Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(Auges @ 2007 07 20, 11:35)
Onkocitologinis ŽPV lyg ir nenustato ax.gif

savo konkreciu atveju galiu pasakyti kad nustato....
2006 vasari darytas onkocitologinis nenustate zpv...2007 vasari darytas jau buvo zpv... taigi...kaip matome kad nustato...atidziai pasiziurekite i onkocitologio atsakymo lapa...isvadose tikrai turi buti jei turite zpv
Papildyta:
QUOTE(NEKE @ 2007 07 20, 13:11)
snaige: aciu-man viskas gerai-kraujavimo nera...truputi patepa...tik tiek...
tiesa, vakar gavau tyrimu rezultatus, kad ispjauta vieta yra cin2 ir kad viskas gerai...na aciu Dienui, kad taip pasiseke...

o del citologinio tyrimo, tai tikrai nenustato zpv,reikia atskirai darytis ji....

kai atejau pas gydytoja del onkocitologinio atsakymo tai ji man sake...nu va, nemanau kad kas nors baisaus bus atsakymuose nes praeitais metais zpv nebuvo(kaip zinom kad butent zpv sukelia pakitimus ir t.t.), tik gaila kad siemet paziurejus i onkocitologinio atsakyma buvo parasyta: ZPV ir LSIL, tada teliko nueiti i endemika ir issitirti kokio tipo ZPV, nes musu ligoninj sito tyrimo nedaro. va taip va. Ir dar..jei atrasiu israsa is onkocitologinio lapo....(tas israsas buvo reikalingas vykstant konsultuotis pas kita gydytoja) butinai nufotkinsiu ir idesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 20 liepos 2007 - 13:34
taigi radai ir idedu....2007 02 07 parasyta onkocitolog tep. ir ZPV/LSIL
user posted image
user posted image
Papildyta:
bandau dar viena idet...
user posted image
Atsakyti
Šiaip onkocitologinis ŽPV nenustato, jam imamas kitas tepinėlis smile.gif Gal tau kartu buvo paimtas ir kitas tyrimas tuo pačiu?
Atsakyti
buvo darytas tik onkocitologinis...juk parasyta 2007 02 07 onkocitologinis tep... ir jo rezultatas... tikrai suprantu kas ka ir kodel man ima ir dar padiskutuoju ir paklausiu....
ir tikrai savo akim maciau onkocitologinio tyrimo lapa, kur buvo parasyta zpv/lsil
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 20 liepos 2007 - 18:25
nesiginčysiu, nes nesu įsitikinusi 100 proc. tačiau man keista kodėl man ėmė atskirus tepinėlius onko ir ŽPV rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 07 20, 21:08)
nesiginčysiu, nes nesu įsitikinusi 100 proc. tačiau man keista kodėl man ėmė atskirus tepinėlius onko ir ŽPV  rolleyes.gif

i sita klausima atsakyti niekaip negaliu.
Zinau tiksliausiai kad butent po onkocitologinio suzinojau kad rastas zpv virusas. ir tik tada eme atskira tepineli endemikoj tipo nustatymui. Mokejau 120 lt.
Atsakyti
o as ir savo lapa net namuose turiu, bet pas mane nera nustatytas zpv...o reikejo kitur darytis...
na gal tau taip padare...gerai, kad is kart nustate
Atsakyti
QUOTE(NEKE @ 2007 07 20, 22:35)
o as ir savo lapa net namuose turiu, bet pas mane nera nustatytas zpv...o reikejo kitur darytis...
na gal tau taip padare...gerai, kad is kart nustate

Dieve kaip amn sunku kazka sakyt.... as gi ne gydytoja....bet mano gydytoja sake kad jei yra zpv tai onkocitologinis tai dazniausiai parodo.... g.gif ir mano atveju pasitvirtino...
Atsakyti
bet kaip skirtingai visi sako, ką doh.gif
Siaubas...
Man buvo HSIL, ir dariau per tuos metus nevieną ir ne du tyrimus doh.gif, riekės paklausti gydytojos, nes rugpjūtį vėl onkocitologinį darys.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 07 20, 23:02)
bet kaip skirtingai visi sako, ką doh.gif
Siaubas...
Man buvo HSIL, ir dariau per tuos metus nevieną ir ne du tyrimus doh.gif, riekės paklausti gydytojos, nes rugpjūtį vėl onkocitologinį darys.

man irgi rugpjucio pradzioj darys onkocitologini....bet gydausi pas kita gydytoja dabar ne pas ta kuri man taip sake...jei kada nueisiu pas ja paprasysiu kad duotu nufotografuot tuos onkocitologinius tyrimus ir butinai jums imesiu nuotraukas... ir dabar butinai irgi paklausiu pas gydytoja apie sita visa nesamonyte... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes , cia vel as 4u.gif ,
Tai dabar nesupratau del to ZPV ir onkocitologinio... Tai jei nera jokiu piktybiniu pakitimu, o juos sukelia ZPV , kiek suprantu,tai reikia man darytis tyrima del ZPV ar ne?... Uzburtas ratas gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2007 07 21, 22:34)
Sveikutes , cia vel as  4u.gif ,
Tai dabar nesupratau del to ZPV ir onkocitologinio... Tai jei nera jokiu piktybiniu pakitimu, o juos sukelia ZPV , kiek suprantu,tai reikia man darytis tyrima del ZPV ar ne?... Uzburtas ratas gaunasi  g.gif

pirmiausia ar tau dare onkocitologini? rolleyes.gif jei dare ir ka nors nustate (lasteliu pakitimus) bet pats onkocitologinis neparode zpv tai tada patarciau pasidaryt tyrima del zpv...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 21 liepos 2007 - 20:37