QUOTE(Marla @ 2009 02 03, 16:00)
Na jau ne, nė už ką! Valentinas yra Valentinas, aš viešbučio keisti neketinu. Nes koks eilinis žemaitės viešbutėlio kambariukas su 2 paskirom lovom netiks prie mano žvakių, triusikėlių ir manikiūro. Jokios roimantikos, man taip netinka tikrai ne
O kabelį tai nuo savo mažulėlio kompo pasiskolinsiu
sumažės tikimybė, kad pražiopsos mano gundančią žinutę, paniręs į monstrų naikinimą. Agotuk,Tu auksas, atvėrei mano naivias akeles. Yra kur tobulint planą.
P.S. dar išvakarėse galiu pasdakyt, kad susirgau niežais.
QUOTE(Gervela @ 2009 02 03, 16:13)
tada tavo mažiukas galės nupirkti mini grėbliuką ir kasyti per Valentadienį riomantiškai tą viečiukę
žinok, labai laimingas tavo mažiukas, kad tokią seksi beiby draugę turi
visi draugai jam pavydės, kai pamatys jūsų meilės video yotube puslapyje
nes esu tikra, kad pasistengsi viską nufilmuoti ir internete paplatinti, kad visas pasaulis pavydėtų jūsų meilės
dar, jei galima, idėją pametėsiu- virš intymios viečiukės pasidaryti tatoo (nu tatuiruotę, bet dabar madinga sakyti tatoo, tipo krūčiau), pvz. užrašyti "Juliaus urvas čia" ir nupiešti žemyn strėlę
Nesidaryti depiliacijos, bus panašiau į urvo angą
dar galima padaryti intymių vietų žemėlapį su instrukcija, kur stipriau, kur silpniau glamonėti
kartais mūsų mažiukams reikia truputėlį padėti
QUOTE(Agotukas @ 2009 02 03, 16:20)
O ten, kur sostinė, vėliavėlę įsmeigt
susizgribau, kad gi jau Valentinas ,,ant nosies".na, ir kaip visais gyvenimiskais klausimais (ar kaip masinos rata pakeisti, ar kaip skaniai, ir svarbiausia- pigiai savo branguji paserti ir kt.), aisku, pasikreipiau i SM... Nu ir viskas, merginos - lenkiu zila galva pries tamstas - ismone jusu kokiais sertifikuotais mato vienetais neismatuojama. Butinai pasinaudosiu( ten visi tie vielos neriniai, oh) .
Medalis uz humoro jausma. Siandien vitamino c negersiu.