Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima paauklėti

QUOTE(Atogrąža @ 2009 02 05, 00:32)
drinks_cheers.gif Net mintis nešovė, kad tai, kas papasakota - tiesa. Panašiau į girdėto gatvės chuliganų  išpuolio prisipaišymą sau, nes tai kruutai skambėjo  new_russian.gif

O jei dar ta pati pana būtų nepėščia, pasiimtų bitutę ir išlipusi taip pat veidrodėlius nuneštų ir dar per priekinį stiklą užvarytų...Įdomu ką jos tada darytų..?.. lotuliukas.gif
P.S. Vežiojuosi su savim bitutę, vat gal tokiems ekstra atvejams... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 04, 22:18)
Sunkiai suvokiamas toks dalykas realybej,man cia daugiau koki papigiaiska filma primena,gal mergos teliko persiziurejo ir pradejo realybes nuo serialu nebeskirti lotuliukas.gif

"greitos ir isiutusios III" cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

(pirmos dvi dalys sio filmo kino teatruose ir per tv-rodytos lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 05 vasario 2009 - 11:36
QUOTE(comep @ 2009 02 05, 12:10)
"greitos ir isiutusios III"  cool.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

(pirmos dvi dalys sio filmo kino teatruose ir per tv-rodytos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

Tikrai nezadu aiskintis, ar buvo ar nebuvo taip, as karsciuojuosi, tos kurios pvz vaziuoja trecia juosta 40 greiciu, kai ten greitis astuoniasdesimt, ir kai i veidrodukus neziuri, tokios vairuotojos miste sukelia n avariniu situacija, niekada gyvenime per 3 metus vairavimo morele nera padekojusi uz tai kad praleidi, ileidi, pastebejau, kad dauguma jauciasi kelyje VIENOS. Net instruktoriai taip moko, nekreipti demesio i kitus.Neturiu daugiau ka pasakyti ta tema, ten galejo but ir vyras zasinas, ta pati buciau padarius,matau is pasisakymu, jog nemazai tokiu ir jusu tarpe yra, jog jauciasi gatveje vienos ir vaziuoja kaip joms patinka.Labai nepykit, bet ner baisiau, kai tokios vairuotojos sukelia avarines situacijas, panasiai kaip mikriukai. sekmes, galit galvot ka norit ir interpretuot kaip jums patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Evelina123 @ 2009 02 07, 16:32)
Tikrai nezadu aiskintis, ar buvo ar nebuvo taip, as karsciuojuosi, tos kurios pvz vaziuoja trecia juosta 40 greiciu, kai ten greitis astuoniasdesimt, ir kai i veidrodukus neziuri, tokios vairuotojos miste sukelia n avariniu situacija, niekada gyvenime per 3 metus vairavimo morele nera padekojusi uz tai kad praleidi, ileidi, pastebejau, kad dauguma jauciasi kelyje VIENOS. Net instruktoriai taip moko, nekreipti demesio i kitus.Neturiu daugiau ka pasakyti ta tema, ten galejo but ir vyras zasinas, ta pati buciau padarius,matau is pasisakymu, jog nemazai tokiu ir jusu tarpe yra, jog jauciasi gatveje vienos ir vaziuoja kaip joms patinka.Labai nepykit, bet ner baisiau, kai tokios vairuotojos sukelia avarines situacijas, panasiai kaip mikriukai. sekmes, galit galvot ka norit ir interpretuot kaip jums patogiau.

Bet jei vairuoji,kaip manai,geriau uz ta kuris velkasi ant 40 kad ir penkta juosta,tai juk nesunku aplenkti ir nuvaziuoti sau,ar ne?Juosta juk ne viena,turetu vietos uztekti. Ar nemoki,veidrodelius dauzyt ir dar didesne avarine situacija sukelt lengviau,ar ne?O gal gimei jau mokedama vairuoti ir pagal veidrodelius orientuotis,va taip is karto? Daznai mes gudrus teisti kitus bet nebematome saves...
Vairuoju taip pat tris metus,sostineje,jei ka praleidziu-retai kada zmogus nepadekoja,net mikriai avariniais kartais pamirksi,per tuos metus mikrius man avarine situacija sukele tik viena karta,bet ir tai tada vaziavau su darbine,su lengvaja nebutu buve jokiu problemu,taigi...o jei kas velkasi,nu tai ka,pasijuoki ir aplenki zmogeli,ir tiek,ko cia nervuotis doh.gif O jei silpni nervai-geriau uz vairo visai nesesti,tai pavojinga aplinkiniams,kas akivaizdziai matyti is nupasakotos situacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina123 @ 2009 02 07, 16:32)

idomu kas suteike teise kitu masinas gadinti?

ir ar tokia pat drasuole butum jei butu teke i policija nuvykti?

kartojau ir kartosiu-trukdo tas 40 greitis? apvaziuok, taip ir skubi vadinasi jei tokias nesamones dirbti doh.gif turbut busi viena is tu unikaliuju kur su vairu rankose gime ir niekad neteko uzgrybauti prie vairo
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 07, 20:23)
idomu kas suteike teise kitu masinas gadinti?

ir ar tokia pat drasuole butum jei butu teke i policija nuvykti?

kartojau ir kartosiu-trukdo tas 40 greitis? apvaziuok, taip ir skubi vadinasi jei tokias nesamones dirbti  doh.gif turbut busi viena is tu unikaliuju kur su vairu rankose gime ir niekad neteko uzgrybauti prie vairo

Dabar pagalvojau kad kazi ar ji su vairu gime,tos mergelkos nesugebejo normaliai apvaziuot,matyt uztat ir nesamones krete is pasiutimo,reikia juk kazka apkaltint del pacios nemokejimo gatveje orientuotis.
Ir dar,kaip ji raso,instruktoriai mokina demesio i kitus nekreipti-nesamone,bent man tokiu sutikti neteko,be to,regitroj vienas is vertinimo kriteriju-egzaminuojamojo pagarba kitiems eismo dalyviams,taigi...Cia pagarbos kazkaip...hmm...nerasta,tik reikalavimai kitiems ir saves nematymas...

Atsakyti
Man buvo tokia situacija ant tilto, vienas nejaunas vyras sugalvojo "pažaisti" su manimi ir kėlė avarines situacijas, nežinau kas jam šovė į galvą. Po to man kaip tik už jo teko ilgooookai kamštyje pastovėti, tai įsijungiau ilgas šviesas ir "pamiršau", kad jos įjungtos ax.gif Žinau, kaip jos žiauriai erzina. Ai nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 08, 13:05)
Man buvo tokia situacija ant tilto, vienas nejaunas vyras sugalvojo "pažaisti" su manimi ir kėlė avarines situacijas, nežinau kas jam šovė į galvą. Po to man kaip tik už jo teko ilgooookai kamštyje pastovėti, tai įsijungiau ilgas šviesas ir "pamiršau", kad jos įjungtos ax.gif Žinau, kaip jos žiauriai erzina. Ai nail.gif

O, man buvo situacija automagistraleje, kai pilna masina zaliuku, uzkisynejo masin ir t.t.Tikrai nesivilkau 40km/h lotuliukas.gif O, jiems tikriausiai uzkliuvau, kad viena ir dar nenusileidziu.Taip uzkniso tas ju naglumas, tai tesesi koki 30km, as paskambiau i policija, prie Ukmerges juos sustabe (nezinau kuo jiems baigesi, masina buvo su latviskais numeriais) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Evelina123 @ 2009 02 07, 15:32)

Jus vairuojate tik tris metus ir tokia nepakanti kitiems lotuliukas.gif Kas liecia jusu uzleidimus, dauguma nemoka padekoti mirksiukas.gif , o kiti gan daznai dekoja ir nereikia del to pykti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 08, 14:05)

Su tokiais "zaidejais" labai daznai tenka susidurti gatvese,yra megeju autobusams specialiai avarines situacijas sudarineti,atrodo,uzmustum toki islipus,bet negali i nieka daugiau veltis ar "aukleti" kaip kitaip,nes zmones gi vezi,o visiskai neaisku kas tam ar kitam debilui dar i galva saus doh.gif Anksciau labai nervinausi del to,bendradarbiai juokesi,sake,priprasi,cia norma,kasdien taip nutinka,na,biski kaip ir pripratau,nebereaguoju taip,sukandu dantis,"morda kirpiciom",ir vaziuoju sau toliau cool.gif Tiesa,pacia pirma savo darbo diena labai mikliai ismokau pirstus atitinkama kombinacija susukti,iki tol man tai nelabai sekesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 07, 19:03)
Vairuoju taip pat tris metus,sostineje,jei ka praleidziu-retai kada zmogus nepadekoja,net mikriai avariniais kartais pamirksi,

Man kartą autobusas pamirksėjo, kad jį išleidau iš stotelės. O kelyje Kaunas-Vilnius anksčiau važinėjo labai mandagi Audi, ji aišku važiuodavo geerokai greičiau ir jei laiku persirikiuoji ir jai nereikdavo stabdyti, visada padėkodavo.
Aš ne visada suspėju padėkoti, nes pas mane labai nepatogiai avariniai padaryti, bet visada stengiuosi tai padaryti. Bet nepykstu ant tų, kurie nepadėkoja. Bet taip pat niekada nemokau kitų ir nepateisinu tokių mokymų. Nenusileidžiu iki jų žemo lygio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 09 vasario 2009 - 08:42
QUOTE(denaxa @ 2009 02 08, 16:53)
Su tokiais "zaidejais" labai daznai tenka susidurti gatvese,yra megeju autobusams specialiai avarines situacijas sudarineti,atrodo,uzmustum toki islipus,bet negali i nieka daugiau veltis ar "aukleti" kaip kitaip,nes zmones gi vezi,o visiskai neaisku kas tam ar kitam debilui dar i galva saus doh.gif Anksciau labai nervinausi del to,bendradarbiai juokesi,sake,priprasi,cia norma,kasdien taip nutinka,na,biski kaip ir pripratau,nebereaguoju taip,sukandu dantis,"morda kirpiciom",ir vaziuoju sau toliau cool.gif Tiesa,pacia pirma savo darbo diena labai mikliai ismokau pirstus atitinkama kombinacija susukti,iki tol man tai nelabai sekesi lotuliukas.gif

Na man kartą trulikas taip pakišo, kad būčiua įsimūrijusi į jį...Važiuoju sau pirma juosta, greitis apie 50km/h, žiūriu sustojo stotelėje, ir posūkis įjungtas į dešinę, ir bac neįjungęs į kairę posūkio išlenda į juostą... doh.gif Su cypiančiom padangom ėjau.....Svarbiausia kad ir antroj juostoj auto važiavo...Nžn, ar specialiai jis ar ant tiek naglas, bet buvo primaitintas vidurinio piršto kombinacija..Negalėčiau jo užleisti net tada jei jis būtų įjungęs posūkį...Tai man tie autikai ir trulikai su mikriukais siaubą kelią...Apie mikriukus tai išvis patyliu... doh.gif Tai stengiuosi juos apvažinėti.. biggrin.gif
Mane tai labiau gal nervuoja ne tie kurie nepadėkoja, o tie kurie važinėja su neesureguliuotom šviesom šveičiančiom į padangę... doh.gif Vat kaip juos paauklėt, įjungti tolimas neužtenka...O gal susistabdyti ir lempas išdaužyt... g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 02 09, 10:47)
Na man kartą trulikas taip pakišo, kad būčiua įsimūrijusi į jį...Važiuoju sau pirma juosta, greitis apie 50km/h, žiūriu sustojo stotelėje, ir posūkis įjungtas į dešinę, ir bac neįjungęs į kairę posūkio išlenda į juostą... doh.gif Su cypiančiom padangom ėjau.....Svarbiausia kad ir antroj juostoj auto važiavo...Nžn, ar specialiai jis ar ant tiek naglas, bet buvo primaitintas vidurinio piršto kombinacija..Negalėčiau jo užleisti net tada jei jis būtų įjungęs posūkį...Tai man tie autikai ir trulikai su mikriukais siaubą kelią...Apie mikriukus tai išvis patyliu... doh.gif Tai stengiuosi juos apvažinėti.. biggrin.gif
Mane tai labiau gal nervuoja ne tie kurie nepadėkoja, o tie kurie važinėja su neesureguliuotom šviesom šveičiančiom į padangę... doh.gif Vat kaip juos paauklėt, įjungti tolimas neužtenka...O gal susistabdyti ir lempas išdaužyt... g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visuomeniniam transportui galioja tos pacios taisykles kaip ir visiems. Jie pirmenybes neturi isvaziuodami is stoteliu zonos. Tiesiog jie jau ismoko naglai isvaziuoti, nes niekas nemegsta vaziuoti paskui autika ir skuba ji aplenkti. Avariniu situaciju sudarymas samoningai, o ypac greitkelyje- yra silpnaprociu uzsiemimas. Vairuoju jau 2metai iki profes man dar laaaaaaaabai toli. Negaliu pakesti kai neva asai pradeda issidirbineti kelyje - kartais noretusi islipti ir snuki ismalti, bet kai pagalvoji, kam i suda rankas teplioti tik dar daugiau problemu prisidarysi.... tada pasikeiki sau viena masinoj, pagestikuliuoji ir tuo pasibaigia.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti