Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos kursai

QUOTE(Ice tea @ 2007 10 30, 12:33)
Renku grupele norinciu mokintis floristikos meno 
Uzsiemimai vyktu Kaune vakarais po gruodzio 10 dienos.
Kursai:
1. Įvadiniai pradedančiųjų floristų kursai (40val.);
2. Modernių karkasinių puokščių ir interjero kompozicijų kursai (40val.);
3. Ekskliuzyvinių kompozicijų ir aksesuarų kursai (40val.).
Kaina 400lt uz kursa.

Veda Vida- kiek girdejau atsiliepimu, tai jie tik patys geriausi 
Apie nora, praneskit az  drinks_cheers.gif

kaip gaila, kad Kaune, labai noreciau, teks turbut rigvedoj bandyti, nors atriliepimu girdejau labai ivairiu
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 09, 17:25)
Gal yra zinanciu apie floristikos kursus Kaune? Kurioj vietoj vyksta Vidos Šaltienės? Gal kuri baiget jos kursus?

Aš baigiau jos kursus dar prieš kokius 4 m. Ji dirbo kažkokioj firmoj, dabar matau savo turi! thumbup.gif Man labai patiko - ir teorija, ir praktika. Nors ėjau dėl savęs, bet grupėj buvo kelios kurios ruošėsi dirbti tokį darbą. Tikrai visos likom patenkintos, dar ir baliuką pasidarėm pabaigę didis.gif 4u.gif
Atsakyti
As taip pat noreciau floristikos kursus ax.gif gal galetumet patarti kur Vilniuje galeciau juos lankyti, kokia kaina, ir smagu juos lankyti? smile.gif
o baigus kursus, kada galima eiti ieskoti darbo, kiek ten tu pakopu pabaigus, realiai galima koki darbuka surasti? ir koks florisciu atlyginimas?? gal kas turite info, butu malonu kad pasidalintumete 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas is tu kursu...jei zmogus neturi tam gysleles. Mano pazystama baige floristikos kursus, bet nieko nemoka, o uzsisakineja darbus vistiek pas mane:) Tad pagalvokit ar verta kisti pinigus...? As pati baigiau floristikos mokykla Kaune, mokslas truko 3 metus, o su darbais tai sunku, niekur pinigu normaliai nemoka, tik apgaudineja. Todel dabar dirbu pagal uzsakymus namie ir ketinu atsidaryti savo firma;) Cia mano svetaine, kol kas dar nepabaigta iki galo. Uzeikit, nepatingekit---> WWW.MANOFLORISTIKA.PUSLAPIAI.LT

O jums dideles sekmes darbuose !!![COLOR=blue]
Atsakyti
QUOTE(zuvele_ @ 2008 05 21, 12:10)
Kas is tu kursu...jei zmogus neturi tam gysleles. Mano pazystama baige floristikos kursus, bet nieko nemoka, o uzsisakineja darbus vistiek pas mane:) Tad pagalvokit ar verta kisti pinigus...? As pati baigiau floristikos mokykla Kaune, mokslas truko 3 metus, ...

kur tiksliau ta mokykla yra ?
Atsakyti
Kiek šiuo metu išsiaiškinau Kaune yra dveji floristikos kursai. Visa informacija rasite čia: www.rigveda.lt ir www.floravida.lt.
Atsakyti
Gal kas zinot ar yra Šiauliuose kursai?
Atsakyti
laba dienuke, padekit apsispresti man. kurie kursai geresni ar floravidoj ar rigvedoj? lankiusios padekit issirinkti. is anksto aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
aš esu dirbus floriste ir kiek žinau neturinčių patirties labai nenori niekas darbinti , nes tai ką išmoksti kursuose ir tai ką darai dirbdamas smarkiai skiriasi. Ir darbas tikrai ne toks lenvas ir gržus kaip atrodo iš šlies, o pinigėliai dažniausiai gana nedideli
Atsakyti
Mielai lankyciau tokius kursus Vilniuje. Gal zinot, kur rasti? Ne darbui noriu, o savo malonumui.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2008 09 12, 12:52)
laba dienuke, padekit apsispresti man. kurie kursai geresni ar floravidoj ar rigvedoj? lankiusios padekit issirinkti. is anksto aciu!  mirksiukas.gif

Nemanau, kad is viso galima palygint. Nelankiau Rigvedos kursu, bet kiek suprantu ten vairavimo mokykla, kuri tik prisiduria is floristikos (ir nelabai aisku ar prisiduria, nes du kartus skambinau ir niekaip nepasake, kada tie kursai prasides, nes nesurinko grupes). Baigiau visas keturias pakopas pas Vida (www.floravida.lt) ir esu suzaveta - tiesa sakant ejau tik savo malonumui mokytis, bet besimokydama nusprendziau, kad noriu savo gyvenima sieti su gelem ir pradet savo versla (aisku jei pavyks suderinti su vyru).smile.gif
Atsakyti
Dirbau ir as nemazai metu...kursai reikalingi saves patobulinimui...kaip knygos...o darbas eina is saves biggrin.gif .Turi buti sirdziai miela...nes nuo mokslu darbas stipriai skiriasi..kaip ir visur... blink.gif Tai nera lengvas darbas jei atrodo,kad gelytes grazu....Ypac vasara kaip uzsakymai...jei paemi vestuves pvz...nelabai prasmatnes...vienas nepadarysi..jei nori kokybes(reik labai svieziai)Ir pradedi 3is dienas be miego 4u.gif O jei tik siaip(floriste pardaveja...) tai toks ten ir darbas...prekyba ir tiek smile.gif Bet man patiko biggrin.gif .Tik va nagu graziu...pamirskit tongue.gif
Atsakyti