Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai IV

QUOTE(domasa @ 2007 01 29, 17:33)
sveiki,
norejau paklausti Jusu nuomones apie grupe Maloniai, noretume uzsisakyti vestuvems, gal pas ka nors grojo, arba buvo kas nors, noretume atsiliepimu, aciu labai is anksto

Siulau paskaitineti senesnes temas, nes tikrai esu skaicius nekokiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
labai noriu paprasyti rekomendaciju kokiu nors muzikantu Vilniuje,kurie dainuotu lietuviu ir rusu kalba ir moketu graziai pravesti vakara.Gal kas turite kokiu kontaktu?Bijau skambinti bet kam, be rekomendaciju,nes esu dalyvavusi vestuvese kur muzikantai sugadino visa vakara verysad.gif nenoriu,kad ir per mano svente taip nutiktu schmoll.gif
Atsakyti
Bet juk ir tos pačios rekomendacijos labai jau paviršutiniškos gali būti. Kas patinka man - Tau gal pasirodys didžiausia neskonybė ir šventės sugadinimas. Negalima pasitikėti kitų skoniais, o jau, tuo labiau, nepažįstamų žmonių. Nuomonę susidaryti galėsi tik pati pamačius, kaip viskas vyksta. Galų gale, manau, kad ir ne vien tik nuo muzikantų priklausys vakaro eiga. Mano manymu dar ir nuo publikos priklauso kažkas.

Žodžiu, geriausiu atvėju gali pasiieškoti muzikantų, kurie veda vakarą, kontaktų, o tada jau vis tiek turėsi su jais susitikti, aptarti viską. Gal jie turi kokios filmuotos medžiagos, iš kur pamatytum, kaip tą vakarą jie praveda. Nepasitikėk aklai vien tik kažkieno nuomone....
Atsakyti
AsIrTu, gal pas tave yra kokis filmukas su Remix muzikantais? nes kiek pamenu, tu apie juos labai graziai atsiliepei?
Atsakyti
sveikos busimosios nuotakos, man jau sie rupesteliai praeiti, sveikinu visas ir linkiu graziu vestuviu ir darnaus gyvenimo, noreciau prisideti prie jusu rupesteliu palengvinimo ir rekomenduoju muzikantus is Marijampoles, toms kurios nori sauniu vestuviu su palingavimais ir truputi tradiciju, labai saunus, pokstininkai ir tikri pagalbininkai pirsliams, pas mus grojo 2 dienas uz 1200lt, patys visko pasiklausia kaip noretumem, su pirsliais viska suderina, pirslio nebuvom sutare kart, bet pirsliene taip uzsimene, kad teko, o cia muzikantai tikrai fainiai pasirode ir kunigu persirenge ir advokata vaidio, zodziu prisiuokem prisisventem labai smagiai thumbup.gif

palieku numeriuka: Romas 865774361
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 01 31, 15:45)
AsIrTu, gal pas tave yra kokis filmukas su Remix muzikantais? nes kiek pamenu, tu apie juos labai graziai atsiliepei?

Vijuke, nu nepamenu, ar mūsų video filme yra kažkas, kad girdėtųsi (ir matytųsi) kaip jie groja... Nes kai mums montavo filmą, tai norėjome, kad mūsų pasirinktą muziką, kaip foną, dėtų. Galėsiu peržiūrėt, bet tik ne šiandien. Geriausiu atvėju - tik ryt vakare. O tada reikės kažkaip suspausti ir įmesti kur nors. Gali į AŽ parašyti man savo el. pašto adresą, gal pavyks kuom padėti...
Atsakyti
Nu va, siand pasirasem ir mes sutarti su Antraktu thumbup.gif Buvom pries tai susitike, man jis kaip zmogus labai patiko. Paprastas, neieskantis zodziu kiseneje, nevulgarus nu vienu zodziu super thumbup.gif Manau, kad neturetu kilt kazkokiu nesklandumu (tfu tfu tfu) tongue.gif
Atsakyti
Labas mielosios.

Ieskau vestuvems lieppos 7d. muzikantu. As is Kauno , vestuves vyks Trakuose. Gal galite padeti arba rekomenduoti. Galima rasyti ir i AZ Labail abai aciu.
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 01 31, 16:45)

Sveika, pas mane per simtadieni grojo Remix, tai man ziauriai patiko, labai ivairus dainu repertuaras. Jie seip nelabai groja dainu kaip cicino ar kazkas panasaus, bet jei yra noras tai gali ir tokias dainas grot. As ir juos savo vestuvem uzsisakiau
Atsakyti
ishiri, tau gili uzuojauta 4u.gif Kai buvau susitikus su keliais rekomenduotais muzikantais, idomumo delei pasiklausdavau ar siaip dar turi vasaros laisvu savaitgaliu...atsakymas vienareiksmiskas NE doh.gif Bet linkiu nenukabint tau nosies ir ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 02 02, 13:20)
Labas mielosios.

Ieskau vestuvems lieppos 7d. muzikantu. As is Kauno , vestuves vyks Trakuose. Gal galite padeti arba rekomenduoti. Galima rasyti ir i AZ Labail abai aciu.

manau rasti be sansu doh.gif o siaip daug kontaktu yra siame puslapyje, pasiieskok mirksiukas.gif
Atsakyti
As vistiek rasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aciu uz padrasinima... svarbiausia nenuleisti ranku smile.gif
Atsakyti