O as tai netgi siandien atsiparasiau is darbo, kad nustebint savo mylimaji
O jo siurprizas laukia vakare, kai gris is darbo
Taigi, viska jau pradejau ruosti nuo ryto. Namus apkabinesiu iv sirdutem, pripirkau sirdeles formos balionu - irgi visa buta iskabinesiu. Pagaminau ranka darytus plakatus ant sienos, ten nupiesiau visokiu smagiu paveiksliuku meiles tema ir didziausiom raidem parasiau Myliu Tave; Tu mano vienintelis; ir pan.
Pagaminsiu jam labai patinkanti patiekala, kuri jis tiesiog dievina
Miegamajame padarysiu intymia aplinka: Uzdegsiu daug zvakuciu, padarysiu kambary prietema, kad butu labai intymiai.
O didziausias efektas jo lauks tada, kai jis paskambins i duris, o as ileisiu ji i buta tik su raudonais apatiniais Ir taip viliokiskai ir sexualiai ka nors pasakysiu, pvz: "ar tu siandien nusiteikes...??" Ar ka panasaus, na dar pagalvosiu.
Jis zinoma neteks amo. Zodziu po to, as ji nurengsiu, pasodinsiu prie stalo, pavakarieniausim ir sexualiai viliosiu i miegamaji.. Na o ten jo lauks masazo seansas su iv priedais..
na ir shaunuoles jus
ash pernai dariau staigmena su shirdeles formos balionais, ant kuriu surashiau uzh ka savishki myliu (beje jis labai megsta balionus )
o shiemet staigmenos nelabai isheis padaryt , nes kaip tychia manishkis sugalvojo shiandien namie dirbt o ash jau buvau mazhdau sugalvojus ka ir kaip darysiu
tai ka reiktu tokio sugalvot, net nebezhinau
gal kas kokiu minchiu turit?
ash pernai dariau staigmena su shirdeles formos balionais, ant kuriu surashiau uzh ka savishki myliu (beje jis labai megsta balionus )
o shiemet staigmenos nelabai isheis padaryt , nes kaip tychia manishkis sugalvojo shiandien namie dirbt o ash jau buvau mazhdau sugalvojus ka ir kaip darysiu
tai ka reiktu tokio sugalvot, net nebezhinau
gal kas kokiu minchiu turit?
a jazus, kokios cia visos isradingos, kas stiptiza soka , kas raviolius sirdeles formos gamina ne moteros- o tikras geris pas mane namie tik batono yra, tai galvojau visgi kadangi diena ypatinga, reiks padaryt sirdeliu batoniniu jauciu kaip apsidziaugs ir dar lasiniu turiu... tai ir is tu sirdeles isskaptuosiu... kokia bus romantiska vakariene: batonines sirdeles su sirdeles formos lasinukais dar reiketu iki vakaro nusinert kokius sexovus apatinius su rauinukais kaip tik vaseli ir siulu vakar nusipirkau oi bus staigmena
QUOTE(*Citra* @ 2007 02 14, 13:26)
O as tai netgi siandien atsiparasiau is darbo, kad nustebint savo mylimaji
Taigi, viska jau pradejau ruosti nuo ryto. Namus apkabinesiu iv sirdutem, pripirkau sirdeles formos balionu - irgi visa buta iskabinesiu. Pagaminau ranka darytus plakatus ant sienos, ten nupiesiau visokiu smagiu paveiksliuku meiles tema ir didziausiom raidem parasiau Myliu Tave; Tu mano vienintelis; ir pan.
Miegamajame padarysiu intymia aplinka: Uzdegsiu daug zvakuciu, padarysiu kambary prietema, kad butu labai intymiai.
O didziausias efektas jo lauks tada, kai jis paskambins i duris, o as ileisiu ji i buta tik su raudonais apatiniais Ir taip viliokiskai ir sexualiai ka nors pasakysiu, pvz: "ar tu siandien nusiteikes...??" Ar ka panasaus, na dar pagalvosiu.
Jis zinoma neteks amo. Zodziu po to, as ji nurengsiu, pasodinsiu prie stalo, pavakarieniausim ir sexualiai viliosiu i miegamaji.. Na o ten jo lauks masazo seansas su iv priedais..
O kas bus jei prieš grįžtant mylimajam, į duris paskambins kaimynas paprašyti cukraus, o tu su raudonais apatiniais???
QUOTE(micietta @ 2007 02 14, 17:30)
testa nestumo teigiama parnesk arba apsidziaugs arba daugiau gyvenime nebeklausines
buvau karta atnesus..liepe nest atgal
na bet nenukrypkim nuo temeles,sugalvokim iseiti x-iukei,kad ir jos meiles diena pavyktu
Nugi as jau beveik pasiruosus vakarui nusipirkau grazucius naktinukus priklijuojamas pedkelnes rastuotas tokias ir stringus neriniuotus.maniskis tokio dar nemates niekad ir virtuveje jau beveik visskas suruosta . iskirpau grazias 3 sirdeles issilyginau staltiese susislepiau zvakes teks varyt MB i vonia o paciai greit visk istraukt is spinteliu vakariene kepsiu kalakutienos zuiki su surio idaru ir torciukas maziukas bus
maniskis tai irgi nelabai romantikas, bet jau pasveikino mane . is pat ryto gavau dideles talpos kortele fotikui labai jos norejau nors jau turejom gan nebloga ir tik kelis kartus jam buvau uzsiminusi kad noriu naujos
maniskis tai irgi nelabai romantikas, bet jau pasveikino mane . is pat ryto gavau dideles talpos kortele fotikui labai jos norejau nors jau turejom gan nebloga ir tik kelis kartus jam buvau uzsiminusi kad noriu naujos
oj gavau ale tipo batuka toki miniatiurini is floristinio pluozto su kysancia gelyte, laaabai grazu..... lekiu jau namuciu, o tai stovi man virs galvos ir bumba... mielas pabuvo ir gana
Aš tj gavau dydžiuuuuulį meškiną mano meilia pasistengė, beveik mano ūgio nors aš nelabai dideliukė, bet ogho koks meškis nuu man tj laabai patiko, neprašovė... bus miegučio draugelis mano
nu ir aš galiu prisidėti: graži rami vakarienė gavosi, liuks lašišą iškepiau, paserviravau stalą, su žvakelėm, servetėlėm ir gražiais indais- kaip priklauso diedas atvilko 25 tulpes, tooooooookio grožio dar nebuvau mačius, teko net į 2 vazas merkti. ramiai pavakarieniavom, paskui gulėjom sau ir tv žiūrėjom, laikėm rankas ant pilvo, kad leliaus spyriukus galėtume abu jausti
žodžiu, jokių vilionių, jokių aistrų...
žodžiu, jokių vilionių, jokių aistrų...
mes tai cili kinijoj uzsisakem sefo lekste ir balto kinisko vyno (nu berniokas pirma karta kiniska maista valge ) ir siaip labai smagia i be jokiu piktu kandziojimusi ar kasdieniu priekaistu pasedejom ir labai skaniai pavalgem tada smagiai namo parejom nu smagiai viskas buvo tik kad buciuotis negalejau nes kaip tycia ta diena herpis ant lupos uzaugo
maniškis tai vakar dieną prašė grįšti namo anksčiau, tik prieš tai informuoti, kad spėtų pasiruošti, nu tai aš sėdėjau darbe ir masčiau ką jis ten ruošia kai grįžau namo jis mane net laiptinėj pasitiko, įleido pro duris į butą, o ten prieškambary takelis iš žvakučių padarytas, kuris nuvedė mane į mūsų kambarį. Jame ir ant stalo buvo ratu nukrauta žvakučiu, o viduryje, gėlės, saldainiai, dvi taurės , vyno butelys ir dar .... ir dar dėžutė, kurioje buvo grandinėlė su pakabuku nu žodžiu vyrukas pasistengė ir dar vėliau atnešė vakarienę, picą iškepęs, žiauriai skanią , nu tiesiog
o aš jam tik puoduką pilną sladainių ir atviruką padovanojau, nu nieko įpatinga nu bet gal kitais metais pasitaisysiu
o aš jam tik puoduką pilną sladainių ir atviruką padovanojau, nu nieko įpatinga nu bet gal kitais metais pasitaisysiu
Na ir as pasipasakosiu valentino ispudzius. Susiruosiau kepti ant lauziuko kepsnius jau tokia proga pagalvojau kazka isskirtinio padarysiu. Uzsikuriu lauza viskas puiku dega malkos pasiimu zarstekli pamaisau pasidedu ji ir po maziau munutes vel pasiimt noriu ji kaip griebiau uz tos vietos kur buvau katik i lauza ikisus tai labai smagu buvo vienu zodziu pasideginau smagiai ranka. Grizo brangutis pasveikino su roziu puokste. Buvau paruosusi staliuka su zvakem as jam dovaneles iteikiau is cia minciu pasisemus. Pasedom pavakarieniavom as sedejau salta skarbonke apsikabinus (labai nesmagu buvo) ir i lovyte nuejom......