Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(ishiri @ 2007 02 02, 14:54)
As vistiek rasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Aciu uz padrasinima... svarbiausia nenuleisti ranku  smile.gif

o kokiu tu butent ieskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 02, 14:49)
manau rasti be sansu doh.gif o siaip daug kontaktu yra siame puslapyje, pasiieskok mirksiukas.gif

Viskas įmanoma. Aš pati ieškau, kelis variantus jau turiu, tad liks rinktis

QUOTE(ishiri @ 2007 02 02, 14:54)
As vistiek rasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Aciu uz padrasinima... svarbiausia nenuleisti ranku  smile.gif

Nepasiduok thumbup.gif Kai aš apsispręsiu, pasidalinsiu kontaktais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif Man labai butu idomu suzinoti atsiliepimus apie DAINIUS ax.gif Labai buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
Labukas
Gal kas esate girdeje apie muzikantus is Zemaitijos BANGLAI? Kokiu atsiliepimu turite?
Aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 02 02, 15:34)
Labukas
Gal kas esate girdeje apie muzikantus is Zemaitijos BANGLAI? Kokiu atsiliepimu turite?
Aciu  rolleyes.gif

pas mus jie per firmos kaledini baliu dainavo ax.gif man tai kazkaip nelabai patiko... nors negaliu pasakyti kodel... kazkaip pagal ju muzika nesisoko lotuliukas.gif bet gal vestuvem visai kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 02 02, 12:53)
pas mus jie per firmos kaledini baliu dainavo ax.gif man tai kazkaip nelabai patiko... nors negaliu pasakyti kodel... kazkaip pagal ju muzika nesisoko lotuliukas.gif bet gal vestuvem visai kitaip rolleyes.gif

O tai muzikos stilius nepatiko ar publikos uzvest nemokejo? blush2.gif

Radau ju skelbima internete, kad visokiuose renginiuose dalyvauja, vakara praveda... Nezinau... g.gif Skambinau, uz vakara 1500 litu praso, grotu dviese... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 02 02, 16:06)
O tai muzikos stilius nepatiko ar publikos uzvest nemokejo? blush2.gif

Radau ju skelbima internete, kad visokiuose renginiuose dalyvauja, vakara praveda... Nezinau...  g.gif  Skambinau, uz vakara 1500 litu praso, grotu dviese... unsure.gif

pas mus tai ju daugiau, atrodo, buvo g.gif bijau suklaidinti, nes nedaug as ju ten ir girdejau biggrin.gif bet kai ejom sokt, tai vis kazkokias letas dainas dainavo, o taip norejosi linksmai pasisokti doh.gif o vesti tai jie nevede, nes turejom kitus vedejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 02 02, 13:10)
pas mus tai ju daugiau, atrodo, buvo g.gif bijau suklaidinti, nes nedaug as ju ten ir girdejau biggrin.gif bet kai ejom sokt, tai vis kazkokias letas dainas dainavo, o taip norejosi linksmai pasisokti doh.gif o vesti tai jie nevede, nes turejom kitus vedejus rolleyes.gif

Dekui uz info. thumbup.gif
Bandysiu gaut ju CD ir pasiklausyt. Svarbiausia, kad graziai dainuotu... g.gif Bet jei visos dainos bu letos.... per vestuves lotuliukas.gif Visi sveciai nusigers is liudnumo!
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 02 02, 16:15)
Dekui uz info. thumbup.gif
Bandysiu gaut ju CD ir pasiklausyt. Svarbiausia, kad graziai dainuotu...  g.gif  Bet jei visos dainos bu letos.... per vestuves  lotuliukas.gif  Visi sveciai nusigers is liudnumo!

niu gal nenusigers hihihi.gif
geriau tu paprasyk CD, nes as dar ka nors ne taip pasakysiu smile.gif nes mes ten daugiau visi bendravom, nei klausem ka jie groja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 01 29, 07:35)
Girdėjome mirksiukas.gif Ši grupė mūsų vestuvėse grojo. Tiek mums, tiek svečiams labai patiko thumbup.gif Atsisuk kelis puslapius atgal - ten rašiau įspūdžius apie šiuos muzikantus ax.gif

Labukas as ieskau muzikantu,gal galetum atsiusti ju kontaktus ax.gif
Is anksto dekoju
Atsakyti
Sveikutes, gal kas zino kokiu geru muzikantu kurie galetu kalbeti anglu kalba ir padetu pirsliams pravesti renginius?
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2007 02 03, 05:36)
Labukas as ieskau muzikantu,gal galetum atsiusti ju kontaktus ax.gif
Is anksto dekoju

Pasiskaityk si foruma, tikrai jau merginos rase mirksiukas.gif
Atsakyti