Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima paauklėti

QUOTE(Nakviša @ 2009 02 12, 11:13)
Šita...  blush2.gif  Grįžus iš Sverige, netyčia liko toks įprotis - susukti 112 ir informuoti apie tai pareigūnus.

Vat...  cool.gif

Cia apie mane informuoti? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
negaliu pakesti uzkisinetoju... siandien kaip tik uzlindo mersas pries nosi. eismas intensyvus, vaziuoju vidurine juosta, uz sankryzos tas pyp.... ilindo(jo pusej "baigesi juosta"), tarpas pries mane buvo toks, kad vos vos tilpo, turejau staigiai stabdyti, nes jis ilindes dar per stabdzius kale doh.gif As is to pykcio ir isgascio papypinau ir sau sededa pasikeikiau - tai tam svolaciui matote nepatiko, kad vaziuoju is paskos, eme issidirbineti mirksint zaliam sviesoforui bande be reikalo stabdyti, kad as nespeciau sankryzos pravaziuoti. Bet kai sakydavo mano mociute ; Duok durniui kelia, pats protingesnis busi.....
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 02 12, 11:46)
O tai atleiskite uz klausima- kokiam cia kelyje 60 km. per valanda?

ups

O kodel sakot uzkisa? Juk gatve ne tik jusu, tai nereiktu taip isizeidineti. Gal zmogui reikia pasukti ir tik is tos juostos gali
O beja is kur tokios zinios, kad 30 km. per valanda greiciu?
Kartais labai keistai pasijauti- vaziuodamas leistinu 50 km greiciu mieste ir sulaukdamas pypsejimu is paskos vaziuojanciu ereliu- visteliu.
nono.gif
Matyt pati esi vistele-erele  bicycle.gif
ir jei nezinai ,kad kaune daug kur greiitis skiriasi,siaip izenklus dairytis reikia,o uz leta vaziavima taip pat yra baudziama kaip ir uz eismo trukdyma.Tau matau tik avarini isijungus po miesta reiktu vazineti su tokiom ziniom,beje koks masiniukas pas tave?lenksiu Kaune pamacius is toli ,nes ko gero avariniu situaciju nemazai sukeli su savo tokiu vazinejimu

ups

O kodel sakot uzkisa? Juk gatve ne tik jusu, tai nereiktu taip isizeidineti. Gal zmogui reikia pasukti ir tik is tos juostos gali.
ups
Man tai tie auklejimai- visi demonstratyvus lenkimai- labiau nesveikumo pozymis, nei kolegiskas elgesys, kurio truksta gatveje.
Kartais labai keistai pasijauti- vaziuodamas leistinu 50 km greiciu mieste ir sulaukdamas pypsejimu is paskos vaziuojanciu ereliu- visteliu.
O as nenoriu vaziuoti didesniu greiciu, ne del to, kad mano koja nemoka valdyti greicio pedalo, o del to, kad situacija gatveje gali greitai pasikeisti.
Ir daznai ne be visteliu- ereliu pastangu.
ups

Idomu, kai zmogaus komentaras yra 3 raides, jaustuko... net neaisku, kaip suprasti.
O del greiciu tai gerbiamosios as puikiai zinau, kad daug gatviu yra ir su didesniu leistinu greiciu. Bet ...Sutikit, kad labai megstama vaziuoti ir 60 ir 65 ir 70 tose gatvese, kur leidziama vaziuoti ne didesniu nei 50 km/h. Ir cia jau reiktu ne tik i kelio zenklus ziureti, bet ir savo spidometra.

Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 02 12, 14:27)
Sutikit, kad labai megstama vaziuoti ir 60 ir 65 ir 70 tose gatvese, kur leidziama vaziuoti ne didesniu nei 50 km/h.  Ir cia jau reiktu ne tik i kelio zenklus ziureti, bet ir savo spidometra.

Aš sau leidžiu važiuoti greičiau nei 60 tik vienoj gatvėj ir tai tik nedidelėj atkarpoj ax.gif Bet kitur mieste tai nea schmoll.gif ir ne dėl to, kad tai draudžia KET, bet dėl to, kad važiuot greičiau nesaugu, iššoks koks pėstysis ir nespėsi sustabdyti.
Atsakyti
Crassula
gerbiamoji,ziuredama i spidometra tikriausiai pamirsti ir aplink apsidairyti,kaip sakoma puolimas geriausia gynyba vistele,greicio virsijimas iki 10 yra nebaudziamas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odelija1: 12 vasario 2009 - 14:47
QUOTE(odelija1 @ 2009 02 12, 14:43)
Crassula
gerbiamoji,ziuredama i spidometra tikriausiai pamirsti ir aplink apsidairyti,kaip sakoma puolimas geriausia gynyba vistele,greicio virsijimas iki 10 yra nebaudziamas bigsmile.gif

Prasau be izeidinejimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Crassula pirma mane apvadino,pasiskaityk,kaip man jaustis?o juk mes tik komentuojam avarines situacijas , o cia tau se vistele erele blink.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 02 12, 16:43)
Crassula

Jis yra baudziamas, tik bauda maza- del to tokiu vairuoju negaudo. Pelnas mazas.
Del visteliu. As tokia maniera diskutuoti sau neleidziu. Na, tiesiog man kazka, kaip nors isvadinti yra nemalonu ir beprasmiska. Na, zooterminais kalbant, asiliska biggrin.gif

Beja, jei kalbet apie vistas- tai jos yra save saugantys gyvunai, nelinke konfliktuoti ir aukleti, rupinasi savo visciukais... Vat - todel galima sakyti gavau komplimenta. Aciu. Noreciau tokiam stiliuje vairuoti.

O del mano termino Visteliai -ereliai tai jis nebuvo taikytas kam nors asmeniskai:)
Gavosi, vagie ,kepure dega lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sigita @ 2009 02 12, 16:09)
negaliu pakesti uzkisinetoju... siandien kaip tik uzlindo mersas pries nosi. eismas intensyvus, vaziuoju vidurine juosta, uz sankryzos tas pyp.... ilindo(jo pusej "baigesi juosta"), tarpas pries mane buvo toks, kad vos vos tilpo, turejau staigiai stabdyti, nes jis ilindes dar per stabdzius kale  doh.gif As is to pykcio ir isgascio papypinau ir sau sededa pasikeikiau - tai tam svolaciui matote nepatiko, kad vaziuoju is paskos, eme issidirbineti mirksint zaliam sviesoforui bande be reikalo stabdyti, kad as nespeciau sankryzos pravaziuoti. Bet kai sakydavo mano mociute ; Duok durniui kelia, pats protingesnis busi.....

Man irgi bjauru , kai uzkisa. Bet jei matai, kad juosta baigiasi - tai akivaizdu, kad jam reikejo rikiuotis i jusiske. As tokiais atvejais stengiuos sumazinti greiti ir leisti zmogui persirikiuoti smile.gif Bet ne visada taip gaunasi.
Atsakyti
Nu merginos,visai cia jus susipeset doh.gif Gal susitikit kur nors ir issiaiskinkit praktiskai,ne teoriskai? ax.gif
Atsakyti
nu va ir vel ne i tema;
Gavosi, vagie ,kepure dega
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 02 12, 17:58)

Man irgi bjauru , kai uzkisa.  Bet jei matai, kad juosta baigiasi - tai akivaizdu, kad jam reikejo rikiuotis i jusiske. As tokiais atvejais stengiuos sumazinti greiti ir leisti zmogui persirikiuoti smile.gif Bet ne visada taip gaunasi.

Na taip, bet pradzioj jis vilkosi mano masinos uodegoj, o kai pamate, kad juosta baigiasi, soko man pries nosi. be to - cia nebuvo kamscio, kur sunku persirikiuoti. Kamstyje as visada praleidziu viena ar dvi masinas, o cia diedui nelygis buvo taisykliu laikytis - geriau boba isgasdinsiu new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 12, 17:01)
Nu merginos,visai cia jus susipeset doh.gif Gal susitikit kur nors ir issiaiskinkit praktiskai,ne teoriskai? ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti