Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima paauklėti

smile.gif+2006 12 31, 02:10-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 31, 02:10)
Dabar laikausi kuo atokiau nuo Civic`ų. Beje, teko ir į Ford Ka įsirangyti. Ojoj - menkas malonumas...

as uz tat tarnybiniu opel astru stengiuosi vengti. Masinu vairavimo ivairove nera didele, uztat matyt pripratau prie saviskes teikiamu malonumu, o ypac reguliuojamas vairo padeties - nori auksciau, nori zemiau. Bet ir su kulniukais uztat iseina vairuoti. O cia pabandyk i astra sulysti - vairas nejudantis, ugis mano pakankamas, sudejimas irgi, tai ir kyso keliai abipus vairo - gerai, kad netoli ir nedaznai jais vaziuoti tenka smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 12 31, 02:10-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 31, 02:10)
Juokas pro ašaras  smile.gif Teoriškai antrą bėgį reikia jungti, o ne pirmą -- didesnis sūkio momentas ties maždaug apsukų viduriu  mirksiukas.gif

Aha, tai paskui taip ir darydavau. Toj priešinfarktinėj... O paskui man mano mašiną atidavė hihihi.gif

Dabar laikausi kuo atokiau nuo Civic`ų...

g.gif O kaip mano dieds į mano civiką sulenda ir išlenda, tavo ūgio, 105 kg? g.gif Ai, bendrai pala, mano gi civikas tas didesnysis, keturduris, sedanas. Tai ką aš žinau, pusė velnio unsure.gif O su tuo mažiukėliu dviduriu hečbeku nevažiavau.

Užtai važiavau su trečiu golfu smile.gif Tai irgi tarakonas, viskas gerai, bet jau tokiems mažutėliukyčiams žmogeliukams pritaikytas doh.gif Sėdynėj galvos atramos baigiasi ten, kur mano galva dar nė neprasidėjus. Rėmo išskleist niekaip - o aš gi boba, mano pečiai gana siauri. Kaip ten diedai įtelpa? unsure.gif
Atsakyti
Jo,aš kamščiuose,kur reikia staigiai prašokt,mašiną ant antro bėgio prilaikau,kad priešinfarktinės būsenos išvengčiau,po to su antru iš vietos kai raunu lotuliukas.gif Bet čia ne visada taip,o tik kai labai užknisa junginėt ir nesinori stabdžiu būti.Su pirma irgi galima greit rauti,ir raunu kai reikia,bet apsukų tada labai daug,nesinori variklio perkaitinti.
Atsakyti
Ai nzn, man RAUT antru iš vietos neišeina. Pajuda, bet velkasi kaip bobutė per parkelį, iš serijos, ach, koks gražus šiandien oras, kaip jums, kaimyne, atrodo? Civikas. O tas netraukiantis eskortas, aišku, irgi taip pat, bet su jo pirmu bėgiu palyginus, vistiek labai greit atrodydavo, todėl pirmu važiuodavau porą metrų, paskui mesdavau antrą... laugh.gif Tiems kitiems tai vistiek nelabai turbūt kaip atrodydavo, nežinau hihihi.gif

Tai va, mielieji žmonės. Jei koks senas bezdalas įšoks į žiedą aukščiau aprašyta technologija, nekeikit jo labai - aišku, kad stabdys, aišku, kad nervuoja, bet gal jis žmogus visai netyyyyyyčia unsure.gif
Atsakyti
Šiaip antru iš vietos teoriškai kaip ir negalima.Na,bet jei mašina važiuoja...Porą kartų buvo taip,kad išlekiu į gatvę ir stebiuosi,ko taip lengvai ir greitai,čiupt už pavarų svirties-o ten trečias doh.gif lotuliukas.gif
O šiaip tai buvo čia kada sankryžoje:man žalia,važiuoju 70km/h greičiu,o iš priešingos juostos manęs nepraleidęs vienas toks apsisukė man prieš nosį ir vietoj to,kad nešdintųsi greičiau iš ten...(gal pavėlavo antrą įsijungt),na,tai žmogeliui matyt viską mano žviegiantys ratai pasakė,pypint nebereikėjo doh.gif Gerai kad iš paskos niekas nevažiavo blink.gif
Atsakyti
Manau, nereikia nieko auklėt- ir taip daugybė tų avarijų įvyksta ir be auklėjimų. Kam gadinti sau ir kitiems nervus, kam daryti taip, kad tave paskui keiktų, juk visko pasitaiko, gal žmogelis netyčia tau prieš nosį iššoko ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Sevika @ 2007 03 18, 18:33)
Manau, nereikia nieko auklėt- ir taip daugybė tų avarijų įvyksta ir be auklėjimų. Kam gadinti sau ir kitiems nervus, kam daryti taip, kad tave paskui keiktų, juk visko pasitaiko, gal žmogelis netyčia tau prieš nosį iššoko ar pan.

netyčia iššoko nu atsiprašau blink.gif koks dar netyčia kelyje blink.gif tokių netyčia n per dieną tenka matyt doh.gif tai tada aš taip pat netyčia galiu važiuot kaip važiavus ir įvažiuot tam netyčia užkišusiam pagal tave g.gif jis gi užkišo jis ir kaltas būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 19, 18:07)
tsakant taip.. As tokiems individams ziebiu ilgom, priesrukinem (zodz, visom 6-iom).. jagut neatsipraso uz uzlindima ir dar visaip trukdo toliau vaziuot - bunu piktybine aukletoja (jei yr upo) biggrin.gif
O policija man net i vagystes vieta neatvaziavo (iskvieciau viena pavasario ryta, aptikus savo auto be faru).. pasiule atvaziuot i nuovada parasyt pareiskimo  blink.gif sakau, o kaip man vaziuot? juk draudziama vaziuot be faru... Anie gana grubiai uzsimine apie taxi paslaugas. Aisku, pas juos nevaziavau. Uz ka jie algas gauna? uz tupejima krumuose?

As taip pat be numeriu, nes man juos pavoge pas juos vaziavau biggrin.gif sake nieko tokio vaziuokit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 03 18, 18:42)
netyčia iššoko nu atsiprašau  blink.gif  koks dar netyčia kelyje  blink.gif  tokių netyčia n per dieną tenka matyt  doh.gif  tai tada aš taip pat netyčia galiu važiuot kaip važiavus ir įvažiuot tam netyčia užkišusiam pagal tave  g.gif  jis gi užkišo jis ir kaltas būtų  bigsmile.gif

na yra tikrai netycia ir "netycia,cha?" negi kiekvienam bedziui dausi i uzpakali? As kartais ilgom zybteliu, kartais pypinu, kartais nieko nedarau (jei nelabai isgasdino) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sevika @ 2007 03 18, 18:33)

Man per pusmeti tokiu netycia 5 pasitaike... 2 per plauka nuo avarijos... gerai kad kita juosta laisva buvo... Per tokius netycia ir namo gali niekada nesugryzt doh.gif Jei sedi uz auto vairo turi suvokti ir prisiimti atsakomybe uz savo ir kitu eismo dalyviu sauguma, o jei nesugebi apskaiciuoti rizikos, ivertinti savo ir automobilio galimybiu tai nera ko isvis i trasa vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 18, 23:31)
na yra tikrai netycia ir "netycia,cha?" negi kiekvienam bedziui dausi i uzpakali? As kartais ilgom zybteliu, kartais pypinu, kartais nieko nedarau (jei nelabai isgasdino) smile.gif

nu nedaužiu į užpakalį, tfu tfu tfu stabdžiai dar nepavedė ir tokioj situacijoj užpakaly važiuojantys irgi nė karto dar neįvažiavo man user posted image o prieš tai tiesiog atsakiau į komentarą, kad jeigu ''netyčia'' užkišo, tai aš taip pat sėkmingai ''netyčia'' galėčiau irgi įvažiuot į užpakalį user posted image bet nesakiau, kad taip darau user posted image Kartais tai taip ir kyla noras tokiems netyčiniams taip padaryt, bet kaip jau kažkur kažkada rašiau, man mašina reikalinga ir per didelė man prabanga būtų pusdienį kely prastovėt laukiant policijos, o po to dar ir laukt kol mašina sutaisyta būtų, laiko man savo gaila tongue.gif taigi tiesiog papynu tokiems ''netyčiukams'' tongue.gif

QUOTE(Kutvėliuke @ 2007 03 18, 23:44)
Man per pusmeti tokiu netycia 5 pasitaike... 2 per plauka nuo avarijos... gerai kad kita juosta laisva buvo... Per tokius netycia ir namo gali niekada nesugryzt  doh.gif Jei sedi uz auto vairo turi suvokti ir prisiimti atsakomybe uz savo ir kitu eismo dalyviu sauguma, o jei nesugebi apskaiciuoti rizikos, ivertinti savo ir automobilio galimybiu tai nera ko isvis i trasa vaziuot.

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Tik vat netyčiukų tokių man žymiai daugiau pasitaikė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eni: 19 kovo 2007 - 00:24
Su 88metu senuku kiek sunkiau, bet mergele viena kuri vaziuoja neziuredama i soninius veidrodelius, tai paauklejau su drauge. Buvo taip kad su drauge vaziavom is uzmiescio i miesta, isukus i miesta iskart atkreipiau demesi i kokia tai keista vaziuotoja, nu bet ka, pilna tokiu, nieko negali sakyti, reikia gi kartais taikytis, bet ta diena neistveriau, rikiavosi tai is pirmos i antra tai is trecios i antra ir svarbiausia visiskai nesizvalgydama i soninius veidrodelius, tai tada jau pasiutau kai trecia karta taip uzkiso, kad vos neatsitrenke, tada aplenkiau, vilkausi gal 20 greiciu, po to prie sankryzos sustojau, ir nepradejau vaziuoti specialiai o ji man tik pyp pyp ant signalo, issokom su drauge, jin viena veidrodeli, as kita nuspyriau ir pasakiau, kad tau jie nereikalingi. Tikrai nenoriu pasirodyti kazkokia, bet zinokit tokios varnos gali isvaryti is kantrybes bet ka, nebutinai varnos, pastebejau kad ir vyru glusu. Geriausia tai aplenkti ir begti kuo toliau nuo vairuotoju tokiu, o del avarines situacijos tai i policija galima kreiptis, tas pats kas avarija. drinks_cheers.gif
Atsakyti