QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 08, 13:05)
Man buvo tokia situacija ant tilto, vienas nejaunas vyras sugalvojo "pažaisti" su manimi ir kėlė avarines situacijas, nežinau kas jam šovė į galvą. Po to man kaip tik už jo teko ilgooookai kamštyje pastovėti, tai įsijungiau ilgas šviesas ir "pamiršau", kad jos įjungtos
Žinau, kaip jos žiauriai erzina. Ai
O, man buvo situacija automagistraleje, kai pilna masina zaliuku, uzkisynejo masin ir t.t.Tikrai nesivilkau 40km/h
O, jiems tikriausiai uzkliuvau, kad viena ir dar nenusileidziu.Taip uzkniso tas ju naglumas, tai tesesi koki 30km, as paskambiau i policija, prie Ukmerges juos sustabe (nezinau kuo jiems baigesi, masina buvo su latviskais numeriais)
Papildyta:
QUOTE(Evelina123 @ 2009 02 07, 15:32)
Tikrai nezadu aiskintis, ar buvo ar nebuvo taip, as karsciuojuosi, tos kurios pvz vaziuoja trecia juosta 40 greiciu, kai ten greitis astuoniasdesimt, ir kai i veidrodukus neziuri, tokios vairuotojos miste sukelia n avariniu situacija, niekada gyvenime per
3 metus vairavimo morele nera padekojusi uz tai kad praleidi, ileidi, pastebejau, kad dauguma jauciasi kelyje VIENOS. Net instruktoriai taip moko, nekreipti demesio i kitus.Neturiu daugiau ka pasakyti ta tema, ten galejo but ir vyras zasinas, ta pati buciau padarius,matau is pasisakymu, jog nemazai tokiu ir jusu tarpe yra, jog jauciasi gatveje vienos ir vaziuoja kaip joms patinka.Labai nepykit, bet ner baisiau, kai tokios vairuotojos sukelia avarines situacijas, panasiai kaip mikriukai. sekmes, galit galvot ka norit ir interpretuot kaip jums patogiau.
Jus vairuojate tik tris metus ir tokia nepakanti kitiems
Kas liecia jusu uzleidimus, dauguma nemoka padekoti
, o kiti gan daznai dekoja ir nereikia del to pykti