Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima paauklėti

as tai irgi nemegstu aukleti,kaip sakant"flegmu" vairuotoju paprasciausiai aplenkiu ir nulekiu sau,bet jei kas uzkisa tai pyptelnu,viena tokia blondine sau ant 30 vaziuodama pries pat nosi man persirikiavo i 2 juosta ,o as tai lekiau ant 60,teko man persirikiuot i kita nes tikrai buc i uzpakali jei ivarius gerai kad kita juosta buvo laisva,nezinau ka ji tuo metu galvojo nail.gif ,
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 11, 10:24)
Aš jokiu atveju nepateisinų tų mokymų. Mano viena pažįstama tai pastoviai ką nors moko, mane tai jau pradeda nervinti. Pati piktinasi kitų nemandagiu elgesiu, o elgiasi ne ką geriau.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 02 11, 10:00)
Pamastymams. Reikia ne pamokyti, o paaiskinti. Kad ir gestais, ar sustojus prie raudono sviesoforo. Kartais uztenka labai pikto zvigsnio:)

Aha, dažniausiai, kai prisiveji ir lygiaigrečiai sustoji, "nusikaltusiojo" veidelis labai intensyviai seka eismą priekyje, į šonus nesidairo ir apsimeta, kad nieko nemato.
Į tokį gali spoksoti kiek tik dūšiai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 02 11, 12:45)
as tai irgi nemegstu aukleti,kaip sakant"flegmu" vairuotoju paprasciausiai aplenkiu ir nulekiu sau,bet jei kas uzkisa tai pyptelnu,viena tokia blondine sau ant 30 vaziuodama pries pat nosi man persirikiavo i 2 juosta ,o as tai lekiau ant 60,teko man persirikiuot i kita nes tikrai buc i uzpakali jei ivarius gerai kad kita juosta buvo laisva,nezinau ka ji tuo metu galvojo nail.gif ,

O tai atleiskite uz klausima- kokiam cia kelyje 60 km. per valanda?
Itariu, kad mieste, nes autostradoje nevaziuotumet 60 km/h .O pagal taisykles koks leidziamas greitis?

O beja is kur tokios zinios, kad 30 km. per valanda greiciu?

O kodel sakot uzkisa? Juk gatve ne tik jusu, tai nereiktu taip isizeidineti. Gal zmogui reikia pasukti ir tik is tos juostos gali.

Man tai tie auklejimai- visi demonstratyvus lenkimai- labiau nesveikumo pozymis, nei kolegiskas elgesys, kurio truksta gatveje.
Kartais labai keistai pasijauti- vaziuodamas leistinu 50 km greiciu mieste ir sulaukdamas pypsejimu is paskos vaziuojanciu ereliu- visteliu.
O as nenoriu vaziuoti didesniu greiciu, ne del to, kad mano koja nemoka valdyti greicio pedalo, o del to, kad situacija gatveje gali greitai pasikeisti.
Ir daznai ne be visteliu- ereliu pastangu.

Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2009 02 10, 15:40)
Kaip pvz furu vairuotojai - taip jie dideli, kartais letai ir sunkiai manevruoja, bet praleidus visada padekos, pries darydami manevra apsiziures, gal kelias sekundes luktelejus sukels kitiems maziau nepatogumo, ileidzia persirikiuoti ir t.t.

Jie vairuotojai profesionalai. Daznai vairuojantys ne Lietuvoje.
Na, vaizdziai sakant, jie ir yra ereliai, o ne vistos, kurios atsisede uz auto, nuvaziuoti i turgu bulbu, vaidina erelius.
Beja ,oi kokiu piktu zvilgsniu ir smerkiamu esu sulaukusi is zmogeno,siurksciai pazeidusio eismo taisykles.
Taip kad, paziurekit i spidometra, pries imdamiesi "aukleti" flegmas.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 02 11, 21:17)
O kodel sakot uzkisa? Juk gatve ne tik jusu, tai nereiktu taip isizeidineti. Gal zmogui reikia pasukti ir tik is tos juostos gali.

Man tai tie auklejimai- visi demonstratyvus lenkimai- labiau nesveikumo pozymis, nei kolegiskas elgesys, kurio truksta gatveje.
Kartais labai keistai pasijauti- vaziuodamas leistinu 50 km greiciu mieste ir sulaukdamas pypsejimu is paskos vaziuojanciu ereliu- visteliu.
O as nenoriu  vaziuoti didesniu greiciu, ne del to, kad mano koja nemoka valdyti greicio pedalo, o del to, kad situacija gatveje gali greitai pasikeisti.

Pritariu jusu nuomonei, bet jei yra dvi juostos tai gali vaziuoti kiek tik sirdis geidzia, jei pinigai kisene drasko.Asmeniskai as vairuoju priklausomai nuo oro salygu, jei slidu vaziuoju pirma juosta ir galiu vilktis nors ir 20km/h, svarbu,kad saugiai,jei kelias svarus galiu antra juosta lekti 120km/h gal as skubu.Dvi juostos tam ir yra skirtos,kad nesusidarytu kamsciai.O, uzkisinetoju nekenciu, jie negali pristabdyti-palaukti,jei kliutis ju puseje,butinai suks tau pries nosi,tokiu atveju supykstu,nebent buna situaciju,kai zmogui nera kur detis,tuomet nepykstu... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 02 12, 00:06)
Pritariu jusu nuomonei, bet jei yra dvi juostos tai gali vaziuoti kiek tik sirdis geidzia, jei pinigai kisene drasko.Asmeniskai as vairuoju priklausomai nuo oro salygu, jei slidu vaziuoju pirma juosta ir galiu vilktis nors ir 20km/h, svarbu,kad saugiai,jei kelias svarus galiu antra juosta lekti 120km/h gal as skubu.Dvi juostos tam ir yra skirtos,kad nesusidarytu kamsciai.O, uzkisinetoju nekenciu, jie negali pristabdyti-palaukti,jei kliutis ju puseje,butinai suks tau pries nosi,tokiu atveju supykstu,nebent buna situaciju,kai zmogui nera kur detis,tuomet nepykstu... irnesakyk.gif

Cia eismo taisyklese taip parasyta blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 02 11, 22:17)
Itariu, kad mieste, nes autostradoje nevaziuotumet 60 km/h .O pagal taisykles koks leidziamas greitis?

Saip miestuose yra nemazai gatviu, kur greitis ne 50, o 70 ar 80. Tiesiog turbut ten nevaziavai.

Taip pat uzskisimas nelygus persirikiavimui. Jei rodomas posukis, yra optimalus atstumas, tada puiku, gatve visu. Tik kad labai daznai vairuotojai ikisa auto prieki be posukiu i koki 3 metru tarpa, tai cia neuzkisimas?

Vakar labai smagiai vaziavau is savanoriu link lazdynu. Ant ziedo kamstis, kai kas tave praleidzia, kai ka tu. Taciau buvo bent dvi motereles, prispaudusios telefona prie ausies ar rasancios sms ir labai neglai lendancios is salutinio i zieda. Greitis gal 5kmh, o vairuotoja tik paziuri i tave ir vaziuoja. Jas labai lengva ranka tiesiog uzpypinau:)
Atsakyti

ups

O kodel sakot uzkisa? Juk gatve ne tik jusu, tai nereiktu taip isizeidineti. Gal zmogui reikia pasukti ir tik is tos juostos gali

nono.gif
Matyt pati esi vistele-erele bicycle.gif
ir jei nezinai ,kad kaune daug kur greiitis skiriasi,siaip izenklus dairytis reikia,o uz leta vaziavima taip pat yra baudziama kaip ir uz eismo trukdyma.Tau matau tik avarini isijungus po miesta reiktu vazineti su tokiom ziniom,beje koks masiniukas pas tave?lenksiu Kaune pamacius is toli ,nes ko gero avariniu situaciju nemazai sukeli su savo tokiu vazinejimu

ups

ups

O as nenoriu vaziuoti didesniu greiciu, ne del to, kad mano koja nemoka valdyti greicio pedalo, o del to, kad situacija gatveje gali greitai pasikeisti.
ups
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odelija1: 12 vasario 2009 - 09:48
QUOTE(Crassula @ 2009 02 12, 09:15)
Cia eismo taisyklese taip parasyta blink.gif ?

KET taisyklese nera tokio punkto, bet as ir nerasiau, kad pagal KET as vaziuoju 120km/h mirksiukas.gif Plius cia buvo tik palyginimui mirksiukas.gif
O,jei dauguma vaziuodamos 30km/h kur eismas 80km/h,tai tokiu nesuprantu.Manau tokios "ignoruojanciuos" vairuotojos,net svytureliu nemato mirksiukas.gif Apsikabina butent ta juosta ir pirmyn lotuliukas.gif Prasau nesikabineti,cia tik palyginu ir dideliu diskusiju nenoriu sukelti,nes tokia tema jau yra. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 02 12, 10:43)
KET taisyklese nera tokio punkto, bet as ir nerasiau, kad pagal KET as vaziuoju 120km/h mirksiukas.gif <...>

Šita... blush2.gif Grįžus iš Sverige, netyčia liko toks įprotis - susukti 112 ir informuoti apie tai pareigūnus.

Vat... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 02 12, 09:46)

Nežinau kokiame miestelyje gyveni ir važinėji, bet Vilniuje yra nemažai gatvių, kur leidžiamas ir greitesnis važiavimas. Ir tai pačio miesto ribose. O jei nori važinėti įsikibus į vairą ir griežtai principingai pagal KET, tam yra pirma juosta. Nebūtina kelyje visus auklėti, kokia tu caca, o kiti ereliai.
Atsakyti
ssory as tik citavau Crassula rolleyes.gif
Atsakyti