ungrida,2007 01 07, 02:08
UZRASIAU I MOKYKLA (...) PASKUTINE SAVAITE SUZINAU,KAD NESUSIDARE GRUPE IR TEKS EIT I DARZELI, (...) NUSIVYLIAU SISTEMA SVIETIMO,KADANGI NETUREJAU GALIMYBES RINKTIS KUR VAIKUTIS GALET LANKYT PRIESMOKYKLINE GRUPE.
Jau kažkur rašiau, kad prioritetas steigti priešmokyklines grupes teikiamas ikimokyklinėms įstaigoms. Mokyklose priešmokyklinės klasės - dažnai "gelbėjimosi ratas", norint išvengti etatų mažinimo, mokytojų atleidimo ir t.t.UZRASIAU I MOKYKLA (...) PASKUTINE SAVAITE SUZINAU,KAD NESUSIDARE GRUPE IR TEKS EIT I DARZELI, (...) NUSIVYLIAU SISTEMA SVIETIMO,KADANGI NETUREJAU GALIMYBES RINKTIS KUR VAIKUTIS GALET LANKYT PRIESMOKYKLINE GRUPE.
MINUSAI,KAD MOKU UZ DARZELI,KURIAM VALGO TIK PIETUS,NES NUEINAM JAU PO PUSRYCIU,O PO PIET PASIIMU,KAD NEMIEGOT GRUPEJ,GALIMYBES DARZELI SUMOKET UTIK UZ PIETUS NERA REIK MOKET UZ DIENA,
Kokiam čia mieste? Tikrai yra galimybė nemokėti viso mokesčio už maistą, tereikia parašyti prašymą. Aišku, tokiu atveju daugiau darbo dietologei, buhalterei, jos to kratosi. Nueikite pasitarti su direktore, jei nieko nepešite, teiraukitės Švietimo skyriuje.QUOTE
Amrita,2007 01 07, 12:33
jei jūs žinotumėt mano požiūrį į visus šiuos dalykus... na išmokau, išlaikiau ir pamiršau... gal kažkas ir liko.
Aš tai studijavau, kad įgaučiau men reikiamų žinių ir įgūdžių. Dabar visa tai praverčia kiekviename žingsnyje.jei jūs žinotumėt mano požiūrį į visus šiuos dalykus... na išmokau, išlaikiau ir pamiršau... gal kažkas ir liko.
visas gyvenimo periodas mokykloje man primena griežto rėžimo kalėjimą ir aš nenoriu,kad mano vaikas tai pereitų.
Visas gyvenimas - vieni išbandymai. Kaip dainavo V.Kernagis, "labiausiai kenksminga gyventi".Bet juk diskutuojam apie Mokyklą namuose , ar ne?..