Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima paauklėti

QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 26, 23:57)
esu dabar pikta

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Eni @ 2006 12 27, 00:42)
nė karto nesakiau, kad vien BMW vairuotojai švelniai sakant išsiskiria iš kitų (jie tik vieni iš jų)  tongue.gif   

QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 27, 01:33)
Pati parasei "vien bmw vairuotojai issiskiria is kitu (jie tik vieni is ju)", kaip bevartysi - tau bmw vairuotojai vieni tu pabaisu...

o dabar pažiūrėk ką aš parašiau ir ką tu pacitavai umn.gif
zhmonijus išmok skaityt viską iš eilės, o ne tik tas vietas kurios tau parankios pykčiui išlieti tongue.gif
jei jau cituoji tai būk maloni cituoti taip, kad neiškraipyti minčių tongue.gif
taip taip jie man vieni iš tų "pabaisų" (čia ne pati sugalvojau, o iš tavęs pasiskolinau šitą žodį), bet ne vienineteliai.

Taip taip tema išsemta tongue.gif pykčiui vietos nebėra tongue.gif kaip gerai, kad kely mums susitikt tikimybė tikrai maža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2006 12 27, 01:42)
O kalbant į temą, tai vat man užsinorėjo paauklėt troleibusų vairuotojus, bet nesugalvoju kaip mastau.gif  Nervina kai kelyje, kur yra dvi juostos važiuoti viena kryptim, trūlai važiuoja abiem juostom, kad norėdamas jį apvažiuot jau turėtum išlįst į priešpriešinio eismo juostą aggressive.gif  ir ką tu jam padarysi jis gi didelis, tipo "tu man nieko nepadarysi, o aš tai iš tavęs blyną padarysiu"  umn.gif

as viena paauklejau, tik gaila kad ne savo noru. Boba persirikiuodama is antros juostos i pirma aplinkui neziurejo. Ir po to akis man ir mentams bande plesyti, kad as jai masina uzkisau rikiuodamasi i antra juosta ( kai sukes vidury pirmos juostos voliojosi).
Tada smagu nebuvo, nes masina man irgi kasdien reikalinga, tai savaite su darbo kabluku ( dvivieciu) turejau vazineti ir dar prie kitu derintis. Bet uztat, kaip sirdi pagloste, kai suzinojau, kad ja is darbo atleido ( uz mane gavo papeikima, bet nepasimoke... ir toliau taip pat vazinejo)
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 12 27, 14:53)
as viena paauklejau, tik gaila kad ne savo noru. Boba persirikiuodama is antros juostos i pirma aplinkui neziurejo. Ir po to akis man ir mentams bande plesyti, kad as jai masina uzkisau rikiuodamasi i antra juosta ( kai sukes vidury pirmos juostos voliojosi).

Cia tai Jus ja gerai nubaudet ax.gif Gal kita karta atsargiau vairuos blush2.gif
Atsakyti
Silvute, nu tikrai nubaudėt, bet ir nepasimokė iš vieno karto blink.gif

P.S. Paskaitykit kam įdomu: Kokius automobilius vairuoja autoįvykių kaltininkai?

Matyt nebereikalo linksniuojami vis tie patys automobiliai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eni: 28 gruodžio 2006 - 04:29
QUOTE(Eni @ 2006 12 28, 05:16)
Silvute, nu tikrai nubaudėt, bet ir nepasimokė iš vieno karto  blink.gif
P.S. Paskaitykit kam įdomu: Kokius automobilius vairuoja autoįvykių kaltininkai?

Matyt nebereikalo linksniuojami vis tie patys automobiliai  tongue.gif

Opeliai ten neminimi thumbup.gif Aš su opeliuku važinėju.O labiausiai tai man kliūna moteriškės su naujais BMW ir džipais asfaltiniais.Prisiperka nuliovų mašinų ir galvoja,kad jau nebeegzistuoja joms taisyklės unsure.gif O kultūra keliuose tai nulinė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2006 12 28, 05:16)

Pasiskaicius straipsni, persasi tik viena isvada:
Malonu, kad vairuojamas tavo automibilis yra pirmoje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
"Analizuojant, kiek iš 100 tos pačios markės "Lietuvos draudime" draustų mašinų patenka į įvykius, matyti, kad tarp "nelaimingiausių automobilių" daugiausia japoniškų ir prancūziškų."

Taigis.... nebekurstysiu senos diskusijos apie bmw vairuotoju pavojinguma. manau, kad si citata puikiai padeda taska ir parodo, kas buvo teisus, o kas teorijas is pirsto lauze wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 28, 21:39)
"Analizuojant, kiek iš 100 tos pačios markės "Lietuvos draudime" draustų mašinų patenka į įvykius, matyti, kad tarp "nelaimingiausių automobilių" daugiausia japoniškų ir prancūziškų."

Taigis.... nebekurstysiu senos diskusijos apie bmw vairuotoju pavojinguma. manau, kad si citata puikiai padeda taska ir parodo, kas buvo teisus, o kas teorijas is pirsto lauze wink.gif

Gal aš ir ne į temą, bet į avarijas tai gal ir papuola kiti auto, bet kiek teko matyti išsitėškusių BMW pvz į kokį stulpą, medį ar griovį įsiritusį, kad iš auto nieko visiškai neliko, o važiavę žuvo... Gal čia apie smulkias avarijėles rašė... Nors galiu ir klysti.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2006 12 28, 19:32)
Opeliai ten neminimi thumbup.gif Aš su opeliuku važinėju.

drinks_cheers.gif

QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 28, 20:39)

"„Tiesa, čia skirtumas nėra labai didelis. Pavyzdžiui, jei „BMW 318“ avarijų dažnis yra 7,9 proc., „Honda Civic“ - 7,8 proc., tai „Renault Laguna“ patekimo į avarijas dažnis siekia 5,6 proc., o „Volkswagen Golf“ - 5 proc.“, - komentavo V.Lopeta. " (citata iš http://www.delfi.lt/...hp?id=11624273)

Susidaro įspūdis, kad kai kas skaityti nemoka arba mato tik tai ką nori matyti lotuliukas.gif

Beje, šiandien mačiau dar vieną super naglą VW Golf, kuris prie Akropolio esant kamščiui į kairę (nuo Kuro aparatūros sukant į Akropolį), pralėkė vidurine juosta ir užkišo savo Golf'ą sankryžoj prieš Hondą. Hondikės vairuotojas bandė paauklėt ir nepraleist pats pavažiuodamas į priekį, bet Golfas užtvėrė jam kelią doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2006 12 29, 02:30)
"„Tiesa, čia skirtumas nėra labai didelis. Pavyzdžiui, jei „BMW 318“ avarijų dažnis yra 7,9 proc., „Honda Civic“ - 7,8 proc., tai „Renault Laguna“ patekimo į avarijas dažnis siekia 5,6 proc., o „Volkswagen Golf“ - 5 proc.“, - komentavo V.Lopeta. " [i

Ui niaaaa niaaa, apie civikus visiškas melas schmoll.gif Mes, civikų vairuotojai, vairuojam labai gražiai ir atsargiai rolleyes.gif O kad autoservise mus pažįsta iš snukių ir sveikinasi, tai tik dėl to, kad mes tokie įsimintini ir mieli žmonės ax.gif Ir važinėjam taisyklingai, ne daugiau 2jų didesnių skardų lyginimų per metus schmoll.gif O kaltininkais būnam dar rečiau, tik kas antrą kartą. Tfū tfū tfū ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 gruodžio 2006 - 10:43
QUOTE(Noa @ 2006 12 29, 11:42)
Ui niaaaa niaaa, apie civikus visiškas melas schmoll.gif  Mes, civikų vairuotojai, vairuojam labai gražiai ir atsargiai rolleyes.gif  O kad autoservise mus pažįsta iš snukių ir sveikinasi, tai tik dėl to, kad mes tokie įsimintini ir mieli žmonės ax.gif  Ir važinėjam taisyklingai, ne daugiau 2jų didesnių skardų lyginimų per metus schmoll.gif O kaltininkais būnam dar rečiau, tik kas antrą kartą. Tfū tfū tfū ph34r.gif

gerai cia lotuliukas.gif turejau civika, tai papuole i beda gal 5 kartus, bet ne karto nebuvom kalti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2006 12 29, 13:42)
gerai cia  lotuliukas.gif turejau civika, tai papuole i beda gal 5 kartus, bet ne karto nebuvom kalti  tongue.gif

Nu va matai. Tai išvedam vidurkį - du civikai, 9 autoįvykiai, ir tik dėl 2jų kalti civikai. Mizeris bigsmile.gif Civikai - saulutės mūsų keliuose! lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 gruodžio 2006 - 19:25