Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(lynkute @ 2006 12 31, 10:38)
o tau kai buvo zaizdele skaudejo pries prideginima? nes man irgi skauda jauciu ten giliai toki nemalonu jausma. g.gif

paprastai tai neskaudedavo, bet po lytiniu santykiu tai laaabai skaudedavo. unsure.gif
Atsakyti
sveikutes, man irgi nustate po biopsijos CIN3 ir dar ŽPV 16 teigiamas. pirmadieni guluosi i ligonine operacijai. kazkaip neramu irgi
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2007 01 02, 10:42)
sveikutes, man irgi nustate po biopsijos CIN3 ir dar ŽPV 16 teigiamas. pirmadieni guluosi i ligonine operacijai. kazkaip neramu irgi

Nesijaudink, svarbu laiku diagnozavo smile.gif , išoperuos ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 01 02, 12:44)
Nesijaudink, svarbu laiku diagnozavo  smile.gif , išoperuos ir viskas bus gerai  smile.gif

na ir as ir dziaugiausi, kad laiku diangozavo, bet va praejusia savaite pavaduojanti gydytoja siuntima i ligonine rase, tai kazkaip pasake, tipo gerai, kad nusprendet operuotis, nes atseit biopsija visiskai tiksliai nenustato kur CIN 3, o kur jau vezys, tai paaiskes tik isoperavus ir istyrus, ka ispjove, nes tipo kaklelis stipriai deformuotas, hipertrofuotas. zodziu dar visko galima laukti.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2007 01 02, 11:58)
na ir as ir dziaugiausi, kad laiku diangozavo, bet va praejusia savaite pavaduojanti gydytoja siuntima i ligonine rase, tai kazkaip pasake, tipo gerai, kad nusprendet operuotis, nes atseit biopsija visiskai tiksliai nenustato kur CIN 3, o kur jau vezys, tai paaiskes tik isoperavus ir istyrus, ka ispjove, nes tipo kaklelis stipriai deformuotas, hipertrofuotas. zodziu dar visko galima laukti.

Islik optimiste nors galbut ir sunku yra siuo momentu, na zinoma galima visko laukti, bet lauk ir tikekis tik gero 4u.gif
Viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 01 02, 13:11)
Islik optimiste nors galbut ir sunku yra siuo momentu, na zinoma galima visko laukti, bet lauk ir tikekis tik gero  4u.gif
Viskas bus gerai.

aciu stengiuosi
Atsakyti
Zivilka, sėkmės tau, laikykis 4u.gif Tikiuos, kad viskas bus ok!
Aš irgi jaudinaus, bet viskas gerai baigėsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idommi: 02 sausio 2007 - 18:52
QUOTE(idommi @ 2007 01 02, 20:51)
Zivilka, sėkmės tau, laikykis  4u.gif  Tikiuos, kad viskas bus ok!
Aš irgi jaudinaus, bet viskas gerai baigėsi  smile.gif

tau irgi dare? ar sunki ta operacija?
as pradzioj galvojau, kad cia dzin, o paskui pasake, kad menesi i darba eiti negalesiu, tai biski baisu paliko
Atsakyti
Visoms skirtingai tą laiką nustato.
Mano operacija truko apie 40 minučių. Po to mėnesį turėjau nedarbingumo pažymėjimą, nors jaučiausi normaliai, tiesiog kol kaklelis nesugijo visiškai ir kol neištirpo siūlai manęs į darbą neišleido, nors darbas ir sėdimas. Bet šiaip jaučiausi tikrai gerai, skausmų, kraujavimo nebuvo.
Aišku kiekviena operacija skiriasi, nes vienai kaklelis deformuotas, kitai tik žaizdelė. Įvairiai.
Nebijok smile.gif viskas bus gerai.
Atsakyti
ai nu tikrai menesi reiskia, taip reik ir nusiteikti.
aha, mano dar ir deformuotas, nu ziuresim, jau niekur nepabegsi, kaip bus taip bus
Atsakyti
Bet kitoms merginoms, kiek teko skaityti tai išvis nedavė biuletenio, vos ne kitą dieną į darbą. (kartais toks jausmas kad skirtingose šalyse gydomes hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 01 03, 10:58)
Man onkocitologinį daro nuo tada, kai man buvo 21-22 metai. Nei karto nereikėjo mokėt (esu rizikos grupėje)

QUOTE(Auges @ 2007 01 03, 12:11)
Bet kitoms merginoms, kiek teko skaityti tai išvis nedavė biuletenio, vos ne kitą dieną į darbą. (kartais toks jausmas kad skirtingose šalyse gydomes hihihi.gif )

nu nezinau, gal kokia kita procedura dare, biopsija gal tiktai? jei jau gydytoja is karto ispejo, tai matomai toks terminas.
as kai atejau i ligonine biopsijai, ten tokia sesele blogai i siuntima paziurejo, pagalvojo, kad jau kaklelio konizavimui, sako jusu siandien tikrai neisleis, maziausiai 3 dienas pagulesit, as akis ispuciau, kaip cia, nu sako jo kraujuoja, tipo sasas turi uzsideti, su vyru stovim issizioje, koks sasas, paskui pasiziurejo dar karta, ale sako ne ne, po biopsijos isleis.
Atsakyti