QUOTE(beata777 @ 2007 02 22, 00:51)
nepamirskit, kad mes cia bendraujame virtualiai, ir gyvenime, as net nebuciau sugebejus, taip issireikst savas emocijas, todel tai su mano issilavinimu nieko bendro neturi, gaila, kad taip mastot....
Aš nepamirštu, kad bendraujam virtualiai (kodėl tai pasiteisinimas???), bet net ir virtualiai stengiuosi kalbėt taip, kaip kalbu, taigi logiškai reaguoju į Jūsų emocijas. Aš irgi galvoju, kad mokykloj yra daug gerų dalykų ir yra blogų, na kaip ir visur, aš tik noriu pasakyti, kad jei "ginantis" mokyklą "šaudys" ir pan. tai tikrai niekas į tokią nuomonę neįsiklausys, tai sukelia priešingą ir negatyvią reakciją, tai tiek. Ši nuomonė, beje, nepakeitė mano nuomonės, bet diskusijai tai tikrai nepadeda.
Beje, norėčiau pasakyti, kad temoje nuo 7 metų irgi yra ši tema (deja, jos nesujungtos, bet gal visiems, skaitantiems čia, bus įdomu pasiskaityti dar daugiau šia tema).
Papildyta:
QUOTE(beata777 @ 2007 02 22, 00:51)
:bet siaip pasitaisysiu, tiesiog labai kraujas uzvire skaitant sia tema, ir taip issakiau savo jausmus
man jau taip buna, jei skaitau tema nuo pradziu iki galo, tai jau parasau i ja is sirdies......
man jau taip buna, jei skaitau tema nuo pradziu iki galo, tai jau parasau i ja is sirdies......
Ir man taip kartais būna (aš irgi emocijų žmogus), bet taip galima ką nors ir įžeisti, todėl aš laaabai stengiuosi būti santūresnė