QUOTE(odelija1 @ 2009 02 12, 16:43)
Crassula
gerbiamoji,ziuredama i spidometra tikriausiai pamirsti ir aplink apsidairyti,kaip sakoma puolimas geriausia gynyba vistele,greicio virsijimas iki 10 yra nebaudziamas
Jis yra baudziamas, tik bauda maza- del to tokiu vairuoju negaudo. Pelnas mazas.
Del visteliu. As tokia maniera diskutuoti sau neleidziu. Na, tiesiog man kazka, kaip nors isvadinti yra nemalonu ir beprasmiska. Na, zooterminais kalbant, asiliska
Beja, jei kalbet apie vistas- tai jos yra save saugantys gyvunai, nelinke konfliktuoti ir aukleti, rupinasi savo visciukais... Vat - todel galima sakyti gavau komplimenta. Aciu. Noreciau tokiam stiliuje vairuoti.
O del mano termino Visteliai -ereliai tai jis nebuvo taikytas kam nors asmeniskai:)
Gavosi, vagie ,kepure dega
Papildyta:
QUOTE(sigita @ 2009 02 12, 16:09)
negaliu pakesti uzkisinetoju... siandien kaip tik uzlindo mersas pries nosi. eismas intensyvus, vaziuoju vidurine juosta, uz sankryzos tas pyp.... ilindo(jo pusej "baigesi juosta"), tarpas pries mane buvo toks, kad vos vos tilpo, turejau staigiai stabdyti, nes jis ilindes dar per stabdzius kale
As is to pykcio ir isgascio papypinau ir sau sededa pasikeikiau - tai tam svolaciui matote nepatiko, kad vaziuoju is paskos, eme issidirbineti mirksint zaliam sviesoforui bande be reikalo stabdyti, kad as nespeciau sankryzos pravaziuoti. Bet kai sakydavo mano mociute ; Duok durniui kelia, pats protingesnis busi.....
Man irgi bjauru , kai uzkisa. Bet jei matai, kad juosta baigiasi - tai akivaizdu, kad jam reikejo rikiuotis i jusiske. As tokiais atvejais stengiuos sumazinti greiti ir leisti zmogui persirikiuoti
Bet ne visada taip gaunasi.