prisiskaičiau čia visokių situacijų ir turbūt eilinį kartą susinervinau prisiminus savo matytus atvejus per NETGI DU vairavimo mėnesius biggrin.gif biggrin.gif ax.gif

yra tekę matyt, kaip motociklai įspraudžia Mitsubishi į stotelę ir vienas šūstriukas duoda jam snukin, nes Mitsubishis nespėjo apsisukt iš priešpriešos ir motociklininkas įsimūrijo jam į priekinį ratą. visiškai nesvarbu tai, kad stovėjau pirma prie stop linijos, o tie motociklistai labai faini ir mane aplenkę įlindo į sankirtą laukt žalios.

šiandien keliu palei pajūry važiuojant buvau maloniai priversta rinktis, ar noriu netekt pusės mašinos, ar noriu pasivažinėt krūmais - mašina iš priešais parlėkė vos ne kelio viduriu. smagu biggrin.gif

šiandien gyvenamųjų namų (kiemo) teritorijoje BMW važiavo atbuline eiga ir žiūrėjo tik į dešinę. aš parvažiavau iš kairės ir gerai, kad nesu marozas piktas, kuriam reik mašiną žūtbūt tvarkyt, o pinigų gaila. apipynai, vos pirštu nepagrūmojau, o jis labai supyko - ne elitas, kai panelė su klevu pypina, nes padarei blogai, o nenori to pripažint.

labai smagu, kai avarines situacijas sukelia žmonės, kurie nerodo posūkių rikiuodamiesi, kurie juostų susiaurėjime vaidina visagalius ir skrenda lekia, o po to tiesiog užkiša mašiniuką prieš mane. dar labai mėgstu, kai avarines situacijas sukelia pėstieji ir tiesiog nueina - aš sveikas ir man nusikakot.. ir dar labai mėgstu diagnozę "BLONDINĖ, todėl nepykit" turinčias merginas/moteris, išvažiuojančias iš šalutinio kelio su nauju porsche džipu ir numeriais "Lorri". ech, tos storos pilvotų vyrų piniginės...

bet šiaip tai manau, kad tas paauklėjimas nelabai padės. šiandien apipypinau, o rytoj jis jau pamiršo. šiandien pristabdžiau, jis įmūrijo man į galą, o po pusmečio jis vėl taip elgias. čia toks tiesiog savo kantrybės ir nervų tikrinimas gautųsi su auklėjimu. o ir policijai nebelabai rūpi skambučiai ir pranešimai tokie. jei į vagystės vietą (lango išmušimas ir turto pagrobimas iš automobilio) vyksta dvi - dvi su puse valandos, tai kaip gali elgtis sulaukę skambučio apie žmogų, kuris tris kartus užkišo ir po to "nuskrido" gatve? tuo labiau dabar, kai per dieną patrulių mašinai tenka ~3l kuro ax.gif 4u.gif