Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima paauklėti

QUOTE(Evelina123 @ 2009 02 03, 17:29)
<..> issokom su drauge,  jin viena veidrodeli, as kita nuspyriau ir pasakiau, kad tau jie nereikalingi. <...>

Merginos vietoje kreipčiausi dėl chuliganizmo, nes kažkokios dvi pindos prie sankryžos nulaužė veidrodėlius (abu), kas sudarė vėliau vairuoti transporto priemonę.

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 02 03, 18:33)
Merginos vietoje kreipčiausi dėl chuliganizmo, nes kažkokios dvi pindos prie sankryžos nulaužė veidrodėlius (abu), kas sudarė vėliau vairuoti transporto priemonę.

cool.gif

Nulauzti gal nenulauze, tik uzlenke.O, del chuliganizmo jums pritariu-nervukus policijoje dar ne taip patampytu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina123 @ 2009 02 03, 18:29)
Su 88metu senuku kiek sunkiau, bet mergele viena kuri vaziuoja neziuredama i soninius veidrodelius, tai paauklejau su drauge. Buvo taip kad su drauge vaziavom is uzmiescio i miesta, isukus i miesta  iskart atkreipiau demesi i kokia tai keista vaziuotoja, nu bet ka, pilna tokiu, nieko negali sakyti, reikia gi kartais taikytis, bet ta diena neistveriau, rikiavosi tai is pirmos i antra tai is trecios i antra ir svarbiausia visiskai nesizvalgydama i soninius veidrodelius, tai tada jau pasiutau kai trecia karta taip uzkiso, kad vos neatsitrenke, tada aplenkiau, vilkausi gal 20 greiciu, po to prie sankryzos sustojau, ir nepradejau vaziuoti specialiai o ji man tik pyp pyp ant signalo, issokom su drauge,  jin viena veidrodeli, as kita nuspyriau ir pasakiau, kad tau jie nereikalingi. Tikrai nenoriu pasirodyti kazkokia, bet zinokit tokios varnos gali isvaryti is kantrybes bet ka, nebutinai varnos, pastebejau kad ir vyru glusu. Geriausia tai aplenkti ir begti kuo toliau nuo vairuotoju tokiu, o del avarines situacijos tai i policija galima kreiptis, tas pats kas avarija. drinks_cheers.gif

Su tokiais nervais nuosirdziai patarciau i gatve nelisti...ten ir taip nervuotu pilna.O kas del auklejimo-tai ka man daryt? Kiekvienam uzkisusiam langus montiruote ismaisyti?Tokiu ir panasiu situaciju,uzkisimu-pakisimu per diena "n" buna,avariniu situaciju irgi,ir jei i kiekviena taip reaguoti...O ir chuliganiski veiksmai gatveje pagal ket labai grieztai baudziami.As tos merginos vietoje tikrai buciau kreipusis i policija,kad tokioms "aukletojoms" visam gyvenimui fantazijos atsoktu.
Atsakyti
smile.gif+2006 12 31, 01:10-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 31, 01:10)
... Beje, teko ir į Ford Ka įsirangyti. Ojoj - menkas malonumas...

O kas blogai? Važiuoji sau keliais ausis užspaudęs, nei tau jokie garsiniai auklėjimai dėl neraunančios mašinos baisūs, nei ką rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su 88metu senuku kiek sunkiau, bet mergele viena kuri vaziuoja neziuredama i soninius veidrodelius, tai paauklejau su drauge. Buvo taip kad su drauge vaziavom is uzmiescio i miesta, isukus i miesta  iskart atkreipiau demesi i kokia tai keista vaziuotoja, nu bet ka, pilna tokiu, nieko negali sakyti, reikia gi kartais taikytis, bet ta diena neistveriau, rikiavosi tai is pirmos i antra tai is trecios i antra ir svarbiausia visiskai nesizvalgydama i soninius veidrodelius, tai tada jau pasiutau kai trecia karta taip uzkiso, kad vos neatsitrenke, tada aplenkiau, vilkausi gal 20 greiciu, po to prie sankryzos sustojau, ir nepradejau vaziuoti specialiai o ji man tik pyp pyp ant signalo, issokom su drauge,  jin viena veidrodeli, as kita nuspyriau ir pasakiau, kad tau jie nereikalingi. Tikrai nenoriu pasirodyti kazkokia, bet zinokit tokios varnos gali isvaryti is kantrybes bet ka, nebutinai varnos, pastebejau kad ir vyru glusu. Geriausia tai aplenkti ir begti kuo toliau nuo vairuotoju tokiu, o del avarines situacijos tai i policija galima kreiptis, tas pats kas avarija. drinks_cheers.gif

blink.gif fool.gif mega_shok.gif
varna panele tik tuom kad pareiskimo neparase 'ant judvieju'.. juk ir auto ir jos numerius turejo matyti..kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 04, 11:56)
blink.gif  fool.gif  mega_shok.gif
varna panele tik tuom kad pareiskimo neparase 'ant judvieju'.. juk ir auto ir jos numerius turejo matyti..kaip gaila  verysad.gif

Aha,pritariu visu 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 04, 14:32)
Aha,pritariu visu 100 proc. drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

***** as pati esu varna kelyje bet viskam yra ribos
ir man papypina ir keiksnoja, pati kartais bunu kalta... ir as besirikiuodama uzkisu...esu neigudusi..bet isliptu man kas mano kibiriuka paspardyt tai as tyliai ramiai pareiskima parasyciau....

Evelina123-butumet protingos ir jums LABAI butu trukdziusi ta varna butumet aplenke, gal dar vidurini pirsta parode, blogiausiu atveju per langa apsaukusios ir kvaisa isvadinusios ta panele ir nuskubetumet kur jums reikia.. tai ne.... reikia save intelekto nesugadinta parodyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 04 vasario 2009 - 13:43

Jums neatėjo šaukimas į komisariatą atvykti?...Jei ne, tada kvaila bobelka pakliuvo.. biggrin.gif Aš tai į tokius muistymus per juostas stengiuosi nekreipt dėmesiaus, ir svarbiausia laikytis atstumo nuo tokių...Jei jau ten užkišo, tai galima tiesiog papypinti, arba sustojus tiesiog paaiškinti žmogui (galima ir pašūkauti)... biggrin.gif Man jei kas veidrodėlius taip nulaužtų (nors nevažinėju taip kaip apibūdinta) tai būtų užrašytas nr jūsų ir į mentūrą...Ir dar ką nors prikabinčiau, kad trenkėt man ar pan...Apsiramintumėte ant kelio erelius vaidinti... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Suprantu, buna vyrai pasikarsciuoja, bet dazniausiai tai besmegeniai. Bet kai moterys taip daro, tai atsiprasau. Gedos turetumet.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 02 04, 15:43)
Suprantu, buna vyrai pasikarsciuoja, bet dazniausiai tai besmegeniai. Bet kai moterys taip daro, tai atsiprasau. Gedos turetumet.

bet isivaizduoji kaip tai turetu realybej atrodyt? blink.gif lotuliukas.gif blink.gif doh.gif
islipa dvi panos ir snai snai per veidrodelius KOJOMIS mastau.gif
jauciu pati gal visgi ir i policija nesikreipciau.. nes tuo momentu sedeciau apakus blink.gif tokia va, ama praradus, kol daeitu kas ivyko-jos jau butu nuruke toli toli blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 04 vasario 2009 - 14:47
QUOTE(comep @ 2009 02 04, 15:46)
bet isivaizduoji kaip tai turetu realybej atrodyt?  blink.gif  lotuliukas.gif  blink.gif  doh.gif
islipa dvi panos ir snai snai per veidrodelius KOJOMIS  mastau.gif
jauciu pati gal visgi ir i policija nesikreipciau.. nes tuo momentu sedeciau apakus  blink.gif tokia va, ama praradus, kol daeitu kas ivyko-jos jau butu nuruke toli toli  blink.gif

Sunkiai suvokiamas toks dalykas realybej,man cia daugiau koki papigiaiska filma primena,gal mergos teliko persiziurejo ir pradejo realybes nuo serialu nebeskirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 04, 21:18)
Sunkiai suvokiamas toks dalykas realybej,man cia daugiau koki papigiaiska filma primena,gal mergos teliko persiziurejo ir pradejo realybes nuo serialu nebeskirti lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Net mintis nešovė, kad tai, kas papasakota - tiesa. Panašiau į girdėto gatvės chuliganų išpuolio prisipaišymą sau, nes tai kruutai skambėjo new_russian.gif
Atsakyti