Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima paauklėti

QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 22, 18:33)
kol visi is soko atsigavo, anas nuvaziavo.. niekas numeriu neuzsirase..o maniskis uzsirase  thumbup.gif ir dabar gales rekt tas asilas kiek nores... ot  mirksiukas.gif

hihihi.gif Vat ir ablomčikas vienam ereliui hihihi.gif Nu net žvygtelėjau patyliukais laugh.gif

QUOTE(Eni @ 2006 12 22, 19:29)
saugotis tokių eksponatų, ypač patariu saugotis žalių BMV topsecret.gif

O ką tie žali???????? blink.gif Ypatingai aršūs? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 12 22, 18:59)
O ką tie žali???????? blink.gif  Ypatingai aršūs? unsure.gif

Aha scare.gif ypatingai tokių kely saugotis reik, keli kaimynai stupid.gif turi tamsiai žalias BMV'ikes, teko susitik kelyje: posūkis pas juos dar neišrastas, migruoja iš juostos į juostą, pakišinėja vis kam nors šikną arba šoną, iš kiemo net nelabai sugeba išvažiuot be avarinių situacijų aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 12 22, 12:19)
<...> Nu ką daryt su BMW kuris rikiuojasi iš eilės į eilę tiesiai į tave, posūkio nerodo, nes jam neįdomu, kad tu ten stovi, kaip nori, taip dink, iš serijos, dabar aš čia važiuosiu? Ir bliamba jie visi taip daro. Kokia kita mašina tai dar pasižiūri, ar tu jį praleidi, o BMW vienodai, jis jaučiasi, kad jo pirmumas yra bet kada wacko.gif

Aš tai darau paprastai: įmetu durnių rolleyes.gif tai reiškia, kad jei tu, stovintis šalia, nerodai posūkio, vadinasi logiška, kad nemanevruoji, tobyš, nesirikiuoji ir niekur nesuki, vadinasi, aš važiuoju kaip važiavusi ir tavęs nepraleidžiu (nes tu juk nesirikiuoji, nes nerodai posūkio). Jei tau pasiseks, spėsi užlįst prieš mane, jei ne, įsimarkiruosi man į šoną (nu, arba aš tau - koks skirtumas) ir turėsi atsakyti, bo KET būsi pažeidęs tu. Mano mašina sena, negaila, jei ir barkštels per šoną - vis tiek kainuos jam, ne man. Nervų negaila, pakankamai stiprius turiu.

Beje, mačiau tokią situaciją prieš porą dienų: bandė vienas gudruolis priešpriešine eismo juosta apvažiuoti kamštį ir užlįsti prieš visus. Tik nepagalvojo bičas, kad pirmoji mašina ims ir užsidegus žaliai pradės važiuoti bigsmile.gif o ji ėmė ir pradėjo... taip ir buvo, kaip sakiau: kaukštelėjo vienas kitam į šoną, po ko kamštis dar labiau padidėjo, o gudruolis, nu nedaug trūko, kad būtų buvęs vietoje nuteistas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 12 23, 11:27)
Aš tai darau paprastai: įmetu durnių rolleyes.gif tai reiškia, kad jei tu, stovintis šalia, nerodai posūkio, vadinasi logiška, kad nemanevruoji, tobyš, nesirikiuoji ir niekur nesuki, vadinasi, aš važiuoju kaip važiavusi ir tavęs nepraleidžiu (nes tu juk nesirikiuoji, nes nerodai posūkio). Jei tau pasiseks, spėsi užlįst prieš mane, jei ne, įsimarkiruosi man į šoną (nu, arba aš tau - koks skirtumas) ir turėsi atsakyti, bo KET būsi pažeidęs tu. Mano mašina sena, negaila, jei ir barkštels per šoną - vis tiek kainuos jam, ne man. Nervų negaila, pakankamai stiprius turiu.

Aš irgi taip darau biggrin.gif Iš serijos, o aš nieko nematau bigsmile.gif Ale kartais būna, kad matydamas akivaizdų ožį - pvz. iš šalutinio kelio drąsiai raunantį į pagrindinį - automatiškai pristabdai - refleksai sudirba...

O avarijos vis tiek nelabai noriu dry.gif Mašina mano - ne atradimas, bet jos lyginimas autoservise - bent 3 savaites trunka, o man mašina kasdien reikalinga dry.gif Be to, prieš pora mėnesių vienas lakūnas man šiknon įlipo. Normaliai taip, mano mašina lėkė 8 metrus doh.gif Jis net nepristabdė, taip kaip lėkė, taip ir pi*o šiknon - nematė, kad mano mašina stovi ant kelio prieš pagrindinį ir praleidžia mašinų srautą. Aišku, jis kaltas. Aišku, jis gavo baudą. Aišku, jam draudimas pabrangs. Ir kas? Aš 4 savaites be mašinos. O po šiknos atstatymo vis tiek kažkas ten girgžda dry.gif O į servisą nuvažiuot laiko neturiu... dry.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir as del tu pensininku... pensininkas pensininkui nelygu, bet nereikia tiketis, kad seno zmogaus reakcija bus tokia.. ir ner cia ko vaidint supratingu, galvot apie savo senus giminaicius, kurie "dar kupini jegu zmones" smile.gif Vieni vairuoja kaip vairave, o kitiems gal jau reiketu susiprast..
O pasisakymas, kad saugotis zaliu BMW, tai toks pat, kaip "saugokites - ufonautai puola"..toks pats is pirsto lauztas. Aisku, agresyvesni vairuotojai renkasi agresyviau atrodancias masinas, bet buna labai daug isimciu is taisykles.. tuo labiau krtais ir ramus zmones su zaliais BMW vazineja... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 23, 12:22)
Aisku, agresyvesni vairuotojai renkasi agresyviau atrodancias masinas, bet buna labai daug isimciu is taisykles.. tuo labiau krtais ir ramus zmones su zaliais BMW vazineja...  lotuliukas.gif

Nu zhmonijau, gi pajuokavo žmogus smile.gif Apie žalius BMW.

O apie ramius žmones, žaliais BMW važinėjančius... Hm... Apie ramius žmones, BMW važinėjančius bigsmile.gif Hm... Nu legendos eina, kad tokių yra, bet sutikt ne kasdien pasitaiko doh.gif Ramūs žmonės važinėja sau VW passatais arba audi kokiom nors, man taip atrodo smile.gif

Vat aš pereitą savaitę buvau ramų BMW sutikus. Važiavo sau gatve - nei greitį viršija, nei aplenkt prieš jį važiuojantį baudžiasi, nei iš juostos į juostą makaluojasi, nei į žiedą lenda metras prieš žiedu važiuojantį, nieko - net nustebau. Čia dabar, galvoju, kažkoks keistas BMW, su asmenybės sutrikimais, gal jis kokiu citroenu jaučiasi... biggrin.gif

Nors kita vertus, sako, žalia spalva nervus ramina. Tai gal jie tikrai ramesni už kitus. Ramiai sau lenda visur kaip tarakonai ir nuvažiuoja ant 14os, ir vargo nemato, visai nesusinervina biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif o as gi negaliu pakest zaliu masinu lotuliukas.gif (galiojant kiaulystes desniui, ko gero kita mano masina bus kaip tycia zalia) lotuliukas.gif
geriausia baika su tais bmw, kad policija itartinai ziuri... manes dar nei kart nestabde (su ta masina...tpfu tpfu tpfu), o vyriski mano jau bent 2 kartus ax.gif
Atsakyti
o as siandien is ryto maciau tokia situacija:

pasuka mergina i automobiliu stovejimo aikstele prie pardos, aisku ten vietos nera, kamstis tongue.gif , ir as einu priesais sitos merginos automobili ir kad isleks is priekio peugeot 407 pypsendamas, rankomis maskatuodamas, kad dinktu visi is kelio, tai vos spejau atsitraukt, butu sutrine doh.gif , o ta mergina net pasimete jai nei atgal (nes uz jos gal 4 masinos), nei i sona (nes yra norinciu isvaziuoti is aiksteles), o kad ji galetu i prieki pavaziuoti, tai peugeot galetu atgal duoti, nes uz jo uzpakalio nei vienos masinos nera, tai visi normaliai ir pravaziuotu, ir as praeiciau biggrin.gif, bet tai ne pasitrauke gal 1 cm atgal bash.gif , dideli darba padare doh.gif, pries sventes jokio pakantumo aplinkiniams verysad.gif . Tai ta mergina vietoj to, kad toliau sau nervu negadinti atsidare dureles, islipo, paspaude signalizacija ir paliko viduri kelio masiniuka ir nuejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Nu bet kai pamaciau, kad peugeot sparnas aplamdytas, tai man jau viskas aisku pasidare, kas per vairuotojas doh.gif

Po tokio rytmetinio ivykio buvau siokiame tokiame soke, galvojau kaledu nevidat unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 23 gruodžio 2006 - 16:14
QUOTE(Kenya @ 2006 12 23, 10:27)
Aš tai darau paprastai: įmetu durnių rolleyes.gif

Daryčiau ir aš taip jei man mašiniuko nereiktų, jei neskubėčiau, jei lįsčiau į kelią šiaip sau. Bet kai važiuoju, tai turiu galutinį tikslą, kur turiu nuvažiuot, o stovėjimams kelyje puse dienos laiko mano dienotvarkėje nėra tongue.gif
P.S. aišku nepraleidinėju kiekvieno lendančio, t.y. pagal situaciją naudojuosi funkcija ala nieko nematau lotuliukas.gif bet jei matau kad lendančiajam dzn, tai man ne dzn, taigi įjungiu kitą funkciją "duok durniui kelią" biggrin.gif

QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 23, 11:22)
1. Pasisakysiu ir as del tu pensininku... pensininkas pensininkui nelygu,
2. O pasisakymas, kad saugotis zaliu BMW, tai toks pat, kaip "saugokites - ufonautai puola"..
3. bet buna labai daug isimciu is taisykles.. tuo labiau krtais ir ramus zmones su zaliais BMW vazineja...  lotuliukas.gif

1. taip pat nelygūs jaunuolis jaunuoliui ką tik teises išsilaikę, nelygūs teises nusipirkę personos, nelygūs suaugęs žmogus kitam suaugusiajam žmogui, čia jau n aspektų reiktų žiūrėt, o ne amžių tongue.gif
2. Grynai iš praktinės pusės, kai pamatysiu kely BMW'ą neišsiskiriantį iš kitų "elgesiu" būtinai informuosiu lotuliukas.gif ufonautų nemačiau ir napažįstu lotuliukas.gif
3. Nesakau, kad išimčių nebūna tongue.gif
Atsakyti
stebek ne tik bmw, o pvz ir Calibras... pamatysi, kad ne tik bmw vairuoja kazkokie issisokeliai. Susidaro ispudis, kad pati manai, jog bmw zmones perka tik del kazkokio "pasirodymo" (juk visi bmw vairuotojai yra ereliai). aj.. beprasmes kalbos, man tai visai dzin, ka apie mane kiti eismo dalyviai mano, tik tegul elgiasi kaip su visais, o ne kaip su potencialia "issisokele kamikadze", kuriai reikia uzkist, kol ji dar pati neuzkiso (siandien apturejau autostradoj malonuma su Calibra pakovot, tai esu dabar pikta)
Tai, kad ne amziuje esme gal ir tiesa.. bet irodyk Tu man, kad pensininko reakcija tokia pat, kaip 30-mecio?
Atsakyti
ai dzn ir man irnesakyk.gif ką čia bekalbėt su pikta zhmonijus lotuliukas.gif
pažiūrėk kur pyktį lieji tongue.gif nė karto nesakiau, kad vien BMW vairuotojai švelniai sakant išsiskiria iš kitų (jie tik vieni iš jų) tongue.gif

O kalbant į temą, tai vat man užsinorėjo paauklėt troleibusų vairuotojus, bet nesugalvoju kaip mastau.gif Nervina kai kelyje, kur yra dvi juostos važiuoti viena kryptim, trūlai važiuoja abiem juostom, kad norėdamas jį apvažiuot jau turėtum išlįst į priešpriešinio eismo juostą aggressive.gif ir ką tu jam padarysi jis gi didelis, tipo "tu man nieko nepadarysi, o aš tai iš tavęs blyną padarysiu" umn.gif

Atsakyti
Na bet ir nusisnekejimas! Pati parasei "vien bmw vairuotojai issiskiria is kitu (jie tik vieni is ju)", kaip bevartysi - tau bmw vairuotojai vieni tu pabaisu...
pykcio as nelieju, tik nusisnekejimu nepagristu nepernesu smile.gif
tema issemta
Atsakyti