Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima paauklėti

QUOTE(Bekasė @ 2009 02 10, 14:40)
*bent jau profilyje tokios info nera.
**ket reikia ne tik zinoti, bet ir jomis vadovautis. Taigi ismokimas mintinai cia niekuo nepades

*kauno 'savanoriais vaziuojant nezinau kam gali kilti klausimas jog tai galbut ne gyvenviete
**man to sakyti nereikia
Atsakyti

kol to transporto vairuotojai elgsis kaip kiaules, kurie isvaizduoja, kad jie vienintelei cia svarbus, tol tikrai jokio supratimo nejausiu.

o jei tave pačią paleistų tą autobusą pavairuoti, kokiam pusmečiui, kartu su visom sigitom , įdomu kaip pati vairuotum ir kokį mandagumą demonstruotum? biggrin.gif Jiems gi grafiko reikia laikytis, nėra laiko reveransus daryti.. . rolleyes.gif

(neteisinu visų jų, yra tikrų chuliganų, bet daugumą tiesiog bandau suprasti)
Atsakyti
kokie cia rykliai susirinko, na viena pakritikavo as klaida supratau ir gana, o tai ziuriu baigiat mane su sudais suvalgyt, atrodo, kad buciau zmogu uzmusus....

Nu pusei metu niekur as nedingsiu, be to nematau nieko cia gedinga, jei ir suklydau. Jei kam idomu tai vairuoju mitsubishi carisma, sidabrines spalvos - tai jei tokia Vilniuj pamatysit lenkit kuo didesniais ratais...(man erdves bus daugiau tongue.gif ) tada galesiu troleibusus ir autobusus isleidinet is stoteliu (nors ir taip visada isleisdavau, nes isivaizduoju kokioj jie padeti) ir niekam daugiau neuzkliusiu.

Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 02 10, 14:06)
kokie cia rykliai susirinko, na viena pakritikavo as klaida supratau ir gana, o tai ziuriu baigiat mane su sudais suvalgyt, atrodo, kad buciau zmogu uzmusus....

na nereikia čia taip pykt. še 4u.gif pasišaipėm ir tiek. ne tu pirma tokia, ne tu paskutinė. tik labai keistai nuskambėjo klausimas dėl savanorių lotuliukas.gif
Atsakyti
kol to transporto vairuotojai elgsis kaip kiaules, kurie isvaizduoja, kad jie vienintelei cia svarbus, tol tikrai jokio supratimo nejausiu.
Kaip pvz furu vairuotojai - taip jie dideli, kartais letai ir sunkiai manevruoja, bet praleidus visada padekos, pries darydami manevra apsiziures, gal kelias sekundes luktelejus sukels kitiems maziau nepatogumo, ileidzia persirikiuoti ir t.t.

Hmm...pasodinti tave uz tokio kiaulisko transporto vairo...bent porai valandu...nors gal ir valandos uztektu kad gerai fantazija atsoktu g.gif taip piko valandomis ypac...Man asmeniskai pirmas darbo dienas toks nemazas sokas buvo nuo aplinkiniu elgesio,ir isvis,kaip kolegos sako,kas dideles masinos nevairaves-nesupras.
Vat vienas issigelbejimas-furistai.Jei man reikia su autu kamstyje,pvz.,tokioj Zirniu gatvej,Liepkalny ar dar kur nors persirikiuot i kaire juosta-varau prie furisto ir prasausi,visada uzleidzia,nes is lengvuskiu tokios malones nesulauksi.O juk kitoj stotelej manes laukia zmones,ir jie labai tikisi,kad atvaziuosiu laiku,o ne su puses valandos pavelavimu...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 10, 21:32)
Hmm...pasodinti tave uz tokio kiaulisko transporto vairo...bent porai valandu...nors gal ir valandos uztektu kad gerai fantazija atsoktu  g.gif  taip piko valandomis ypac...Man asmeniskai pirmas darbo dienas toks nemazas sokas buvo nuo aplinkiniu elgesio,ir isvis,kaip kolegos sako,kas dideles masinos nevairaves-nesupras.

auto nesu vairavusi tas tiesa, bet visa tai nera pateisinimas kiaulisko elgesio.
Kodel tie patys furistai nors ir vairuoja zymiai didesnes masinas nei autobusai, nepamirsta, kad jie ne vieni kelyje?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 02 10, 21:46)
auto nesu vairavusi tas tiesa, bet visa tai nera pateisinimas kiaulisko elgesio.
Kodel tie patys furistai nors ir vairuoja zymiai didesnes masinas nei autobusai, nepamirsta, kad jie ne vieni kelyje?

Autobusininkai irgi nepamirsta,kad ne vieni kelyje,nezinau,kur tu cia ta kiauliska elgesi izvelgi,ar kad autobusui persirikiuoti reikia,ar kad is stoteles per kazkoki stebukla isvaziuoti? Pagalvok kiek reikia zmogui susiziureti-ne tik kelia,bet dar ir keleivius,kas salone darosi,dar kad tau stoteleje po ratais nepalistu (turi keleiviai toki iproti ant autobuso sokti),dar bilietelius pardavineti ir plius situacija kely stebeti ir spelioti vat kaip pasielgs tas ar tas ir ties kuria vieta uzkis pries nosi,viska turi numatyti is anksto,nes negali stabdyti staigiai-zmones susizeis salone,o vairuotojas tiesiogiai uz juos atsakingas,privalai nuvezti i vieta sveikus ir gyvus.O tu su furistais lygini,tai visiskai skirtingas darbas,nera net ka lyginti,ne kiekvienas furistas mieste po desimt valandu istvertu.
O kad mieste pastoviai vyksta akcija "uzkisk autobusui bet kokia kaina"-tai cia faktas,dar klausimas,kas cia kiauliskai elgiasi.Jau nekalbant apie sustojima paplepeti telefonu stoteliu pradzioje-autui ivaziuoti jokiu sansu,isleidineji zmones tiesiog gatveje,ir tai pastovus reiskinys.Nesuvokiu as tokiu dalyku,pati niekada sitaip nesielgiau,net i galva neateitu doh.gif Juk net ket kazkuriam ten punkte parasyta-netrukdyti kitiems eismo dalyviams.Apie uzkimstas autobusu juostas...et,neverta cia manau sneket... schmoll.gif
Atsakyti
Vienai tokiai "mokytojai" susišvietė, kad MB užkišo, nors iš tikrųjų pati galbūt iš nepatyrimo supanikavo, nes MB išsuko esant gan didokam tarpui ir iškart per gazą mynė, taip kad avarinės nei per kur nebuvo (čia mieste). Vienu žodžiu, pasiveja ji mus, lenkia ir ryškiai norėjo aplenkus pastabdyt, bet nepaskaičiavo atstumo ir su savo subine mums per šoną užbraukė doh.gif manėm, kad bėga, tai puolėm policijai skambint, bet pati sustojo. Galvojau gaus į galvą nuo maniškio, nors jį šiaip net sunervint iki šaukimo beviltiška. Mat pati tik išlipus šaukt pradėjo, tipo MB kaltas. Nu fak.. Taip kad pamačiau pirmą kartą per 2,5 metų MB šaukiant, gavom nubrozdinimą ant mašinos ir viskas per "mokytoją", kuri pati vėpla..
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2009 02 10, 23:26)
Vienai tokiai "mokytojai" susišvietė, kad MB užkišo, nors iš tikrųjų pati galbūt iš nepatyrimo supanikavo, nes MB išsuko esant gan didokam tarpui ir iškart per gazą mynė, taip kad avarinės nei per kur nebuvo (čia mieste). Vienu žodžiu, pasiveja ji mus, lenkia ir ryškiai norėjo aplenkus pastabdyt, bet nepaskaičiavo atstumo ir su savo subine mums per šoną užbraukė  doh.gif manėm, kad bėga, tai puolėm policijai skambint, bet pati sustojo. Galvojau gaus į galvą nuo maniškio, nors jį šiaip net sunervint iki šaukimo beviltiška. Mat pati tik išlipus šaukt pradėjo, tipo MB kaltas. Nu fak.. Taip kad pamačiau pirmą kartą per 2,5 metų MB šaukiant, gavom nubrozdinimą ant mašinos ir viskas per "mokytoją", kuri pati vėpla..

Na jo,nuo tokiu "mokytoju" tai Viespatie apsaugok,butu mano valia-teises tokiems atimt amziams,jei su psichika negerai-ner ko lyst i gatves.As ant vieno tokio (pries autika ant stabdziu issidirbinejo,skambinau 112) pareiskima i mentura buvau parasius,tai po poros menesiu man is ten paskambino,sako,radom ta zmogu,bet dabar jis psichiatrinej guli su labai rimta diagnoze blink.gif Manau,sveiko proto zmogui net i galva neateitu be jokios priezasties tokius cirkus gatveje kresti,ot tai malonuma atranda g.gif Tegu pirma vaziuot ismoksta,ir stabdi nuo gazo atskirti,o jei ne-ner ko uz vairo sesti ir visa mokancius vaizduoti schmoll.gif
Atsakyti
Aš jokiu atveju nepateisinų tų mokymų. Mano viena pažįstama tai pastoviai ką nors moko, mane tai jau pradeda nervinti. Pati piktinasi kitų nemandagiu elgesiu, o elgiasi ne ką geriau.
Atsakyti
Pamastymams. Reikia ne pamokyti, o paaiskinti. Kad ir gestais, ar sustojus prie raudono sviesoforo. Kartais uztenka labai pikto zvigsnio:)
Atsakyti
aš šiandien už kokio autiko pataikiau doh.gif nėrė iš stotelės posūkių nerodydamas, antra eilė pilna, teko spaust gazą kad neįvažiuotų. tai ne, aplenkė ir vėl nieko nerodydamas davė dešinėn. pyptelėjau, bet vistiek sustojau, nes ėmė rankos drebėt unsure.gif
Atsakyti