QUOTE(Noa @ 2006 12 22, 12:19)
<...> Nu ką daryt su BMW kuris rikiuojasi iš eilės į eilę tiesiai į tave, posūkio nerodo, nes jam neįdomu, kad tu ten stovi, kaip nori, taip dink, iš serijos, dabar aš čia važiuosiu? Ir bliamba jie visi taip daro. Kokia kita mašina tai dar pasižiūri, ar tu jį praleidi, o BMW vienodai, jis jaučiasi, kad jo pirmumas yra bet kada
Aš tai darau paprastai: įmetu durnių
tai reiškia, kad jei tu, stovintis šalia, nerodai posūkio, vadinasi logiška, kad nemanevruoji, tobyš, nesirikiuoji ir niekur nesuki, vadinasi, aš važiuoju kaip važiavusi ir tavęs nepraleidžiu (nes tu juk nesirikiuoji, nes nerodai posūkio). Jei tau pasiseks, spėsi užlįst prieš mane, jei ne, įsimarkiruosi man į šoną (nu, arba aš tau - koks skirtumas) ir turėsi atsakyti, bo KET būsi pažeidęs tu. Mano mašina sena, negaila, jei ir barkštels per šoną - vis tiek kainuos jam, ne man. Nervų negaila, pakankamai stiprius turiu.
Beje, mačiau tokią situaciją prieš porą dienų: bandė vienas gudruolis priešpriešine eismo juosta apvažiuoti kamštį ir užlįsti prieš visus. Tik nepagalvojo bičas, kad pirmoji mašina ims ir užsidegus žaliai pradės važiuoti
o ji ėmė ir pradėjo... taip ir buvo, kaip sakiau: kaukštelėjo vienas kitam į šoną, po ko kamštis dar labiau padidėjo, o gudruolis, nu nedaug trūko, kad būtų buvęs vietoje nuteistas
Lietuvoje yra trys sritys, kuriose žmonės viską išmano: vaikų auklėjimas, medicina ir kinologija.