gal kuri girdejot apie grupe Remix is Kauno?
na mes juos girdejom per drauges vestuves labai fainai pagrojo ir padainavo tik kad tos vestuves vyko pries pora metu tai gal kas pasikeite ?
Girdėjome Ši grupė mūsų vestuvėse grojo. Tiek mums, tiek svečiams labai patiko Atsisuk kelis puslapius atgal - ten rašiau įspūdžius apie šiuos muzikantus
na dabar man siek tiek ramiau kad ne as viena sia grupe patenkinta nes galvojau gal ji gerbeju neturi. man jie toki isskirtiniai is kitu vestuviu muzikantu
QUOTE(ASARe @ 2007 01 26, 11:05)
gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Medu kokia muzika jie groja ir kur galima butu jos pasiklausyti?
pernai buvau drauges vestuvese ir ten grojo grupe medus. Mano nuomone tokia pacia programa atliekancius muzikantus ir ne prasciau dainuojancius galima susirasti pigiau. Jie berods uz vakara eme 2500 lt. Saksofonu nepamenu kad grotu gal ir grojo, bet man kazkodel tai neisimine. Buvo persirenge jie Kucinsku ir dar keliais dainininkais. Na siaip bendrai paemus tai pasirode jie neblogai, bet nemanau, kad verti tu 2500 lt
Be to, jaunoji jais buvo nelabai patenkinta.
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 01 29, 12:40)
pernai buvau drauges vestuvese ir ten grojo grupe medus. Mano nuomone tokia pacia programa atliekancius muzikantus ir ne prasciau dainuojancius galima susirasti pigiau. Jie berods uz vakara eme 2500 lt. Saksofonu nepamenu kad grotu gal ir grojo, bet man kazkodel tai neisimine. Buvo persirenge jie Kucinsku ir dar keliais dainininkais. Na siaip bendrai paemus tai pasirode jie neblogai, bet nemanau, kad verti tu 2500 lt
tai dziaugiuosi kad su jais net nepaziavau susitikti
QUOTE(sarune+ @ 2007 01 29, 10:57)
na dabar man siek tiek ramiau kad ne as viena sia grupe patenkinta nes galvojau gal ji gerbeju neturi. man jie toki isskirtiniai is kitu vestuviu muzikantu
Ir man jie lygiai tokiais pačiai pasirodė Turi savo stilių. Šiaip prisitaiko ir prie jaunųjų, bet vis tiek ir tas jų nuosavas stilius atitinka mano skonį. Todėl ir kitoms progoms, jei kada ir reikės, tai net nesižvalgysiu ir kitų muzikantų neieškosiu (nors vienus tai net asmeniškai pažįstu, kurie groja įvairuose renginiuose).
QUOTE(sarune+ @ 2007 01 29, 11:57)
o kiek jie praso pinigeliu? jei ne paslaptis
jei ne paslaptis tie muzikantai ima uz vakara na apie 1200, bet galima kalbeti ir suderinti dar kitokia kaina ...
Sveikutes, gal ka sako Arturas Alsauskas?
QUOTE(laurytel @ 2007 01 29, 20:22)
Sveikutes, gal ka sako Arturas Alsauskas?
na man tai nieko nesako
gal kas turit filmuku is vestuviu, kur grojo grupe Remix?