Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

mes tai labai norim grupes "tabasco". teko buti renginyje, kur jie grojo, tai buvau apsalusi, kaip sugebejo isjudinti publika, koks puikus pagrindinio atlikejo vokalas ir visas kolektyvas labai saunus, su sveiku jumoro jausmu. parasiau jiems laiskeli, dabar belieka melstis, kad sutiks ir nepribloks kaina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 19 vasario 2007 - 14:29
QUOTE(indra* @ 2007 02 19, 15:15)
mes tai labai norim grupes "tabasco". teko buti renginyje, kur jie grojo, tai buvau apsalusi, kaip sugebejo isjudinti publika, koks puikus pagrindinio atlikejo vokalas ir visas kolektyvas labai saunus, su sveiku jumoro jausmu. parasiau jiems laisveli, dabar belieka meslstis, kad sutiks ir nepribloks kaina  ax.gif

Man šita kompanija irgi thumbup.gif Skambinausi jiems, bet buvo užimti. Tačiau jų įkainiai labai nemenki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 02 19, 14:15)
mes tai labai norim grupes "tabasco". teko buti renginyje, kur jie grojo, tai buvau apsalusi, kaip sugebejo isjudinti publika, koks puikus pagrindinio atlikejo vokalas ir visas kolektyvas labai saunus, su sveiku jumoro jausmu. parasiau jiems laisveli, dabar belieka meslstis, kad sutiks ir nepribloks kaina  ax.gif

aga ir man idomu jie...jei nesunku, buk gera, parasyk paskui ju kaina blush2.gif
Papildyta:

QUOTE(Ginija @ 2007 02 19, 14:24)
Man šita kompanija irgi  thumbup.gif  Skambinausi jiems, bet buvo užimti. Tačiau jų įkainiai labai nemenki  doh.gif

o kokie, jei ne paslaptis??
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 02 19, 15:26)

aha, kokia? man irgi idomu, nes net neisivaizduoju. na aisku, dabar isleido savo nauja albuma, tai ir per "labas rytas" ir vakar Sapro laidoj "puikusis sekmadienio sau" maciau, jauciu kaina kyla kiap ant mieliu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 19 vasario 2007 - 14:36
QUOTE(Fea @ 2007 02 19, 15:26)
aga ir man idomu jie...jei nesunku, buk gera, parasyk paskui ju kaina blush2.gif
Papildyta:

parašiau až
Atsakyti
gal kuri turit kontaktu vilnieciu muzikatu? unsure.gif nes kazkaip jau nebezinau ka cia su jais daryt...norim pavaiksciot i susitikimus su jais... bet paskutis sarasiukas mano kazkoks "aukstos klases" pasitaike biggrin.gif 2000 uz vakara nori ir 3000 uz du. ir mazdaug visi kaip susitare- pigiau nerasit unsure.gif nu netikiu nors tu ka doh.gif tai gal turit kuri kokiu numeriuku pasirasiusios ne visai prastu variantu? unsure.gif parasykit az man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2007 02 19, 15:37)
parašiau až

o man? verysad.gif tongue.gif
Atsakyti
Ausrytia
o kokia kaina ?
siūlimu labai daug, bet kainos doh.gif schmoll.gif .gal žinot kokių pigesnių gali buti ir vienas, kad galėtu pravesti kokia programą. vestuvės vasara kaune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meitne: 20 vasario 2007 - 12:50
QUOTE(Sawanna @ 2007 02 19, 15:58)
Sveikutes..mes irgi jau uzsisakeme muzikantus,bet del visa ko norejau pasiteirauti gal kas nors zino apie juos ka nors gero ar blogo..kokie atsiliepimai girdeti..Kalba eina apie Vlada Dauginti su dukra Laura is Kauno..

Papildyta:
QUOTE(Sawanna @ 2007 02 19, 15:58)
Sveikutes..mes irgi jau uzsisakeme muzikantus,bet del visa ko norejau pasiteirauti gal kas nors zino apie juos ka nors gero ar blogo..kokie atsiliepimai girdeti..Kalba eina apie Vlada Dauginti su dukra Laura is Kauno..

Šie muzikantai grojo draugės vestuvėse praėjusią vasarą. Visi likom patenkinti, tikrai buvo linksma, dainos labai įvairios, moka išjudinti žmones. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turite apie grupe "Sefed" atiliepimu ?
Panasu, kad su jais pasirasysim sutarti, tai dar iki pasirasymo norisi ka nors daugiau suzinoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes dar kart 4u.gif

Prasau parasykit komentarus apie isvardintus muzikantus, nes nezinau ka geriau rinktis ir ....
P.S. Noriu pusiau tradiciniu vestuviu, su vedimu ir zaidimais vienai dienai.

- Dainiai - 2 zm/ 1500Lt
- Vidas Azuolaitis su Alvydu Furmonu - 2zm/ 1000Lt
- Vytautas Krupavicius - 1zm/800, 2zm/1200Lt
- Marijonas (868147719) - 1zm/700, 2zm/2d/1400Lt
- Arvydas (868085988) -?
- Kestas Visockas - 2zm/1500Lt
- Du Pasaliniai - 2zm/1000Lt

Tai ka apie juos manot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(amir'a @ 2007 02 21, 08:18)
Sveikutes dar kart  4u.gif

Prasau parasykit komentarus apie isvardintus muzikantus, nes nezinau ka geriau rinktis ir ....
P.S. Noriu pusiau tradiciniu vestuviu, su vedimu ir zaidimais vienai dienai.

- Dainiai - 2 zm/ 1500Lt
- Vidas Azuolaitis su Alvydu Furmonu - 2zm/ 1000Lt
- Vytautas Krupavicius - 1zm/800, 2zm/1200Lt
- Marijonas (868147719) - 1zm/700, 2zm/2d/1400Lt
- Arvydas (868085988) -?
- Kestas Visockas - 2zm/1500Lt
- Du Pasaliniai - 2zm/1000Lt

Tai ka apie juos manot  g.gif ?

Laba,

Ar tik ne Krupavicius daro toki varianta kad eina groti tik tuomet kai imi jo zmona uz filmuotoja g.gif na bent jau jis taip visiem tvirtino pries naujus metus - kad be zmonos jis neis groti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(prudencija @ 2007 02 20, 18:37)
Papildyta:

Šie muzikantai grojo draugės vestuvėse praėjusią vasarą. Visi likom patenkinti, tikrai buvo linksma, dainos labai įvairios, moka išjudinti žmones. thumbup.gif

Na zinokit Daugintis su Laura kelis kartus krojo pas mano tevus darbo baliuose tai mano tevams jie doh.gif schmoll.gif ir tetis zegnojosi kad tik ju neimciau... doh.gif
Atsakyti