Del garbaus amziaus: stovejau III juostu sankryzoje, kur is krastines kaires tik kairen, kitos dvi - tiesiai. Vaziavo vienas diedulis, kuris nutare, kad is II juostos reikia vaziuoti i I. Nu ir spaudzia mane. Nei signalai niekas nepadejo. Susilyginom kitoje sankryzoje, as ant jo iskriokiau, ka jis daro. Tai galiausiai buvau isvadintas malalietka pacanu, kuris nezino KET...
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 19, 14:06)
na man del ne kazkokiu, o del konkreciu priezasciu uzkliuna vairuojantys 3 golfus! Tai zalias skustas jaunimas, neturintys pinigu rimtesnei "mandresnei" masinai (bmw tikrai brangiau kainuoja... na jei senesnis modelis, tai ne brangiau, bet ryja daugiau...) ir todel perkantys tuos golfus (nes kaip uz tokia kaina jiems cia labai "kruta" masina).
Nu pavyzdžiui, aš ne skusta ir jau nebe visai žaliai jauna, alia vairuoju tą 3 Golfą, o važinėju tai tikrai labai atsargiai nes man tai patvari, paprasta ir ekonomiška mašinytė
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 19, 16:04)
Beje, dar vienas prisiminimas apie avarinę situaciją. Prieš kelerius metus itin įžūliai iš kitos juostos prieš nosį užlindo kažkoks kibiras su neilgos gyvenimiškos patirties individais. Vos užlindo - iš karto stabdyti, nes pasirodo, tarpas tarp manęs ir priešais buvusios mašinos buvo gerokai per mažas, o pirmoji mašina tuo metu irgi lėtino greitį. Piktai pyptelėjau, tai minėti individai per langus ėmė rodyti priekinių galūnių vidurines ataugas ir vinguriuoti savo kibirą zigzagais priešais nosį. Paskambinau iš mobilaus į policiją ir paaiškinau situaciją. Sakau, gal koks nors netoliese esantis patrulis būtų suinteresuotas perspėti grėsmę kitiems eismo dalyviams keliantį vairuotoją? Pareigūnas saldofonišku balsu pareiškė: "Jeigu norite, atvažiuokite į Giraitės gatvę (čia kelių policijos būstinė Vilniuje) ir parašykite pareiškimą apie įvykį". Na, ką? Ačiū.
Vėliau pažįstamas policininkas paaiškino, kad jeigu norėjau, jog tą džigitą žaliašvarkiai pasivaikytų po miestą, reikėjo iš karto sakyti, kad pastebėjau akivaizdžiai neblaivų vairuotoją.
Vėliau pažįstamas policininkas paaiškino, kad jeigu norėjau, jog tą džigitą žaliašvarkiai pasivaikytų po miestą, reikėjo iš karto sakyti, kad pastebėjau akivaizdžiai neblaivų vairuotoją.
tsakant taip.. As tokiems individams ziebiu ilgom, priesrukinem (zodz, visom 6-iom).. jagut neatsipraso uz uzlindima ir dar visaip trukdo toliau vaziuot - bunu piktybine aukletoja (jei yr upo)
O policija man net i vagystes vieta neatvaziavo (iskvieciau viena pavasario ryta, aptikus savo auto be faru).. pasiule atvaziuot i nuovada parasyt pareiskimo sakau, o kaip man vaziuot? juk draudziama vaziuot be faru... Anie gana grubiai uzsimine apie taxi paslaugas. Aisku, pas juos nevaziavau. Uz ka jie algas gauna? uz tupejima krumuose?
O policija man net i vagystes vieta neatvaziavo (iskvieciau viena pavasario ryta, aptikus savo auto be faru).. pasiule atvaziuot i nuovada parasyt pareiskimo sakau, o kaip man vaziuot? juk draudziama vaziuot be faru... Anie gana grubiai uzsimine apie taxi paslaugas. Aisku, pas juos nevaziavau. Uz ka jie algas gauna? uz tupejima krumuose?
QUOTE(Punktyras @ 2006 12 19, 16:18)
o jei būtų paaiškėję kad jis blaivas, paduotų tave į teismą ir prisiteistų apvalią sumelę už moralinę žalą, ypač jei užsirautum ant kokio to paties žaliašvarkio taip lakstančio ne darbo valandom
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 19, 18:07)
1. tsakant taip.. As tokiems individams ziebiu ilgom, priesrukinem (zodz, visom 6-iom).. jagut neatsipraso uz uzlindima ir dar visaip trukdo toliau vaziuot - bunu piktybine aukletoja (jei yr upo)
2. O policija man net i vagystes vieta neatvaziavo <...> Uz ka jie algas gauna? uz tupejima krumuose?
2. O policija man net i vagystes vieta neatvaziavo <...> Uz ka jie algas gauna? uz tupejima krumuose?
1. reik kovot su tokiais
2. o kam jiems važiuot, neįdomi tu jiems patupės krūmuose, sustabdys ką nors, gaus "kišenpinigių", "pasistiprins" ir vėl nuo pradžių...
QUOTE(reallywomen @ 2006 12 18, 15:22)
Na as dar nevairuoju bet neduok dieve man tokia situacija - tai jauciu pilciau i sikna arba dar geriau, i sona, tokiam vairuotojui (del vairavimo igudziu stokos) o islipus dar ir i marmuze ir nepaziureciau, kad jam 88.
Nu gerai, apvažiuok ir pilk į šoną O į šikną - bandyk, prie tokio greičio. Mokėsi baudą nuo 500 iki 1000 (nes dėduliukas garantuotai linktelės galvą atgal ir jam aną skaudės), o kieno mašiną taisyt brangiau - jo šikną ar tavo priekį - tai dar klausimas O už į marmūzę - visgi ne 500, o 1000 (sunkinanti aplinkybė).
Įrodysi, kad jis kaltas? Bandyk. jei liudininkų turi. O jei neturi, nėr ko net pradėt putų leist... Kartą pabandysi, apsimokėsi ir ramu bus...
Šiaip nežinau, ką su tokiais daryt - man užkliūva mažiau diedukų, o daugiau golfininkų ir BMWistų... Nu ką daryt su BMW kuris rikiuojasi iš eilės į eilę tiesiai į tave, posūkio nerodo, nes jam neįdomu, kad tu ten stovi, kaip nori, taip dink, iš serijos, dabar aš čia važiuosiu? Ir bliamba jie visi taip daro. Kokia kita mašina tai dar pasižiūri, ar tu jį praleidi, o BMW vienodai, jis jaučiasi, kad jo pirmumas yra bet kada
O neseniai važiavau Kaune iš Varnių į Tvirtovės alėją, į kalną. Ten greitis 70, visi važiuoja 79, po darbo, tokia falanga - pirma eilė pilna, antra pilna, trečia pilna. Ir nei iš šio, nei iš to tarp pirmos ir antros eilės atsiranda golfas Rauna golfas ant 120, už vairo - pacukas, šalia - blondinė. Naują eilę atidarė, ponimajete Nu visi pypint, iš serijos, dink iš čia. Tai anas ir dingo - kažkam baisingai užkišdamas, atidarė naują eilę tarp 2 ir 3 Vėl visi pypina, vėl visi stumdosi... O golfas kaip važiavo, tap ir nuvažiavo ant savo 120
Šiaip pastebėjau, kad golfai būna dvejopi - vienus vairuoja tvarkingos moteriškės, o kitus bjaurūs pacukai. O BMW su tvarkingom moteriškėm už vairo - 1 iš 100 Būna, bet labai jau retai
as net nesu ta viena is simto turbut... bet ir ne viena is tu 99 idiotu ej, ne viskas tik juoda arba balta. Posukius rodau..tik ne visi ziopli diena mato
Siandien mana vyrs dave dziazo.. Gerai jam baigesi, kad lenke is kitos puses viena potencialu savizudi, kuris tuo metu rove be posukio i trecia juosta, pries nosi visiems ir net nemane spaust gazo.. Rezultatas - 4 masinos vienoje eileje viena i kita susiinstaliavusios. O tas uzkisinetojas islipes rekia ant visu.. kol visi is soko atsigavo, anas nuvaziavo.. niekas numeriu neuzsirase..o maniskis uzsirase ir dabar gales rekt tas asilas kiek nores... ot
Siandien mana vyrs dave dziazo.. Gerai jam baigesi, kad lenke is kitos puses viena potencialu savizudi, kuris tuo metu rove be posukio i trecia juosta, pries nosi visiems ir net nemane spaust gazo.. Rezultatas - 4 masinos vienoje eileje viena i kita susiinstaliavusios. O tas uzkisinetojas islipes rekia ant visu.. kol visi is soko atsigavo, anas nuvaziavo.. niekas numeriu neuzsirase..o maniskis uzsirase ir dabar gales rekt tas asilas kiek nores... ot
QUOTE(Noa @ 2006 12 22, 12:19)
1. Šiaip nežinau, ką su tokiais daryt - man užkliūva mažiau diedukų, o daugiau golfininkų ir BMWistų...
2. Nu ką daryt su BMW kuris rikiuojasi iš eilės į eilę tiesiai į tave, posūkio nerodo, nes jam neįdomu, kad tu ten stovi, kaip nori, taip dink, iš serijos, dabar aš čia važiuosiu? Ir bliamba jie visi taip daro. Kokia kita mašina tai dar pasižiūri, ar tu jį praleidi, o BMW vienodai, jis jaučiasi, kad jo pirmumas yra bet kada
2. Nu ką daryt su BMW kuris rikiuojasi iš eilės į eilę tiesiai į tave, posūkio nerodo, nes jam neįdomu, kad tu ten stovi, kaip nori, taip dink, iš serijos, dabar aš čia važiuosiu? Ir bliamba jie visi taip daro. Kokia kita mašina tai dar pasižiūri, ar tu jį praleidi, o BMW vienodai, jis jaučiasi, kad jo pirmumas yra bet kada
1.
Paskaičiau šiandien visą temą, nu žinot ką nereik čia varyt ant pensininkų pagalvokit apie savo tėvus apie dėdes (gal pas ką dar ir seneliai yra pakankamai jauni), kurie yra pensijinio amžiaus, bet toli gražu taip nesijaučia ir tokie nėra nei pagal išvaizdą nei pagal savijautą, o tai tiesiog garbaus amžiaus sulaukę, vis dar kupini jėgų darbingi žmonės
Čia tie, kurie sako, kad pensininkams vos ne teises atimt reikia, tai atrodo tikrai nevyresni nei penkiolikiniai
2. Mažu teises nusipirkę ir nežino kaip posūkis įsijungia O ką daryt su tokiais išeitys dvi: 1. įvaryt į subinę (daug galvos skausmo turėsi - nepatariu); 2. saugotis tokių eksponatų, ypač patariu saugotis žalių BMV