Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie mintis neleisti vaiko į mokyklą

QUOTE(Bekasė @ 2009 02 21, 11:57)
aukleti vaika reikia, o ne izuoliuota laikyti.

doh.gif Trūkt už vadžių - ir vėl iš pradžių....
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2009 02 19, 18:50)
Man atrodo, kad net tokie " sausi"dalykai kaip fizika ir chemija gali būti įdomūs, jei juos mokytojas išdėstytų įdomiai.  mirksiukas.gif  O ką jau kalbėt apie filosofiją. rolleyes.gif

man atrodo dar interesuose dar daug kas.. pvz sausi dalykai kaip fizika ir kiti kai kuriem yra kažkas super įdomaus.. taip ir žmonės vieniem gali atrodyt įdomus, kitiem ne.. pvz aš pati nenorėčiau Donskio..labiau man Šaulauskas, ar na kad ir Sabolius g.gif

ir čia va man kilo klausimas.. ar gali vienas žmogus išdėstyt visus dalykus, taip, kad būtų įdomu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 02 23, 18:00)
ir čia va man kilo klausimas.. ar gali vienas žmogus išdėstyt visus dalykus, taip, kad būtų įdomu?  g.gif

niekad nebus įdomu visiems, juo labiau vaikams ir paaugliams.
Atsakyti
Nesupratau, kam normalų vaiką uždaryt namie, tai vėliau ir universitetą namie mamos mokomas baigs ir dirbs namie, nes bendravimo įgūdžių tai bus absoliutus nulis g.gif Man tai schmoll.gif , kad ir kaip sunku, reikia vaiką po truputį nuo savo sijono paleist 4u.gif
Atsakyti
Galima pagalvot, kad vienintele vieta, kur jusu vaikai mato svetimus zmones, yra mokykla blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2009 02 23, 22:10)
Galima pagalvot, kad vienintele vieta, kur jusu vaikai mato svetimus zmones, yra mokykla  blink.gif

galiu atsakyti: Galima pagalvoti, kad tik uzdarydama vaika namie idiegsit jam svarbias vertybes ir tinkamai ismokysit.
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 24 vasario 2009 - 10:27
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 02 23, 19:26)
Nesupratau, kam normalų vaiką uždaryt namie, tai vėliau ir universitetą namie mamos mokomas baigs ir dirbs namie, nes bendravimo įgūdžių tai bus absoliutus nulis g.gif Man tai  schmoll.gif , kad ir kaip sunku, reikia vaiką po truputį nuo savo sijono paleist 4u.gif

įsivaizduokit -- gyvenat mažam miestelyje. vietinė mokykla -- baisi. kažkur toliau važinėt -- žiaurus klapatas. bet jūs norit ir galit savo vaikui suteikt kažką geresnio.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2009 02 24, 17:15)
įsivaizduokit -- gyvenat mažam miestelyje. vietinė mokykla -- baisi. kažkur toliau važinėt -- žiaurus klapatas. bet jūs norit ir galit savo vaikui suteikt kažką geresnio.

vistiek nesuprantu - jau tiek baisi ta vietinė mokykla, kad vaikas nė kojos ten kelt negali? tai kodėl tada tokioj skylėj gyvenat? Negalima leist nebent į čiobiškio internatinę ar pan.. Galų gale, jei manot, kad tikrai ten čiobiškio lygis, tai vežkit į artimiausią kitą - niekas gi nedraudžia.
Neleisti į mokyką vaiko negalima - galų gale ir civilinis kodeksas už tai straipsnį taiko. O jei galit savo auksiukui suorganizuot namų mokymą (gydytojo diagnozė reikalinga),tai mokytojai ateis į namus.
Bet tikrai nemanau, kad visą gyvenimą sugebėsit vaikui atstoti draugus, bendravimą su jais irkt. Kaip tada studijuot išleisit, kai socializacijos bus nulis? Tikrai manau, kad nepadėkos už tokią globą suaugęs...
Atsakyti
QUOTE(niekad @ 2009 02 24, 16:49)
vistiek nesuprantu - jau tiek baisi ta vietinė mokykla, kad vaikas nė kojos ten kelt negali? tai kodėl tada tokioj skylėj gyvenat?

pažiūrėkit kokia įvairovė temų iš serijos "kokia mokykla GERESNĖ" -- Vilniuj, Kaune, Klaipėdoj. kur mokytojai rimtesni, kur vaikai draugiškesni, kur didesnis įstojimo į aukštąsias procentas. žmonės RENKASI ir jie turi tam teisę.
o ne mieste pasirinkimas atitinkamai mažesnis. o dar prisideda atstumas ir transportas. vaiką apgyvendinti Vilniuje? realu?
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 02 24, 11:26)

ragnez vėl persigalvojo rašyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 02 23, 21:33)
galiu atsakyti: Galima pagalvoti, kad tik uzdarydama vaika namie idiegsit jam svarbias vertybes ir tinkamai ismokysit.

Mano vaikas lanko mokykla. Ir muzikos mokykla. Ir dar pas mus sveciu ateina/atvaziuoja. Ir mes einam/vaziuojam. Ir dar i kiema eina su vaikais pazaist.

Nelabai suprantu, kodel ismetus viena is siu punktu vaikas jau atseit butu izoliuotas nuo visuomenes?

Nemanau, kad ir kiti vaikai zmones pamato tik mokykloje.
Atsakyti