QUOTE(rutelyte @ 2008 02 10, 22:01)
manau toki vakara ten bus laaaaaaaaaaabai daug žmoniu, dar neteko ten nei karto būt vakare ir kad būtume vieni, man pvz tai gadina visa reikala, bet gal kitiems ne
nors pati mintis kažkur nuvažiuoti kur gražus vaizdas ir galima pasimėgauti vienas kitu ir saldumynais liuks:)
va butent man ta paty drauge sake kad bus daaaaauugg zmoniu, bet as jai sakiau kad juk tik pasedeti vaziuoji
, o ne kakza daugiau veikti
( as cia apie lovos reikalus). o man tai netrukdo kad kiti sedes,
juk gali gerti kava ar arbata ir megautis saldumynais masinoje, o ne ten ant tu suoliuku( berots ten yra. je8i kiek dar prisimenu nes ten senei buvau) nu ne esme bet vis vien ten veziu savo MB
Papildyta:
QUOTE(Marge @ 2008 02 10, 22:33)
Tai kas finale galvosi?
Nezinau, ar tik as viena cia taip galvoju daug, bet man atrodo, kad neiseis su tais kauliukais nieko
Papildyta:
Sitas uzrasas fainas
bet vistiek manau nenesiotu
na finale gavosi geltonas(kartona tik toky gavau) su raudonu -kubikas (na uzrasus rasiau ranka ant raudono popieriaus ir klijavau prie kubiko sieneliu), na gal ne labai ten dailiai tie uzrasai gavosi(su kompu butu graziau, ale printerio neturiu o pas ka yra reikia vaziuoti tolokai), bet visas darbas ir bendras vaizdas man patiko
toks darbas nuo sirdies
tikiuosi mano MB patiks. o tuos is meciau kubikus kur man slykstus gavosi, nes spalva tai tikrai ne kokia.
na kai man nesigavo galvojau kad varysiu i parduotuve kokia su venyru, medzioti kubiniu dezuciu. taip gal paprasciau butu tik uzrasus uzklijuoji ir vsio, ir tvirtesnes ale pasedejau su liniuote pasimatavau ir bendras vaizdas man
dar kai tu padarei -kad pipru idejau nes labai fainei barska .
nepyk tavo ideja pasinaudojau
Papildyta:
dar galvoju kaip cia idomei ta dovana supakuoti