Įkraunama...
Įkraunama...

Valgom jau daržovių košeles

Laba diena,

mano sūneliui jau 4 mėn. Pradėjom valgyti daržovių košeles smile.gif. Kiek žinau, tokio amžiaus vaikiukams jų galima duoti apie 100ml. Po truputį jau artėjam prie tokio kiekio. Tad iškilo klausimas: kiek po to duoti vaikui mišinuko užsigėrimui g.gif?. Paprastai mišinuko vienu kartu vaikas suvalgo apie 180ml (valgom 5 kartus per parą, kas 4 valandas). Todėl jei suvalgysim apie 100ml košytės, tai mišinuko duoti 80 ml (kad būtų tiek pat mililitrų) ar tik truputėlį g.gif .
Dar iškilo klausimas dėl vaisinių tyrelių g.gif: kada jas duoti (prieš mišinuką, ar po, o gal į tarpus tarp maitinimų) ir po kiek?

Iš anksto dėkoju! heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auxelis: 27 spalio 2004 - 18:42
Jei vaikas suvalgo po 180ml , tai pieno mišinio, valgant košę reikia atitinkamai mažiau pvz tik 80ml, jei košės suvalgo 100ml. Jei košės suvalgys daugiau, mišinio reikės mažiau. Bet vaikas pieno mišinio gali tiek ir neišgerti, nes košė yra sočiau, ir paprasčiausia jis nenorės.
Vaisių tyrelės ir sultys yra duodamos tarp maitinimų ir jos nepakeičia vieno maitinimo pieno mišiniu ar mamos pienu. Tai tik desertas ir dozuojamas po10 ml amžiaus mėnesio.
heart.gif
Atsakyti