QUOTE(kismet @ 2009 02 03, 14:08)
Kaip ten bebūtų, temą praktiškai galima uždaryti, nes Marlos scenarijus - idealus
man tai ten truksta kalendoriaus, kvietimo ir diplomo. visus kartu reikia teikt
QUOTE(Lamia @ 2009 02 03, 13:18)
man tai ten truksta kalendoriaus, kvietimo ir diplomo. visus kartu reikia teikt
Akivaizdžiai nemėgsti saldumo
Papildyta:
QUOTE(kismet @ 2009 02 03, 13:05)
Marla, čia turbūt visų valentiniškų svajonių inkarnacija-kulminacija-apoteozė
Man tai romantiškai skamba, bet manasis šitokio triūso nesuprastų ir neįvertintų turbūt
QUOTE(panienka @ 2009 02 02, 22:16)
ponia limmy, nerasykit tokio eilerastuko, nebent cia jusu vaikuciai sukure, nes pilnas internetas isties graziu zodziu ar tai eiliu, kad ir pono sekspyro sitiek sonetu.
o jusu tas posmelis tikrai ne stebuklas
o jusu tas posmelis tikrai ne stebuklas
Nesendinkite taip manęs, o taip, tai sukūrė Justas su Agne.Taigi, ketinu didesne švente kūrti jiems nei mūms.
Marla, gerai pagalvok ar tavo mažiukui patiks toks scenarijus. Gal atvarys pas tave į viešbutį gerokai alaus įpūtęs su keliais tokiais pat draugeliais
QUOTE(Agotukas @ 2009 02 03, 15:21)
Marla, gerai pagalvok ar tavo mažiukui patiks toks scenarijus. Gal atvarys pas tave į viešbutį gerokai alaus įpūtęs su keliais tokiais pat draugeliais
Aš tai visada pasiruošus išpildyti savo mažutėliutėlio noriukus, o ypač per Valentino dieną. ale po "gerokai alaus" adreso neperskaitys Reik apsidrausti. Implantą kokį šiknon įsiūt ar ką Nenoriu kad jis sugadintų TĄ YPATINGĄ dieną
QUOTE(Marla @ 2009 02 03, 14:31)
Aš tai visada pasiruošus išpildyti savo mažutėliutėlio noriukus, o ypač per Valentino dieną. ale po "gerokai alaus" adreso neperskaitys Reik apsidrausti. Implantą kokį šiknon įsiūt ar ką Nenoriu kad jis sugadintų TĄ YPATINGĄ dieną
O tu garantuota, kad jis rožių puoštytės neperlips? Reiktų didesnės kokios arba tiesiog skaistybės diržiuko- mamytės gabios SM, galės ir kokį sertifikatą su nuotrauka ant sagties sukurpti Nu pavyzdžiui - aklinai tavo: 2009 metai
Papildyta:
Marla, kur tu? Nu neprgyvenk taip, vaikeli... Suprantu, kad iš ebėjaus gal nelabai tokį diržiuką spėsi atsisiųst Nu bet juk yra SM tikrai auksarankių mamyčių. Gali ir iš vielutės nupinti, su karoliukais. Nu labai gražu O kad kieta ten nebūtų, nu dėl patogumo stačiai, tai ir veltinį panaudoti galima Svarbu, kad tik idėjų netrūktų
QUOTE(Agotukas @ 2009 02 03, 15:43)
O tu garantuota, kad jis rožių puoštytės neperlips? Reiktų didesnės kokios arba tiesiog skaistybės diržiuko- mamytės gabios SM, galės ir kokį sertifikatą su nuotrauka ant sagties sukurpti Nu pavyzdžiui - aklinai tavo: 2009 metai
Papildyta:
Marla, kur tu? Nu neprgyvenk taip, vaikeli... Suprantu, kad iš ebėjaus gal nelabai tokį diržiuką spėsi atsisiųst Nu bet juk yra SM tikrai auksarankių mamyčių. Gali ir iš vielutės nupinti, su karoliukais. Nu labai gražu O kad kieta ten nebūtų, nu dėl patogumo stačiai, tai ir veltinį panaudoti galima Svarbu, kad tik idėjų netrūktų
Papildyta:
verkiau kamputyje. Tokį, mano akim žiūrint, idealų planą sušikai. O mamos kad ir auksarankės, bet tai visus pinigėlius sukišau į žvakes ir sexy sexy apatinius. Ak, aš nelaiminga
Ale galėčiau kokį kabelį nulupt ir vario diržiuką nusinerti. laiko va dar turiu 10 dienelių.
QUOTE(Marla @ 2009 02 03, 14:47)
verkiau kamputyje. Tokį, mano akim žiūrint, idealų planą sušikai. O mamos kad ir auksarankės, bet tai visus pinigėlius sukišau į žvakes ir sexy sexy apatinius. Ak, aš nelaiminga
Ale galėčiau kokį kabelį nulupt ir vario diržiuką nusinerti. laiko va dar turiu 10 dienelių.
Nu jetus jetus... O gal tu tą viešbutį atšauk? Truputuką pigesnį gal rastum? Būna juk, kad nuomoja valandai ar dviem, juk kiek ten žaisit be tų kauliukų Kaip tik kabeliui užtektų
QUOTE(Agotukas @ 2009 02 03, 15:53)
Nu jetus jetus... O gal tu tą viešbutį atšauk? Truputuką pigesnį gal rastum? Būna juk, kad nuomoja valandai ar dviem, juk kiek ten žaisit be tų kauliukų Kaip tik kabeliui užtektų
Na jau ne, nė už ką! Valentinas yra Valentinas, aš viešbučio keisti neketinu. Nes koks eilinis žemaitės viešbutėlio kambariukas su 2 paskirom lovom netiks prie mano žvakių, triusikėlių ir manikiūro. Jokios roimantikos, man taip netinka tikrai ne
O kabelį tai nuo savo mažulėlio kompo pasiskolinsiu sumažės tikimybė, kad pražiopsos mano gundančią žinutę, paniręs į monstrų naikinimą. Agotuk,Tu auksas, atvėrei mano naivias akeles. Yra kur tobulint planą.
P.S. dar išvakarėse galiu pasdakyt, kad susirgau niežais.