Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena

QUOTE(rozine-pantera2 @ 2009 01 11, 21:18)
as jau šiandien planelį sukūriau.jūsų patarimai tiesiog super wub.gif  cia visos labai išradingos,daug idejų pasiskolinau  4u.gif  bet labai norejau pasiteirauti atsimenu kazkada senai turejau toky faila,kury nusiuntus kitam zmogui ir jy atidarius per visa ekrana pasklinda daug bucinuku ir sklinda bucinuku garsai  ir visa tai dingsta tik tada kai paspaudi enter...ir man labai labai reikia sito failiuko  gal kas turite ar zinote kur galima gauti?buciau labai labai dekinga  4u.gif





parasyk man i az, as turiu tokius bucinukus, pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
Labuką.Mes, moterys,kiekvieną valentino dieną sveikiname savo kolegas vyrus, ir rengiame po kokį nors teatralizuotą vaidinimuką. Na, spektaklių nekuriam, bet kaip nors persirengę sumanom ir padarom ką nors juokingo. Štai pernai buvom gydytojos, ir tikrinom vyrų tinkamumą darbui. O štai jau šįmet kažkaip išsisėmėm.....Gal kas turit kokių įdomių minčių, pasiūlymų? P.S mes mokytojai..... blush2.gif
Atsakyti
Kelios idėjos organizuojant vakarėlį draugams:

Dideliam vakarėliui:
Jei vakarėlyje bus vienišių, ruošdamiesi vakarėliui prikarpykite širdelių iš raudono popieriaus,vėliau jas perkirpkit pusiau skirtingomis linijomis.Susirinkus svečiams, vyrams padalinkit dešiniąsias puseles,moterims-kairiąsias, tuomet paaiškinkit,jog šventėje neturi būti sudaužytų širdžių,todėl kiekvienas turi susirast savo antrąją pusę.

Salės puošybai galima taip pat naudot raudonos ir rožinės spalvos širdis,kurių viduje įklijuoti vakarėlio svečių nuotraukas.

Galima organizuot meilės paštą.Iš dėžės pagamint pašto dėžutę,o svečiams padalinti atviručių,kurias jie galės vakaro metu užrašyti ir "išsiųsti" mylimam žmogui.

Populiaru organizuoti šauniausios poros rinkimus, bet aš siūlyčiau geriau rinkti vakaro Valentiną.Užduotys dalyviams gali būti:
a) Sukurti eilėraštį (organizatoriai gali iš anksto paieškoti besirimuojančių žodžių, kuriuos dalyviai turėtų panaudoti)
b)Parašyti meilės laišką (laiško šablonus su tam tikrom frazėm, taip pat rekomenduotina parengt iš anksto).
c)Pašokti-padainuoti-padeklamuoti eilėraštį.
d)Pasakyti meilės tostą ir pan.

Galima rinkti "Labiausiai įsimylėjusį" svečią, kurio širdis smarkiausiai plaką-organizatoriai turėtų pasirūpinti prietaisais,išmatuot širdies dažnį.

Vyrams galima pasiūlyti suplakti savo damoms kokteilį (iš anksto reikia paruošti etiketes gėrimams,tarkim: Meilė; Aistra; Žavesys; Ištikimybė ir t.t.- vyrai turėtų nusakyti kokius ingridientus ir kokiomis dozėmis maišyti, nežinodami, kokie gėrimai, kaip pavadinti. Geriausiai apribot iki 3 ingridientų į kokteilį.

Galima organizuoti meilės burtus, originaliausio/romantiškiausio komplimento konkursą.Paskaityt svečiams jų meilės horoskopus.

Mėgstantiems aktyvius žaidimus,galima pasiūlyt vaidimų žaidimus-suvaidinti "Amerikietišką meilę", "Prancūzišką meilę", "Baltarusišką meilę".

Gal kam šios idėjos pravers 4u.gif

Atsakyti
Aš užsakiau belvilyje specialų pasiūlymą žiemos atostogos, tik užsakiau namelį dviems, gaila romantiškas namelis jau buvo užsakytas doh.gif
Tai dabar galvoju paiimsiu daug žvakučių mažų, šampano, brendžio, kokių nors skanių užkandžių. Gal ką nupirksiu sekšope blush2.gif
O vyrui nieko nesakysiu, nusivešiu nieko nepasakodama ten wub.gif
Tikiuosi viskas patiks ir pavyks wub.gif
Atsakyti
kaip siais metais planuojate svesti valentinadieni? g.gif
as kazkaip niekaip nesugalvoju... g.gif
Atsakyti
sita temele kai perskaiciau labai daug planu atsirado 4u.gif labai saunios visu mintys thumbup.gif
Atsakyti
kaip nekenčiu šios šventės.. ne tas žodis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 01 17, 16:43)
kaip nekenčiu šios šventės.. ne tas žodis doh.gif

kodel? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 01 17, 16:43)
kaip nekenčiu šios šventės.. ne tas žodis doh.gif

turbut kazka negero primena unsure.gif
Atsakyti
dar nesumasciau kaip nustebinsiu MB blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rassim @ 2009 01 17, 14:15)
kaip siais metais planuojate svesti valentinadieni?  g.gif
as kazkaip niekaip nesugalvoju...  g.gif




mes tai isskrendam i egipta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamama @ 2009 01 18, 01:42)
mes tai isskrendam i egipta ax.gif

Smagus valentinas nusimato thumbup.gif
Atsakyti