Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima paauklėti

QUOTE(sigita @ 2009 02 09, 17:39)
Aciu uz info, bet kai laikiau teises man buvo aiskinta kitaip. be to ar pvz Savanoriu prosperktas, skaitosi gyvenviete?

Tai pries kiek teises issilaikete?Manau, si KET taisykle galioja nuo senu laiku pas mus mirksiukas.gif Kitose ES salyse ji negalioja biggrin.gif
Atsakyti
g.gif na jei jau nusipirko, tai nusipirko... deja, gali atsitik taip, kad niekas nebeatims doh.gif

man tai konkrečiau įdomu - su kokia mašinike važinėja, kokios spalvos, numerių pora raidelių ir koks skaičiukas žinoti irgi praverstų 000189.gif

va ir dar pagrindinius maršrutus gerai žinoti būtų biggrin.gif

beje, visa sostinė ko gero NE GYVENVIETĖ lotuliukas.gif gyvenvietės tik Joniškėliai ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahaa: 09 vasario 2009 - 20:11
QUOTE(sigita @ 2009 02 09, 11:53)
Visuomeniniam transportui galioja tos pacios taisykles kaip ir visiems. Jie pirmenybes neturi isvaziuodami is stoteliu zonos.

Is kur gi tokia naujove istraukei? blink.gif
Negyvenvietese-taip,bet gyvenvietese marsrutinis transportas turi pirmenybe isvaziuodamas is stoteliu.O kaip kitaip,ar jiems ten iki nakties stoveti?Is stoteliu isvaziuoti nieks neisleidzia,tai nori nenori lendi naglai po biski,o ka daryti,vaziuot tai reikia unsure.gif
Papildyta:
O su trulais merginos atsargiai,juos zombiai matyt vairuoja fear.gif Manes stoty prie sankryzos zaliai uzsidegus vos nenunese is horizonto autobusu vaziuojancios(pora kartu jau taip buvo),taip ir likau toliau prie sviesoforo stoveti blink.gif Toks jausmas,kad nieko jie neziuri,varo ir tiek,stoty ivaziuojant i zieda tai kaip pagrindiniu sutina,o juk turetu praleisti ziedu vaziuojancius doh.gif Aciu tai niekad nepasakys jei uzleisi,ir patys neuzleidineja,na, ne visi ten tokie,bet dauguma... doh.gif
Atsakyti
Aciu uz info, bet kai laikiau teises man buvo aiskinta kitaip. be to ar pvz Savanoriu prosperktas, skaitosi gyvenviete ?

mega_shok.gif
Gerai, kad aš ne Vilniuje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 02 09, 11:53)
Visuomeniniam transportui galioja tos pacios taisykles kaip ir visiems. Jie pirmenybes neturi isvaziuodami is stoteliu zonos. Tiesiog jie jau ismoko naglai isvaziuoti, nes niekas nemegsta vaziuoti paskui autika ir skuba ji aplenkti. Avariniu situaciju sudarymas samoningai, o ypac greitkelyje- yra silpnaprociu uzsiemimas. Vairuoju jau 2metai iki profes man dar laaaaaaaabai toli. Negaliu pakesti kai neva asai pradeda issidirbineti kelyje - kartais noretusi islipti ir snuki ismalti, bet kai pagalvoji, kam i suda rankas teplioti tik dar daugiau problemu prisidarysi.... tada pasikeiki sau viena masinoj, pagestikuliuoji ir tuo pasibaigia.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man kažkodėl atrodo, kad tie, kurie, susiduria su Jumis kelyje pagalvoja lygiai tą patį apie Jus... Nuoširdus patarimas nusipirkti KET knygutę ir ją perskaityti.
Atsakyti
Aciu uz info, bet kai laikiau teises man buvo aiskinta kitaip. be to ar pvz Savanoriu prosperktas, skaitosi gyvenviete?

O tai kur tu teises laikei? Egipte? Nesvarbu ką aiškina, svarbu ką sako KET. Kaip tu išsilaikei teises? Nes kiek pamenu šis klausimas vienas populiariausių KET teste. Ten dažnai bando prigauti ar reik išleist autobusą ar ne iš stotelės: vienam paveiksliuke dar miesto zonoj, kitam ne miesto.
Jeigu rasi Savanorių prospektą ne gyvenvietėje, parodyk ir man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 02 10, 00:44)
mega_shok.gif
Gerai, kad aš ne Vilniuje  doh.gif  lotuliukas.gif

jei neklystu tai savanoriu pr yra ir Kaune
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 02 10, 11:11)
jei neklystu tai savanoriu pr yra ir Kaune

bet sigita is vln topsecret.gif
Atsakyti
Linksmai:) Po jusu argumentu ta veikeja SM dar pusemeti nesilankys:)
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 02 10, 12:29)
Linksmai:) Po jusu argumentu ta veikeja SM dar pusemeti nesilankys:)

i ta laika ismoks mintinai ket ir dar parodys mums cia visiems ka moka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 10, 12:44)
i ta laika ismoks mintinai ket ir dar parodys mums cia visiems ka moka  cool.gif

Butent:) O su viesuoju transportu reikia atsargiai. Bet is kitos puses reikia ir juos suprast. Transportas didelis, nejudrus, letas. Ne kiekvienas galetu ji valdyti. Nors va mano svogeris karininkas, didziulius karinius laivus i bet koki uosta gali atplukdyt be maziausio streso, o auto vairuot nemoka:)
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 10, 11:24)
bet sigita is vln  topsecret.gif

bent jau profilyje tokios info nera.

QUOTE(comep @ 2009 02 10, 12:44)
i ta laika ismoks mintinai ket ir dar parodys mums cia visiems ka moka  cool.gif

ket reikia ne tik zinoti, bet ir jomis vadovautis. Taigi ismokimas mintinai cia niekuo nepades

QUOTE(acuktuvaz @ 2009 02 10, 12:50)
Bet is kitos puses reikia ir juos suprast. Transportas didelis, nejudrus, letas. Ne kiekvienas galetu ji valdyti.

kol to transporto vairuotojai elgsis kaip kiaules, kurie isvaizduoja, kad jie vienintelei cia svarbus, tol tikrai jokio supratimo nejausiu.
Kaip pvz furu vairuotojai - taip jie dideli, kartais letai ir sunkiai manevruoja, bet praleidus visada padekos, pries darydami manevra apsiziures, gal kelias sekundes luktelejus sukels kitiems maziau nepatogumo, ileidzia persirikiuoti ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 10 vasario 2009 - 13:40