QUOTE(Evelina123 @ 2009 02 03, 18:29)
Su 88metu senuku kiek sunkiau, bet mergele viena kuri vaziuoja neziuredama i soninius veidrodelius, tai paauklejau su drauge. Buvo taip kad su drauge vaziavom is uzmiescio i miesta, isukus i miesta iskart atkreipiau demesi i kokia tai keista vaziuotoja, nu bet ka, pilna tokiu, nieko negali sakyti, reikia gi kartais taikytis, bet ta diena neistveriau, rikiavosi tai is pirmos i antra tai is trecios i antra ir svarbiausia visiskai nesizvalgydama i soninius veidrodelius, tai tada jau pasiutau kai trecia karta taip uzkiso, kad vos neatsitrenke, tada aplenkiau, vilkausi gal 20 greiciu, po to prie sankryzos sustojau, ir nepradejau vaziuoti specialiai o ji man tik pyp pyp ant signalo, issokom su drauge, jin viena veidrodeli, as kita nuspyriau ir pasakiau, kad tau jie nereikalingi. Tikrai nenoriu pasirodyti kazkokia, bet zinokit tokios varnos gali isvaryti is kantrybes bet ka, nebutinai varnos, pastebejau kad ir vyru glusu. Geriausia tai aplenkti ir begti kuo toliau nuo vairuotoju tokiu, o del avarines situacijos tai i policija galima kreiptis, tas pats kas avarija.
Jums neatėjo šaukimas į komisariatą atvykti?...Jei ne, tada kvaila bobelka pakliuvo..
Aš tai į tokius muistymus per juostas stengiuosi nekreipt dėmesiaus, ir svarbiausia laikytis atstumo nuo tokių...Jei jau ten užkišo, tai galima tiesiog papypinti, arba sustojus tiesiog paaiškinti žmogui (galima ir pašūkauti)...
Man jei kas veidrodėlius taip nulaužtų (nors nevažinėju taip kaip apibūdinta) tai būtų užrašytas nr jūsų ir į mentūrą...Ir dar ką nors prikabinčiau, kad trenkėt man ar pan...Apsiramintumėte ant kelio erelius vaidinti...