mes tai labai norim grupes "tabasco". teko buti renginyje, kur jie grojo, tai buvau apsalusi, kaip sugebejo isjudinti publika, koks puikus pagrindinio atlikejo vokalas ir visas kolektyvas labai saunus, su sveiku jumoro jausmu. parasiau jiems laiskeli, dabar belieka melstis, kad sutiks ir nepribloks kaina
QUOTE(indra* @ 2007 02 19, 15:15)
mes tai labai norim grupes "tabasco". teko buti renginyje, kur jie grojo, tai buvau apsalusi, kaip sugebejo isjudinti publika, koks puikus pagrindinio atlikejo vokalas ir visas kolektyvas labai saunus, su sveiku jumoro jausmu. parasiau jiems laisveli, dabar belieka meslstis, kad sutiks ir nepribloks kaina
Man šita kompanija irgi Skambinausi jiems, bet buvo užimti. Tačiau jų įkainiai labai nemenki
QUOTE(indra* @ 2007 02 19, 14:15)
mes tai labai norim grupes "tabasco". teko buti renginyje, kur jie grojo, tai buvau apsalusi, kaip sugebejo isjudinti publika, koks puikus pagrindinio atlikejo vokalas ir visas kolektyvas labai saunus, su sveiku jumoro jausmu. parasiau jiems laisveli, dabar belieka meslstis, kad sutiks ir nepribloks kaina
aga ir man idomu jie...jei nesunku, buk gera, parasyk paskui ju kaina
Papildyta:
QUOTE(Ginija @ 2007 02 19, 14:24)
Man šita kompanija irgi Skambinausi jiems, bet buvo užimti. Tačiau jų įkainiai labai nemenki
o kokie, jei ne paslaptis??
QUOTE(Fea @ 2007 02 19, 15:26)
aha, kokia? man irgi idomu, nes net neisivaizduoju. na aisku, dabar isleido savo nauja albuma, tai ir per "labas rytas" ir vakar Sapro laidoj "puikusis sekmadienio sau" maciau, jauciu kaina kyla kiap ant mieliu
QUOTE(Fea @ 2007 02 19, 15:26)
aga ir man idomu jie...jei nesunku, buk gera, parasyk paskui ju kaina
Papildyta:
Papildyta:
parašiau až
gal kuri turit kontaktu vilnieciu muzikatu? nes kazkaip jau nebezinau ka cia su jais daryt...norim pavaiksciot i susitikimus su jais... bet paskutis sarasiukas mano kazkoks "aukstos klases" pasitaike 2000 uz vakara nori ir 3000 uz du. ir mazdaug visi kaip susitare- pigiau nerasit nu netikiu nors tu ka tai gal turit kuri kokiu numeriuku pasirasiusios ne visai prastu variantu? parasykit az man
Ausrytia
o kokia kaina ?
siūlimu labai daug, bet kainos .gal žinot kokių pigesnių gali buti ir vienas, kad galėtu pravesti kokia programą. vestuvės vasara kaune.
o kokia kaina ?
siūlimu labai daug, bet kainos .gal žinot kokių pigesnių gali buti ir vienas, kad galėtu pravesti kokia programą. vestuvės vasara kaune.
QUOTE(Sawanna @ 2007 02 19, 15:58)
Sveikutes..mes irgi jau uzsisakeme muzikantus,bet del visa ko norejau pasiteirauti gal kas nors zino apie juos ka nors gero ar blogo..kokie atsiliepimai girdeti..Kalba eina apie Vlada Dauginti su dukra Laura is Kauno..
Papildyta:
QUOTE(Sawanna @ 2007 02 19, 15:58)
Sveikutes..mes irgi jau uzsisakeme muzikantus,bet del visa ko norejau pasiteirauti gal kas nors zino apie juos ka nors gero ar blogo..kokie atsiliepimai girdeti..Kalba eina apie Vlada Dauginti su dukra Laura is Kauno..
Šie muzikantai grojo draugės vestuvėse praėjusią vasarą. Visi likom patenkinti, tikrai buvo linksma, dainos labai įvairios, moka išjudinti žmones.
Gal kas turite apie grupe "Sefed" atiliepimu ?
Panasu, kad su jais pasirasysim sutarti, tai dar iki pasirasymo norisi ka nors daugiau suzinoti
Panasu, kad su jais pasirasysim sutarti, tai dar iki pasirasymo norisi ka nors daugiau suzinoti
Sveikutes dar kart
Prasau parasykit komentarus apie isvardintus muzikantus, nes nezinau ka geriau rinktis ir ....
P.S. Noriu pusiau tradiciniu vestuviu, su vedimu ir zaidimais vienai dienai.
- Dainiai - 2 zm/ 1500Lt
- Vidas Azuolaitis su Alvydu Furmonu - 2zm/ 1000Lt
- Vytautas Krupavicius - 1zm/800, 2zm/1200Lt
- Marijonas (868147719) - 1zm/700, 2zm/2d/1400Lt
- Arvydas (868085988) -?
- Kestas Visockas - 2zm/1500Lt
- Du Pasaliniai - 2zm/1000Lt
Tai ka apie juos manot ?
Prasau parasykit komentarus apie isvardintus muzikantus, nes nezinau ka geriau rinktis ir ....
- Dainiai - 2 zm/ 1500Lt
- Arvydas (868085988) -?
Tai ka apie juos manot ?
QUOTE(amir'a @ 2007 02 21, 08:18)
Sveikutes dar kart
- Dainiai - 2 zm/ 1500Lt
- Arvydas (868085988) -?
Tai ka apie juos manot ?
- Dainiai - 2 zm/ 1500Lt
- Arvydas (868085988) -?
Tai ka apie juos manot ?
Laba,
Ar tik ne Krupavicius daro toki varianta kad eina groti tik tuomet kai imi jo zmona uz filmuotoja na bent jau jis taip visiem tvirtino pries naujus metus - kad be zmonos jis neis groti
Papildyta:
QUOTE(prudencija @ 2007 02 20, 18:37)
Papildyta:
Šie muzikantai grojo draugės vestuvėse praėjusią vasarą. Visi likom patenkinti, tikrai buvo linksma, dainos labai įvairios, moka išjudinti žmones.
Na zinokit Daugintis su Laura kelis kartus krojo pas mano tevus darbo baliuose tai mano tevams jie ir tetis zegnojosi kad tik ju neimciau...