kad muzikantai profesionalūs ir kultūringi buvo.
Jeigu bus koks balius, tai būtinai juos kviesim. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 21, 11:45)
...Aisku nezutenka girdeti vien atsiliepimus geriausiai paciai su jais susitikti ir pasizureti kaip jie koncertuoja. Beja Laura turi nemazai irasu nes tuo paciu metu kazkaip sugeba ir filmuoti  doh.gif

Kiek žinau, tai anksčiau Laura filmuodavo, o dabar tik montuoja nufilmuotą medžiagą, todėl ir turi, ką parodyti.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 02 07, 17:42)
Nežinau ko čia piktintis, jei ir kils muzikantų kainos,tai tikrai ne tūkstančiu. Ne visi muzikantai ima 2 ar 3 tūkst. Tikiu,kad tokie brangininkai yra dažniau forume minimos grupės "dainiai", "antarktas",dar kažkokia,nepamenu. O šiaip kas gerai ieško, gerai ir randa.
Kadaryti, dėl vakaro vedimo... kodėl taip isterikuoji? Muzikantui pirmas ir svarbiausias dalykas yra DAINUOTI (vienam geriau tai išeina,kitam blogiau), o jei žmogus sugeba pravesti vakarą,smagu. Bet jei ne,tai kam vesti belekaip?? O prašyti pravesti tik dėl pačio fakto,kad renginys bus pravestas, tai...kad paskui nebūtų taip,kad su tokiu vedėju nesinorės tų vestuvių ir atsimint.  Lai muzikantai dainuoja,o vakaro vedėją samdykitės atskirai.  Rasit muzikantus už kokius 800lt + oficialiai daliai pravest vakaro vedėjas 500=štai ir iki 1500 lt turėsit puikią šventę  su viskuo tongue.gif

na cia kaip kas galiu pasakyti... kaip leidzia galimybes... sakykime musu muzikantai kainuos 2500 litu vienai dienai bet tikrai zinau kad nenuvils ir laabai ciotkai sugros. o kad netampyti ju uz uso imam ir vakaro vedeja-tiksliau kaip planuotojas kaip pirslys-nuo pradziu iki galo bus jis ir jo moteris samdyta (ne zmona) kaina 1500 litu. brangu, bet tikiuosi gero rezultato.
Atsakyti

Kokie muzikantai Vilniuje groja(Lietuviškai) ir veda vestuves, gal kas buvote vestuvėse.
Atsakyti
Gal kam yra ka gero ar blogo pasakyti apie grupe "Energy".
Mes juos nusisamdem. Nors ir neezai mokesim, bet jie nerealus thumbup.gif clap_1.gif bis.gif
Visom kalbom dainuoja ir veda vestuves, o ir programa tokia nestandartine. Zodziu, thumbup.gif tik visgi megciau atsilieoimus isgirsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prudencija @ 2007 02 21, 21:54)
Papildyta:
Keista, ką jie ten taip padainavo, kad net žegnotis reikia biggrin.gif ? Ir kaip jie vėl į tą pačią kompaniją pakliuvo? Gal kitiems patiko, tik tavo tėvams ne? Tu pati jų nematei, o taip drąsiai rašai nuomonę...
Vestuvėse, kuriose aš juos mačiau, buvo žmonės, turintys muzikinį išsilavinimą. Kai kalbėjom po vestuvių, tai visi džiaugėsi, kad muzikantai profesionalūs ir kultūringi buvo.
Jeigu bus koks balius, tai būtinai juos kviesim. smile.gif
Papildyta:
Kiek žinau, tai anksčiau Laura filmuodavo, o dabar tik montuoja nufilmuotą medžiagą, todėl ir turi, ką parodyti.

vajetus mergyte ka zinau ta ir sakau...tegu zmones renkasi ne tik pagal tai kad kazkas kazka pasake o geriausia aisku patiems pamatyti ju atlikima..juk zmoniu skoniu yra ivairiausiu doh.gif ir as manau kuo daugiau ivairiapusiu nuomoniu tuo kitiems bus lengviau pasirinkti ir atsirinkti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
aha, kai kreipemes i Krupaviciu lapkricio menesi tai be savo zmonos ne is vietos...dabar kaip suprantu is kazkurios forumietes supratau, kad jau eina vienas...tada taip norejau ji uzsisakyti, bet uzsispyre kaip ozys, kad ne be zmonos neisiu, nes ji tipo fotografe, o kai atnese nuotraukas tai Dieve mano g.gif g.gif , nuotraukos l. nekokios, na cia mano supratimu, tad uzsisakeme kitus.
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 22, 17:43)
vajetus mergyte ka zinau ta ir sakau...tegu zmones renkasi ne tik pagal tai kad kazkas kazka pasake o geriausia aisku patiems pamatyti ju atlikima..juk zmoniu skoniu yra ivairiausiu  doh.gif  ir as manau kuo daugiau ivairiapusiu nuomoniu tuo kitiems bus lengviau pasirinkti ir atsirinkti.  drinks_cheers.gif

Visiškai sutinku smile.gif , tik geriau būtų, kad nuomonės būtų argumentuotos, kritika pagrįsta iliustracijomis. Tada būtų žmonėms daugiau naudos, renkantis muzikantus.
Atsakyti
QUOTE(amir'a @ 2007 02 21, 10:18)
Sveikutes dar kart  4u.gif

Prasau parasykit komentarus apie isvardintus muzikantus, nes nezinau ka geriau rinktis ir ....
P.S. Noriu pusiau tradiciniu vestuviu, su vedimu ir zaidimais vienai dienai.

- Dainiai - 2 zm/ 1500Lt
- Vidas Azuolaitis su Alvydu Furmonu - 2zm/ 1000Lt
- Vytautas Krupavicius - 1zm/800, 2zm/1200Lt
- Marijonas (868147719) - 1zm/700, 2zm/2d/1400Lt
- Arvydas (868085988) -?
- Kestas Visockas - 2zm/1500Lt
- Du Pasaliniai - 2zm/1000Lt

Tai ka apie juos manot  g.gif ?

Niu mergaites, nejau nei viena ir nei vieno is ju negirdejot ax.gif ???
Please, help 4u.gif
Laukiu komentaru.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amir'a @ 2007 02 22, 21:25)
Niu mergaites, nejau nei viena ir nei vieno is ju negirdejot ax.gif ???
Please, help 4u.gif
Laukiu komentaru.... tongue.gif

Taigi paraisau tau apie Krupaviciu...beja pasiskaityk apie siuos ansktesniuose pasisakymuose nes tirkai jie buvo ne karta apsnekete - zodziu skirk laiko ir persisikaityk VISAS sito forumuko temas thumbup.gif

Beja siandien geriam ? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai dar sitie muzikantai http://www.simpley.lt/simpleymuzika/ nieko pasirode, gal kam patiks :rolleyes:
Atsakyti