QUOTE(slyvadt @ 2008 02 14, 02:56)
o as nesvenciu valentino dienos... kazkaip man vasario 16 didesne svente. nezinau, kazkaip keista, nejauciu as sios sventes nuotaikos. pernai su mieliausiuoju sampano nusipirkom, galvojom, va tai ir atsvesim, kap priklauso. nu ir ka - nera nuotaikos. sventines. kazkaip nepajutom jokios romantikos. finale su ta sampano bonke isejom drauges guost, kuri po skyrybu vienisa namie sedejo:)))
nu man pvz esu lietuve bet vasrio 16 man nera svente, gal cia mane pomidorais uzmetys ir isvadins ne patrijote ir t.t. bet ta vasrio 16 tai tik prie teliko pasedejimas ir dar kokiu politiku pasnekejimas per ta svente ar koky koncerta.
as bent buciau isikyrus tokia svente tikrai netrukdyciau tu poreliu kurios kartu.
na ciak kiekvienos asmeninis reikalas ar ji svencia ar ne?
as svenciu, nes man si svente yra dviguba svente. nes ir mano gimtadienis. ir beje kiekvienais metais dekoju mamai kad ji pagimde mus su sese per sia nuostabia meiles diena.
kad ir nebutu mano gimtadienis vis vien svesciau sia svente.
sventes - yra kaip tu jas puoseleji kaip tujas sukuri seimoje, galu gale kaip tu joms ruosiesi. . tada ir tavo vaiki laikosi tu pracio per sventes.
vsio is sakiau savo nuomone.
Papildyta:
QUOTE(Karolilna @ 2008 02 13, 23:47)
nu mano planai biski kitokie mes seip pietus pavalgysim namie o vakarieniauti na tiksliau desertui vaziuosim i aleksota. ant apzvalgos rato ar kaip jis ten vadinasi. ? nu supratot merginos.
pasidalinkim ispudziais(kaip patiko vyrams dovanos staigmenos ir t.t.) po valentinos dienos nepamirskit