Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos kursai

Baigiau dvi pakopas pas Vidą 4u.gif .Labai patiko ir kaip dėstytoja ir kaip žmogus.Labai dvasinga ,šilta,subtiliai jaučianti daugelį dalykų,jos rankomis prakalbintos gėlės tampa visai kitokios...Aš išmokau aplinką matyti kitaip bigsmile.gif
Jeigu domina floristika labai patarčiau.O ją surasti tereikia susiradus floravida.

Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2007 07 09, 18:54)
Baigiau dvi pakopas pas Vidą 4u.gif .Labai patiko ir kaip dėstytoja ir kaip žmogus.Labai dvasinga ,šilta,subtiliai jaučianti daugelį dalykų,jos rankomis prakalbintos  gėlės tampa visai kitokios...Aš išmokau aplinką matyti kitaip bigsmile.gif
  Jeigu domina floristika labai patarčiau.O ją surasti tereikia susiradus floravida.

floravida.lt - radau 4u.gif

Labai aciu Jums !
O kiek , kaip sakote, pakopu galima mokytis? Tokias visai "bemoksles" priima ar reikia jau kazka moket?
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 11, 08:01)
floravida.lt - radau  4u.gif

Labai aciu Jums !
O kiek , kaip sakote, pakopu galima mokytis? Tokias visai "bemoksles" priima ar reikia jau kazka moket?

Priima bemoksles biggrin.gif ,pati tokia buvau ax.gif .
Bet jau pirmoje pakopoje užsikabini ir nori vis daugiau visko sužinoti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2007 07 11, 12:41)
Priima bemoksles biggrin.gif ,pati tokia buvau ax.gif .
Bet jau pirmoje pakopoje užsikabini ir nori vis daugiau visko sužinoti biggrin.gif

Šaunu ! ploja.gif
Tikiu , kad puiki destytoja clap.gif , jei butu nekokia, vargu ar "uzkabintu" nieko nemokancias...
Dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
as irgi pas Vida visa tris pakopas baigiau ir noreciau ketvirtos.. ax.gif jeigu tokia butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 01 15, 12:49)
Suzinojau pavarde: Vida Šaltienė, tai per google ismeta nemazai informacijos apie ja. Siaip ji kauniete, kursai Kaune, bet , pasirodo, daugelyje miestu Lietuvoj ji kursus veda. Matyt, daugeliui patinka, nes geri kursai pas ja

susisiekiau su p. Vida. deja, kursai tik Kaune verysad.gif matyt, teks važinėti iš Vilniaus, nes labai jau patiko jos darbai, ir čia daug tokių gerų atsiliepimų. o Gineidos puslapyje darbų pavyzdžiai visai neįspūdingi g.gif
Atsakyti
norejau paklausti kiek kainuoja pas vida viena pakopa ir per kiek galima pabaigti g.gif
Atsakyti
As irgi susvaigau del floristikos doh.gif Tai parasiau Vidai del info. Laukiu atsakymo, kai ka suzinosiu- prasysiu ir jums tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Renku grupele norinciu mokintis floristikos meno
Uzsiemimai vyktu Kaune vakarais po gruodzio 10 dienos.
Kursai:
1. Įvadiniai pradedančiųjų floristų kursai (40val.);
2. Modernių karkasinių puokščių ir interjero kompozicijų kursai (40val.);
3. Ekskliuzyvinių kompozicijų ir aksesuarų kursai (40val.).
Kaina 400lt uz kursa.

Veda Vida- kiek girdejau atsiliepimu, tai jie tik patys geriausi
Apie nora, praneskit az drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai čia 40 val. = akademinei valandai? O vienas užsiėmimas iš kiek val. susidės ir kurioj vietoj vyks užsiėmimai.
Norėčiau, bet man brangokai tie 400 Lt. verysad.gif Ypač kai esi žalia, tai visų kursų kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sendaikčiukė.com @ 2007 10 30, 15:51)
Tai čia 40 val. = akademinei valandai? O vienas užsiėmimas iš kiek val. susidės ir kurioj vietoj  vyks užsiėmimai.
Norėčiau, bet man brangokai tie 400 Lt.  verysad.gif Ypač kai esi žalia, tai visų kursų kaina  doh.gif

Bandysim daryt kas butu i savaite kokius du kartus po 1.5-2 val. Tai tas 400 lt gausis 3 men kazkur (10 savaiciu). Manau normalu. As asmeniskai einu savo malonumui, o ne del biznio- noriu suprasti geles, ismokti jas derinti, suprasti ka perki mirksiukas.gif Per ziema isnagrinetumem teorija, o pavasari- vasara ir pacias kompozicijas jau is laukiniu gelyciu galesim daryt.
Atsakyti
As pries puspenktu metu baigiau Vilniuj Rigvedoj floristikos kursus. Reikejo lankyt 3 menesius 5 kartus per savaite (nuo ryto iki pietu). Mokemes visko: nuo botanikos, kompozicijos, piesimo ir t.t. iki buhalterijos. Paskui buvo praktika Lauko Gelininkystes Bandymu Stoty ir Geliu Salone, ten ir ten po savaite berods. Ant galo buvo egzaminas (praktika ir teorija) ir tada gavau sertifikata.

Sioj srity nedirbu, nes mano specialybe drabuziu dizainas, o floristika tiesiog lankiau savo malonumui vasara.
Atsakyti